Tud valaki olyan céget aki Z1000-hez forgalmaz csomagtartót, oldal doboz tartót, hátsó kapaszkodót(utasnak)!
Mert gyárilag semmilyen csomag tároló alkalmatosságot nem lehet rá vásárolni!
Van egyáltalán valami lehetőség ezekre?
Z1000
Én ezt a "vonyítást" 80-nál hallom, és 90-nél már el is tűnik!
Egy láncfeszítés után sokkal csúnyább lett a hangja, (erősebb) de miután lazítottam rajta, mérséklődött!
Azt hiszem 525-ös lánchoz 9mm vastag lánckerék kell. A fogak száma az nem számít. Az 520-as lánchoz kell a 7mm-es lánckerek. A z750-hez DID 520ZVM2 lánc ajánlott de mivel neked ezres van biztos más a tuti. Hosszú meleg csapadékmentes öszt!
Nekem olyan kerdesem volna, hogy 525-os lanchoz milyen fogszamu fogaskerekeket kell vennem (vagy tipusszamut).
Egyebkent DID 525-os lanc lenne, meg valami JT lanckerek.
Hello! Bár én nem vagyok Z-1000 tulaj, pedig szeretnék az lenni , de azért annyit hozzá tudok fűzni, hogy a Motor revüben még régebben volt 50.000-rews tesztje a Z-nek, ott is előjött a 6.ban fütyülés, azt írták: " valószínűleg a végáttételhez tartozó fogaskerék fogfelületén végigfutó hornyon keresztül-terhelt állapotban- kipréselt olaj okozza. de a 2005/2. számban az 50.000-es teszt végén darabokra szedték, ott talán részletesebben írnak róla.
Hatodik sebességfokozatban, 60 km/h tempónál elég jó vonyítást hallok a váltóból (mintha szorulnának a fogaskerekek), ami aztán el is tűnik kb 70-nél. Másnál is fennál ez a tulajdonság, vagy kezdjem el meghirdetni a verdát?
Hali urak, jók a képek!
Ha valakit érdekel megtaláltam a Hp corse kipufogót. Elérhetőség info@hpcorse.com sajnos azt nem tudom még mi az ára, mert a digók csinálják és kicsit töröm a taljánt. Főleg zöldségre csinálnak dobokat!
Van inox is az SPS tipusból, ezért talán elfogadható az ára.
Nem tudom, de ezekkel a szlav nyelvkornyezetbol szarmazo rendorokkel nekem is allandoan meggyulik a bajom. Folyton akadekoskodnak, hogy alljak meg, stb. nem fogjak fel, hogy nem erdekel mi a kinjuk. Fizetnem meg sosem kellett..... A tordai hasadeknal most nem voltunk, de korabbi evekben sokszor. Volt minden, kaja, pia, csajok es megmaradt a nagy mondas:
Ugye! Én viszont a várba nem tudtam felmenni vele, mert felborultam egy felázott ösvényen, ezért letámasztottam a réten és gyalog vágtunk neki elfoglalni a várat. Hazafelé Nagyváradon ismét sziréna-villogóval üdvözölt a polisz, persze igyekeztem kihagyni a randit és gyorsan kimentem neki a képből! Voltatok a Tordai hasadéknál? Én még repültem is fölötte!
hazaértem horvátból, a kis z nagyon bírta az utat, nagyon tetszett neki a horvát környezet, szerpentinek, emelkedők.
tolok fel egy-két képet ha nem gáz
Hali! Megnéztem a Laser lapját, műszaki rajzok stb. Z1000 dob tényleg nem jó a kis Z-re mert 4-2be megy és nem 4-1be, ami logikus de nem jutott eszembe. A 750re való extrem dobot viszont csak úgy lehet feltenni, ha a lengővilán lévő sárvédőt leveszi az ember és vissza se lehet tenni.
A többi cső meg semmi extra, legalább kissebb lenne mint a gyári de nem.
Megpróbálom felkutatni a (Hp SpS) dobot, amit a http://video.google.com láttam. Rengeteg Kawás videó van kipufogokról, meg minden másról is.
