Hali fiuk véleményeteket kérném nemtudom van e valakinek kawasaki kx 125 cross most hoznék eggyet mien motor vélemyények? a válaszokat nagyon megköszönném:D
A linket az ár miatt dobtam be, az eladó minősítését nem néztem.
Ajánlom alaposan nézzétek meg kitől rendeltek, mert nem egyszerű visszaszerezni a pénzt.
A napokban vettem én is egy szettet, de az licites volt, az árát pedig le se merem írni. Amivel kétszer is befürödtem az a radiális főfékhenger + a hozzá való alu karok voltak. Nem a termékkel volt probléma, hanem, hogy mind a két alkalommal más színben küldték mint amit rendeltem. Happy end lett a vége, de született pár ősz hajszálam.
A régebbi és az újabb között nincs különbség?
Mert amit linkelt a Tutu az az eladó necces!
találtam másikat de az úgy hirdeti hogy '07-'09 Z 750 itt
ja és 34Ł ez mai árfolyamon 11322 HUF
De még azé jobban körülnézek!
Legalább előre -1!
Az 1000-es megy 270 fölött is picivel
Emeld meg a fejidomot 5 centivel és 140-nél nagyon kényelmes lesz a motorozás, nem fog kiállni a nyakad.
Ekőre keress egy jobb féket, minimum fém fékcső, és jó betétek!
nem vagyok benne biztos, hogy bírná a tempót
ha esetleg tud valaki jó fényezőt Vác-Bp vonalon, írjon.
élsz még? csinálsz üléspúpot? mert jó lenne
Ajánlom alaposan nézzétek meg kitől rendeltek, mert nem egyszerű visszaszerezni a pénzt.
A napokban vettem én is egy szettet, de az licites volt, az árát pedig le se merem írni. Amivel kétszer is befürödtem az a radiális főfékhenger + a hozzá való alu karok voltak. Nem a termékkel volt probléma, hanem, hogy mind a két alkalommal más színben küldték mint amit rendeltem. Happy end lett a vége, de született pár ősz hajszálam.
oksa köszi a segítséget
Mert amit linkelt a Tutu az az eladó necces!
találtam másikat de az úgy hirdeti hogy '07-'09 Z 750
itt
ja és 34Ł ez mai árfolyamon 11322 HUF
De még azé jobban körülnézek!
lehetőleg 15.000 ből legyen meg vagyis nekem ennyit érne meg, mert 20 fölött nem érdekel a dolog
Az 1000-es megy 270 fölött is picivel
Emeld meg a fejidomot 5 centivel és 140-nél nagyon kényelmes lesz a motorozás, nem fog kiállni a nyakad.
Ekőre keress egy jobb féket, minimum fém fékcső, és jó betétek!
Köszi!
Köszönöm a felajánlást, de időközben megoldottam a dolgot.
Üdv.
Zoli