Szeva Fenyő!
Jó ez a kipu,nem?!Ez az a "2." darab" ebből a fajtából?
Amugy hogy megy a bolt?!Remélem tele vagy,mint a lagzis kutya!
Utólag is Bolgog szülinapot!
Széles utat!
Srácok kingmidas szokott még errefelé járkálni? Nem tudjátok milyen műszerfal van neki a motorján? Esetleg valami elérhetősége? Egy nagyon jó ismerősömnek kellene tőle pár infó... Köszi előre is...
Üdv Nektek!
Szeva!Küldj egy mailt a címemre(nevemre kattintva megtalálod),aztán valahogy összeütjük,az időpontokat!Sajnos most éppen munkahelyet cserélek,ezért 'kissé"el van b@szarintva az időm!
De ha helyrebillenek az idővel,megoldjuk!
hali
mennyiért csinálta rá a dobot? azzal h rá szegecselte azt a yosi fém lemezt azzal elvileg van hozzá bizonylatod? kicsit fárat vagyok nem tudom kifejezni magam szóval h műszakin át menjen és a rendőr ne basztasson. vagy?
Látom,már megtaláltátok!Nézd meg a motorhangok/legmagasabb pontszám/visszamenőleg-régebbi videók!Ott még mindig fent van a schnau-é is az első ötben(tegnapelőtt néztem meg),most már másfél éve! :-))
Ma beszéltem reggel Fenyővel, megkértem, hogy dobja fel az enyémet is mert, mert én csak telefonnal tudnék videjót csinálni, Ő meg fényképezőgéppel csinálta. Ma ha minden igaz felkerül.
Ma rakja fel a videót, amit tegnap csinált, mikor felkerült a dob. Ha tetszik, akkor én eladom lehet az enyémet... (egyenlőre nem tudom megszokni + mindenki állandóan engem néz ) Ha van kedved fussunk össze vhol és hallgasd meg élőbe.
Egyébként a száma: 306448009
Na hogy muzsikál a kipu, tettszik?