Ok köszi!
Oaj: én régóta Agip 10-60 illetve 15-50 est nyomok a motorjaimba szerintem nagyon fasza, és occoé veszem
illetve a lánc spréjük is jó, bár kicsit szóródik,
Én pedig a Repsol 10w-50-re esküszöm!
Próbálta valki már a repsol láncspray-et?
Csak ajánlani tudom!Nem verődik le,tartós védelmet biztosít,árban sem veszélyes és az ülés alá is befér,mivel kis kiszerelésben is kapható!
Oks. Holnap este felteszem a képeket a felfogatásról. Nem egy nagy"was ist das"! Hengeres gumi távtartóval van rögzítve!A rezgések miatt.A hűtő felöli oldalon merőleges,az idom felöli részen pedig a megfelelö szögbe van csiszolva.Kicsit aprólékos meló,mert sokat kell méricskélni."de megéri" Ha nem szakad le az ég,pénteken
a ringen megnézhetitek!
Sziasztok
Elérkezett az idő az olajcseréhez.2005-ös z750.Kinek milyen tapasztalata van?Esetleg valami oldal ahonnan tudok rendelni?Ajánlották nekem a MOL Dynamic 10w40-et.
Előre is köszönöm.
Üdv:Robi
Szia Panyó ! Huh hunyó vagyok, nem írtam vissza mailre. Időközben megoldódott, találtam rá mestert, Gibbon személyében, meg zselés kellett volna. Pénteken lesz ismét kawa est?
Lehet, még utána járok annak is. Most a fék dolog kezd nyugtalanítani. Állítólag legjobb fékei a Kawáknak vannak... Az enyém meg háát. Mihelyst jó idő lesz, viszem megnézetni Vagy egy régi ismerős szerelőhöz, vagy a ceglédi kawáshoz, telón beszéltem vele, nagyon rendes.
Hali skacok!
ne emailra küld , ez közérdekű
küld ide a forumra engem is érdekel,
fél éve szarozok hogy rakjam fel,
már Tömeg komához is bejelentkeztem, hogy megnézem az ő módszerét, csak sajnálom kifúrni
FIGU
Szia!
Persze ... mivel a villa vastagsága nem változik azon a 20 centin belül , gondolom igen hacsak nem tett csodát a szerelőm Bármire képes
A kormány felfogatása a régi, de hogy hogyan oldotta meg, azt nem tudom. Feltételezem, hogy menetet vágott a villahídba
de nincs nálam a motor, úgyhogy még megnézni sem tudom
Köszi, írd már le azt is, hogy milyen megoldással rögzítetted. Nekem a szerelő haverom azt mondta, hogy valami speckó (vagy ügyes barkács) alátét kell hozzá, sajnos nekem csak a pofám nagy, műszaki dolgokhoz úgyahogy értek...
szia körfa,
a gyakorlatban, hogy nézett ki ez a "majdnem lekapták a rendszámomat"? Milyen kipuff van fent és hogy győzted meg őket, hogy mindenkinek jobb, ha békében tovább mehetsz?
Nekem road attack van hátul, 9500km van benne, még 3,5mm minta. A tempósabb túra nem tudom mit jelent, de 90-110 között biztos nem fog megcsúszni, simán le lehet dönteni peremig, én meg vagyok vele elégedve.
Köszi a tanácsokat megfogadtam! Visszaolvastam, telefonáltam, barátkoztam a googleval ahogy mondtad, eddig jutottam:
Szín neve: Candy flat raw plasma blue, gyári színkód: 10E
Kérdésem: Ebből, hogy állítható elő a szín, mert ez állítólag nem mond vmi sokat a festőnek...
Van ennek vmi szabványosított megfelelője?
Oaj: én régóta Agip 10-60 illetve 15-50 est nyomok a motorjaimba szerintem nagyon fasza, és occoé veszem
illetve a lánc spréjük is jó, bár kicsit szóródik,