Ugyanugy van felfogatva, mint a gyari. Az alapjan keszult.
A 40 literes teli dobozzal /nem teglat szallitottam, hanem ruhat/ birta a 169-200 koruli tempot km 100 km-en keresztul birta.
Sajnos a doboztarto volt a leggyengebb lancszem, mert ezekhez az olcso dobozokboz nem meretpontos a platni, pedig hozza adjak. Ahhoz, hogy le tudjam szedni a dobozt le kellett tornom a doboztarto kis fuleit... Bar ilyet sikerult a kicserelt platnival is, es utanna szereztem be egy fem platni. Azota mint Katiban a baba...
heló zoli! Érdeklödék!
Ugyan ilyen mocim van mind neked,pont ugyanilyen dobra akadtam rá a neten mind a tiéd is csak az a baj hogy a srác összekötő nélkül adja el, nem tudnál valakit aki csinál ilyeneket?
Köszi elöre is!
Igazad van. kedden akciós. Csak nekem lövésem sincs, hogy mik ezek a méretek. Rám az asszonyom vásárol.....Megnéztem a farmerom, Nekem 36-os kell. az meg nincs nekik. Csak törpékre adnak farmert.
használt már valaki ilyen shox féle farmert amiben valami termotec erősítés van elvileg direkt motorra való?
holnap megnézem ha van méret 3500-at simán megér annyiért egy sima farmert nem lehet venni
Hátsó sárvédőt honnan, vagy milyet érdemes venni?
2006-os évjárat
Molnár Dénes 0630-357-89-24
Őt kersed(Tesztmotor főszerkeszője)biztosan tud segíteni!
Kicsit off-topic, de bízom benne tud valaki segíteni:
Nincs valakinek Bitter Sándorhoz kontakt? (Egy e-mail cím pl.)
'03-07 es z1000 hasidomot keresek
+ puig plexit
Ha tudtok valamit írjatok plz
http://auto-motor.vatera.hu/al...
http://www.vatera.hu/aut
o_moto...
A 40 literes teli dobozzal /nem teglat szallitottam, hanem ruhat/ birta a 169-200 koruli tempot km 100 km-en keresztul birta.
Sajnos a doboztarto volt a leggyengebb lancszem, mert ezekhez az olcso dobozokboz nem meretpontos a platni, pedig hozza adjak. Ahhoz, hogy le tudjam szedni a dobozt le kellett tornom a doboztarto kis fuleit... Bar ilyet sikerult a kicserelt platnival is, es utanna szereztem be egy fem platni. Azota mint Katiban a baba...
Én már előbb megtaláltam De csendben voltam hátha nem látja senki ,de látom már késő egymásra licitálunk
Ugyan ilyen mocim van mind neked,pont ugyanilyen dobra akadtam rá a neten mind a tiéd is csak az a baj hogy a srác összekötő nélkül adja el, nem tudnál valakit aki csinál ilyeneket?
Köszi elöre is!
Nem 13000 az?
holnap megnézem ha van méret 3500-at simán megér annyiért egy sima farmert nem lehet venni
Az Ebayen van egy Bagster tankbőr zöld-fekete színű újabbik kicsi Z-re, ha valakit érdekel ilyesmi, most itt a nagy lehetőség.
link