És a zx10 (2004-2005) hátsó rugóstagja mennyire passzol a régi z-hez, ez talán még egyel komolyabb, mint az ezredesé, vagy rosszul gondolom?
Én is tervezek egy kis futómű "javítást".
Z.
Aki túrázni akar az tegye azt országon belül azt kilehet bírni és rengeteg ismeretlen hely van kicsi országunkba.Aki nyaralni akar, az menjen repülővel vagy busszal
Na latjatok, ezt akarom elkerülni.
A z750 nem egy turamotor, rakhattok ra akarmit... Fuj rajta a szel, sportos futomü, kemeny az üles, stb... DE EZ BENNE A SZEP, egy igazi motor es amire terveztek, arra tökeletes.
Nem akarok tulzasokba esni, de ha egy Varaderora teleszkop kormanyt raksz es levagod a plexijet, az meg nem lesz egy VTR...
Igen, enduro, de egy regebbi Paris-Dakar, azt hiszem 1000-es.
BMW-t az F800R-t probaltam, illetve az R1200R-t.
A kicsi nagyon finom eszköz, HI-Tech, es tökeletes ket szemelyre, viszon turazni, mar egy kicsit vekony. A nagy boxer is rendben van, csak egy kicsit "öreges"
Givinek van egy túraplexije, az konzolos. A többihez (Puig és társai) meg kell fúrni a fejidomot, ezért használtan nem fogsz találni. Nézz szét E-bayen
Hi!
Mellik BMW volt, mert ha enduro akkor van még alternatíva bőven,
nekem az F 800 GS például tetszik és nem annyira elérhetetlen
mint az 1200 GS,
bár én kipróbáltam a KTM Adventure 950 és 990-esét is SUPERLOTYÓ pályán hát bakker nagyon meglepett pozitív irányba ,
illetve mentem vele gyorsan is /reptéren/ 200-ig parádés a kényelem és nem vagyok KTM fan
FIGU
Rajta vagyok a kérdésen
Erőteljesen baxogatom a Z-s alkatrész árúsokat a cuccokér
Nem tudod véletlenül az ezres hátsó rugós tagja mennyire csere szabatos a 750-ével?
Valakinek valami hozzaszolasa volnae?
Kesz is, most atiranyitok mindent oda.
De ha nem lesz jo...
Én is tervezek egy kis futómű "javítást".
Z.
De ár/érték arányban alkatrész ellátásban/árakban verhetetlen darab
gyúrjatok nyakra vazzeg
FIGU
A z750 nem egy turamotor, rakhattok ra akarmit... Fuj rajta a szel, sportos futomü, kemeny az üles, stb... DE EZ BENNE A SZEP, egy igazi motor es amire terveztek, arra tökeletes.
Nem akarok tulzasokba esni, de ha egy Varaderora teleszkop kormanyt raksz es levagod a plexijet, az meg nem lesz egy VTR...
BMW-t az F800R-t probaltam, illetve az R1200R-t.
A kicsi nagyon finom eszköz, HI-Tech, es tökeletes ket szemelyre, viszon turazni, mar egy kicsit vekony. A nagy boxer is rendben van, csak egy kicsit "öreges"
Mellik BMW volt, mert ha enduro akkor van még alternatíva bőven,
nekem az F 800 GS például tetszik és nem annyira elérhetetlen
mint az 1200 GS,
bár én kipróbáltam a KTM Adventure 950 és 990-esét is SUPERLOTYÓ pályán hát bakker nagyon meglepett pozitív irányba ,
illetve mentem vele gyorsan is /reptéren/ 200-ig parádés a kényelem és nem vagyok KTM fan
FIGU
Neked igy van megoldva?
Rajta vagyok a kérdésen
Erőteljesen baxogatom a Z-s alkatrész árúsokat a cuccokér
Nem tudod véletlenül az ezres hátsó rugós tagja mennyire csere szabatos a 750-ével?