Srácok.
Csak kíváncsiságból kérdem, hogy ki szerint, mennyit kérhetnék a motoromért ha most el akarnám adni?
-2006.08.12. Kawasaki Z1000
-14300km
-vezetett szervízkönyv+minden papír (szamárfül nélkül) megvan
-Laser Extreme dobok (1000km)
-új michellin pilot power gumik (1200km)
-LSL kormány
-Rizoma deklivédő
-új lánc-szett (DID)
Negatívum:
-kb 5-10m-res csúszás jobb oldalán, ami szépen ki van javítva és egyedi (Lamborghini narancs) szín
-a csúszás miatt egy picit jobbra befelé (pilóta felé) lejt a fejidom, de ez nem látható a plexi miatt
-lámpaüveg jobb felsp sarka 5cm2-es területen karcos, de ez kipolírozható.
Már elnézést kérek a tudatlanságomért, de már jóideje nem tv-zek és nem olvasok semmi hülye újságot a túláradó politika és kacsa hírek miatt. Mi a frász történt hogy betiltották ezeken a rendezvényeken a gyorsulásokat?
Gyermekeim!
Az MGYSZ (Magyar Gyorsulási Szövetség ) hozott egy olyan nyilatkozatot, hogy betiltják a gyorsulási versenyeket madarason, h-ringen, p-ringen, kaposváron meg még egy pár helyen.
Ezt a közleményt itt megtaláljátok: http://www.kunmadarasmotorspor...
Nos erre a határozatra Hadnagy Józsi (a mi nagy kedvencünk ) nem tudta megállni, hogy ne válaszoljon és kicsit megoltotta őket : http://www.kunmadarasmotorspor...
napot mindenkinek
probáltam nektek érdeklődni, és azt a hírt kaptam h csak a gyorsulásik vannak felfüggesztve, ugyhogy a pályanap mehet, de azért kérdezzetek rá
Propuls! Tuddmármeg ezt a holnapi Hringet és ha frankó szólj rám, én még délelőtt gályázok, de estig felérek,ha OK minden. A teló 20 3345444 most beleszek kapcsolva! Z
Micsoda? Takamá, hogy betíltottak minden rendezvényt... bakker ezt az országot... már azonse csodálkoznék, ha olyat rendelnének el, hogy x időre nem lehet motorral közlekedni. pfff szánalom... ha ez mind Kunmadaras miatt van akkor nemtudok mit hozzászolni... sajnos mindkét fél roszkor volt rossz helyen, és elmondom én a kemény igazságot! nem ez volt az első ilyen eset! de az utolsó sem...
B*ssza meg amelyik ilyen baromságot rendel el! Mi köze van köze van Kunmadárnak a H ringhez? Én még a ringen nem láttam senkit stuntolni. Vagyis nagyon ritka.
Sziasztok! Régóta olvasom a z fórumot szinte itt vannak a legszimpatikusabb motorosok! Ezért is merem megkérdezni hogy tude valalki valamit arról hogy tényleg letiltottak minden motoros rendezvényt és pályanapot? remélem csak rémhír!
hali jacis
Ez a piros gombos eset ismerős: Egyszer kölcsön adtam kipróbálásra a mocit és a srác úgy állította le... Pár nap múlva indítottam volna be aztán meg sem nyikkant... Detto 1 perc volt mikor hangos anyázás közben észre vettem a hibát... Soha nagyobbat!
-CoRo