Hátsó kellene. És szemes ha az megoldható akkor. De akkor annyira nem sürgős, mert december közepe fele megyünk csak fel.. Ha minden igaz. Csak szólok hogy mindenképp kell nekem is
Sziasztok!
Úgy tűnik stílusváltás miatt megválok a motoromtól.
"750 S" fekete színben, 2006-os forgalomba helyezés, 15 000 km-t sikerült beletenni. Túraplexi, egyedi ülés és csomagtartó van plusszban rajta.
Ha valakit érdekel küldök még képet róla.
a görgők miatt mivel azt külön kell csináltatni 6eft/db-ra jön ki lehet első vagy hátsó is, jöhetnek a rendelések, egy dolog van hogy pontos határidőt nem tudok adni mert a haverom csak szombaton tud vele foglalkozni mert hétközben a rendes munkáját csinálja
az emelőt festetlen állapotban tudom ennyiét de rászánsz egy kis időt és lefested olyan színűre amilyenre kell én is pikk pakk lefújtam
igen kb. 10 perc és tolom fel a képeket róla ma hoztam el ki lettek szépen esztergálva műanyagból - valami duramit vagy miatökömből - a görgők hozzá, le is festettem szerintem fasza cucc, mindjárt teszem be a képeket
Majd agyalok rajta. (Most tartókonzolokat kell csinálni az idomokhoz először utána fújás)