Még egy kérdés: ugyebár alapból a motorhoz 10W40-es olajat ír a kézikönyv. Azt esetleg meg tudnád mondani, hogy mivel tud többet a 10W50-es, illetve hogy miért érdemes az önteni bele.
Elég analfabéta kérdés, de hát hol máshol tudhatnám meg rá a választ, ha nem egy fórumon
1. olaj én castrol power 1 10w50-et használok szerintem teljesen jó de mindeki másra esküszik szerintem ami 10w50 és valalmi jobb márka azzal nem lesz baj
2. hátós fogaskereket én cserélném a helyedben és igen rengetegen variálnak ezzel hogy előre -1 hátra meg +1+2
3. ha hozzá való kiput veszel és jó az összekötő cső is akkor semmi dolgot csak csere aztán had szóljon, kérdezz körbe itt is szoktak árulni hozzá sportdobot
Igen, az az elő lépés, utána regisztrálni kell: ebay + paypal. Ha gondolod szívesen segítek, elég sokat vásároltam/vásárolok ebay-ről.
belgarda kukac gmail pont com
Mint új Z750 tulajdonos ( ) lenne pár kérdésem hozzátok, ha megengeditek
- Milyen olajat ajánlatok hozzá, amitől jól érzi magát és garantáltan nem lesz hangosabb a blokk?
- Sajnos a hátsó lánckerék "cápafogas". Indokolt ilyenkor a csere, vagy azért még lehet vele menni? Esetleg ha tavasszal cserélek akkor milyen lánckerekeket ajánlatok? Érdemes az áttétellel trükközni? Gondolok itt most arra, hogy mivel ez naked bike nem nagyon lehet vele 240-el haladni, ezért mi lenne ,ha hátra nagyobb lánckereket raknék, ezzel növelve a nyomatékot? Igaz ez a végsebesség rovására menne, de mint ahogy azt írtam amúgy sem lehet végsebességen haladni .
- Ha esetleg kipufogót szeretnék cserélni (még a gyári kályhacső van rajta) akkor mire kell ügyelni? Kell egyáltalán a csere után állítani valamit a motoron?
Köszönöm előre is a válaszokat, további szép napot !
Ha azt nézzük még így csak 8800-9000Ft és igen mutatós darab