Setzer a kép a te mocidról van? Ha nem akkor is tuti.
Üdv FIGU
Coro köszi a címet, tuti!
A rendszámtartót én csináltam saválóból, és szerintem nagyon jó.
A két index nem szélesebb mint a rendszám, a rendszám világítás kázvetlen a moci alján, két oldalán a 2 (kicsi) index szüken alattuk a rendszám ami "kicsit" döntve van. Nem szivesen csinálnék másikat, mert így tetszik. Amint tudok lövök képet is.
FIGU
Mert a rendszám szűken van oda passzintva a segge alá, és lyukakat kéne rá fúrni a csöveknek.
Tehát nem igen fér el, + láttam élöben mindkettőt, és az 1000sé szerintem szebb.
A lasernek 750re csak egyféle dobja van? Ha igen maradok a HP sps-nél. Jólnézki és tuti a hangja is, csak itthon még nem láttam. Ezen a forumon a 123. oldalon valaki feltett egy linket rengeteg kipufogoról van videó ott láttam.
Meg van még az alu z1000 láncvédő?
Tud valaki olyan céget aki Z1000-hez forgalmaz csomagtartót, oldal doboz tartót, hátsó kapaszkodót(utasnak)!
Mert gyárilag semmilyen csomag tároló alkalmatosságot nem lehet rá vásárolni!
Van egyáltalán valami lehetőség ezekre?
Ki Mit Tud?
Z1000
Én ezt a "vonyítást" 80-nál hallom, és 90-nél már el is tűnik!
Egy láncfeszítés után sokkal csúnyább lett a hangja, (erősebb) de miután lazítottam rajta, mérséklődött!
Nekem olyan kerdesem volna, hogy 525-os lanchoz milyen fogszamu fogaskerekeket kell vennem (vagy tipusszamut).
Egyebkent DID 525-os lanc lenne, meg valami JT lanckerek.
Koszi a turelmet!
CoR
Hatodik sebességfokozatban, 60 km/h tempónál elég jó vonyítást hallok a váltóból (mintha szorulnának a fogaskerekek), ami aztán el is tűnik kb 70-nél. Másnál is fennál ez a tulajdonság, vagy kezdjem el meghirdetni a verdát?
Ha valakit érdekel megtaláltam a Hp corse kipufogót. Elérhetőség info@hpcorse.com sajnos azt nem tudom még mi az ára, mert a digók csinálják és kicsit töröm a taljánt. Főleg zöldségre csinálnak dobokat!
Van inox is az SPS tipusból, ezért talán elfogadható az ára.
bar a hordai-nak is lehetne ertelme....
Torda 3 P-betus nevezetessege:
- tordai pecsenye
- tordai pogacsa
- hordai hasadek :]]]]
én is lehültem mikor megláttam ezeket a vastag vonalakat, amúgy ez csak a parkolóknál ilyen vastag, de ugyanúgy csúszik mint itthon
tolok fel egy-két képet ha nem gáz
A többi cső meg semmi extra, legalább kissebb lenne mint a gyári de nem.
Megpróbálom felkutatni a (Hp SpS) dobot, amit a http://video.google.com láttam. Rengeteg Kawás videó van kipufogokról, meg minden másról is.
Setzer a kép a te mocidról van? Ha nem akkor is tuti.
Üdv FIGU
A rendszámtartót én csináltam saválóból, és szerintem nagyon jó.
A két index nem szélesebb mint a rendszám, a rendszám világítás kázvetlen a moci alján, két oldalán a 2 (kicsi) index szüken alattuk a rendszám ami "kicsit" döntve van. Nem szivesen csinálnék másikat, mert így tetszik. Amint tudok lövök képet is.
FIGU
CoRo
Tehát nem igen fér el, + láttam élöben mindkettőt, és az 1000sé szerintem szebb.
A lasernek 750re csak egyféle dobja van? Ha igen maradok a HP sps-nél. Jólnézki és tuti a hangja is, csak itthon még nem láttam. Ezen a forumon a 123. oldalon valaki feltett egy linket rengeteg kipufogoról van videó ott láttam.