1996-2007 Debrecenben laktam, illetve dolgoztam, bocs szolgáltam .
Nem emlékszem, de egyszerűbb, ha odaviszed a cuccot és rákérdezel. Nekem is ajánlották. Amikor én vittem (2006) eléggé tiltakoztak, de megcsinálták. "Nem vállalok a festésért felelősséget..." mondta, de bevállt.
Köszi! Én is nézegettem itt már..de nekem az egyszerűbb tankpadok tetszenek...bár most ezen Monsteros-tankpadon gondolkozom ami a x-bikes-nél van de az meg nem olcsó...
Mert befogja a frissen ruha.
Amúgy az István utca Tesco felőli részén van egy családi ház (70-es évek stílus), ahol szuper módon tisztítják, és meg is festik ahol kopott, akár szinenként. Az én régi fekete-sárga-szürkémet ott csinálták.
Szerintem add be egy bőrtisztítóba, mondjuk egy tizest biztos lerántanak rólad, de olyan lesz, mint újkorában. Mondjuk fehér pólót ne vegyél fel alá utána.
Hali sikerült szert tennem egy Dainese bőr cuccra turiból igen baráti áron nem tudtam ott hagyni viszont igen kellemetlen a szaga tudjátok olyan turis, kotu szaga van szerintetek,hogy lehetne paktikusan szagtalanítani..... . előre is köszi....
Köszi a képet... Igen néztem mivel keresztbe-fönt van a tartály így azzal nem kell variálni. Adják hozzá a rugós tag alján lévő "himbarendszert". Gondolom arra gondoltál?! Maga a rugós tag hossza gondolom teljesen kompatibilis....
Nem emlékszem, de egyszerűbb, ha odaviszed a cuccot és rákérdezel. Nekem is ajánlották. Amikor én vittem (2006) eléggé tiltakoztak, de megcsinálták. "Nem vállalok a festésért felelősséget..." mondta, de bevállt.