ha érdekel catrol power 1 10w50-est tudok olcsóbban szerezni, nekem is haver hozta ő egy műhelyben dolgozik és amennyiért ott rendelik annyiért tud hozni ha kell
Bár én még csak 1x cseréltem olajat de repsol 10W50-et tettem bele, simább a váltás igaz az előző olaj 2 évet ált benne. Vanakinek tapasztalat a repsol-ról?
Sokkal jobb a váltás nem olyan darabos igaz,hogy 15w-50 a haver ajánlta neki ZX-9-be van ami már 110ezret futott és ez vált be neki is.Halkabban jár a blokk.A Motul is hasonló volt neki.
hát inkább a naked felé hajlok, mert kisebb nagyobb túrákra kényelmetlen lenne a supermoto. panyo11, köszi a hozzászólást, majd aktív maradok a fúrumon és ha látom megjelenni Agentbulu-t majd felveszem vele a kapcsolatot.
akit meg érdekel a krossz/enduró világ majd a napokban teszek fel videót, ma majdnem elcsaptam egy őzikét
A motor jobb oldalan a henger elott van egy rogzito csavar egy konzolon (ahova rogzitve van a bukocso, bukogomba /ez z750s-en van igy/), es ennek a konzolnak van meg ket rogitese a motor jobb oldalan a tank elejenel.
megkérdezem mi most az árfolyam és mondom az árakat hamarosan