miért ha nincs jogsim attól még lehet motorom nem? autóm is lehet jogsi nélkül, nagymuternek a nevén is volt már több autó de jogsija sosem volt attól még tulajdonod lehet
Nekem se volt....
Megvettem a mocit aztán a hitelügyintézés közben kérdezték, hogy jogsit mikor szereztem?
-ŐŐŐŐ a B-t?
-Nem az A-t
Majd vigyorogva közöltem hogy az nincs!
Erre vigyorogva közölték hogy kell.....
Így énis motoroztam jogsi megszerzés elött bőven
szerintem a ha azt akarjuk, hogy 2--nél több embernek legyen jó akkor tuti hétvégére kell tenni mert különben csak az fog ráérni aki éjszakás vagy pedig szarja a pénzt és nem kell neki dolgoznia
és am igazad volt. Amint meghozta a postás néztem és így is olyan puha volt mint a vaj.. a d208 a fűtött garázsban keményebb volt.. az ehhez képest mint a szikla
jajj nem viccelj már jólesz nekem a 190-es ugyan ebből legalább kipróbálom, így lesz igazán jó a viszonyítási alap hogy ugyan abból a gummából teszek fel 180-as helyett 190-est így tényleg jól össze lehet hasonlítani mert a minta/keverékbeli különbség nem fogja rontani az értékelést
marad a simson addig
Megvettem a mocit aztán a hitelügyintézés közben kérdezték, hogy jogsit mikor szereztem?
-ŐŐŐŐ a B-t?
-Nem az A-t
Majd vigyorogva közöltem hogy az nincs!
Erre vigyorogva közölték hogy kell.....
Így énis motoroztam jogsi megszerzés elött bőven
tavasszal meg nem szívesen partizánkodok, ősszel még bevállaltam.
forgalomból ki is van vonva szóval pihenés van
ui:
bivaly0 voltam, csak átalakultam :) meghagyom bivaly úrnak a név monopol jogát, tekintve, hogy ő volt itt előbb