Szia Bituman!
Nézegettem az általad is használt Givi cuccokat (tartó konzol, doboz stb..)! Megosztanád velem a tapasztalataidat? Mennyire terhelhető a kicsike? Illetve mennyire használható az utas szempontjából a deréktámasz?
Köszi!
nem mellesleg az NFL.com-on el lehet olvasni a kiértékeléseket, véleményeket. egy a sok közül:
"Perhaps these Colts are only built for regular-season success, because a single Vince Lombardi Trophy isn't much to show for all of those 12-plus win seasons."
amikor az utolsó percben a néger bácsi nem volt képes elkapni a labdát :DDDDD
bár kérdés, hogy honnan nézzük a szerencsét :P
szerinte Ő ma nem igazán boldog :)))) nem mintha akkor lett volna idejük behozni a lemaradást :D
Ha apám néger akkor én is az vagyok.
Hagyjuk már ezt a szerencse dolgot.
Mi volt a szerencse? Az eladott labda? Sztem hibátlanul fordult le a védőjátékos az elkapóról
Vagy a meccs melyik részére gondolsz szerencse szó alaatt?
Van köztetek olyan, akinek régi z750-ese van és nincs nagyon mélyre elásva így a téli pihenő alatt és le tudná nekem mérni a feliratok nagyságát?
Fényezve lesz a gépem és matricát kellene csináltatnom.
Ha valaki tud segíteni, annek előre is köszönöm!
nálam boldogabb ember most nincsen es ezt Borso es Knapet nagyon jól tudja. Az első negyedben nem ertettem mi történik, még a másosikban sem nagyon. De nagyon nagy és váratlan húzás volt az onside kick, el is dőlt a meccs:)
go motherfuckin saints
Remek döntő volt, a jobbik csapat nyert, én pedig bebasztam
Nana. Arizona-t én is szeretem, de saját magukat ütötték ki.
Saints a számok tekintetében magasan a legeredményesebb offense volt ebben az évben. Most, hogy mi a pöcsömet kapkodnak összevissza nem tudom. Kíváncsi leszek, hogy jönnek ki a szünet után.
A jobb csapat nyert! Respect!