A bal oldali inkább 18mm.
#49 post:
Using the Z750S Swing arm pivot axle it looks like the left spacer should have been 18mm or so instead of 16. Luckily I had a washer of the proper thickness.
hali, majd délután lemérem és átküldöm. Egyébként nem ér bele semmibe, sőt még ha akarja az ember akkor ülés alatti kipuffot is lehet aplikálni, mert alul kifér a cső a villánál. max süllyesztett undertail idomot kell csinálni, vagy lecserélni 2008-as R1-re a hátulját, vagy másra
kiraly, koszi, ja arra rajottem hogy kell a kerek is, azt szerzek egyet, csak az a tavtartos resz nem volt nekem tiszta. nagyon megkoszonnem ha a tavtartonak a pontos mereteit megadnad es akkor le tudok gyartatni egyet magamnak. es ugy tunik utanna mehet is be a villa.
Köszi szépen a linket!
Már igyekeztem magam kiművelni belőle, vfr750(91-95) lengőt vettem meg, mert a vfr800 rc46 lengője a váznál túl széles, és nem lehet kiszedni belőle annyit, hogy jobbra eltolva a lánc is fusson , pedig az első fogaskereket is kifordítottam.
hi, szinte plu and play a dolod , a bal oldalát kell távtartózni, de ha gondolod azt elteszem és ha kell odaadom! A régi tárcsa jó, a nyereg szintén, csak nyereg tartó alu kell a zx636-ból, keréktengely távtartókkal szintén kell, de a legfontosabb, hogy zx kereked is legyen , mert a Z-é beleerőltethető, csak 1,5 cm lesz a kerekek között!
hali, nekem van ilyen lengővillám elfekvőben valahol
le tudnád nekem írni hogy mit kellett átalakítani hogy bemenjen?
egyszer próbálkoztam vele de ahol csatlakozik a vázhoz az a része nem ugyanolyan széles mint a gyári és féltem hogy nem kerül középre úgyhogy inkább hagytam
az elejét megcsinálni kb 2 kilo, de ami kijön belőle az eladható,szal úgy már nem olyan sok...
a saját első felnijét ,sárvédőjét fel lehet használni...
a blokkon is simán meg lehet a számot csinálni, nem nagy kunszt...
A bal oldali inkább 18mm.
#49 post:
Using the Z750S Swing arm pivot axle it looks like the left spacer should have been 18mm or so instead of 16. Luckily I had a washer of the proper thickness.
Z.
Itt nézelődj:
2005 zx6r swingarm on Z750 link
Bal és jobb távtartók:
a gyari labtartokat nem eri el a lengovilla?
Már igyekeztem magam kiművelni belőle, vfr750(91-95) lengőt vettem meg, mert a vfr800 rc46 lengője a váznál túl széles, és nem lehet kiszedni belőle annyit, hogy jobbra eltolva a lánc is fusson , pedig az első fogaskereket is kifordítottam.
Itt tudod olvasgatni, más hogy csinálta link
Z.
le tudnád nekem írni hogy mit kellett átalakítani hogy bemenjen?
egyszer próbálkoztam vele de ahol csatlakozik a vázhoz az a része nem ugyanolyan széles mint a gyári és féltem hogy nem kerül középre úgyhogy inkább hagytam
hívlak előtte
a saját első felnijét ,sárvédőjét fel lehet használni...
a blokkon is simán meg lehet a számot csinálni, nem nagy kunszt...
ha legközelebb megyek feléd beszaladok,
melózol télen is
De rég találkoztunk ...
Nekem nincs semmi gond a lámpával,hibátlan vagy 3-4 éve...