ez a fehér fekete 750 ez honnan van? életemben nem láttam még, 2009ben ilyen szín nem volt vagy mégis? Én is a 2008as 1000 gyöngyház fehérért vagyok oda, persze azt télleg plusszba feldobja az ülés az elsővilla meg a felni. a fekete fehér kurva jól hangzik...
Gyöngyházfehér, karbon első sárvédővel, térdbetéttel és karbon betétes hűtőtakaróval. Én már látom is magamelőtt. Pusztító lenne. Karbon kipuff, fehér elő ülés, karbon hátsó. ÁÁÁÁÁÁÁÁllllllat.
Igazábol a szín kiválasztása:Candy Burn Orange-Black diablo-vs gyönygyházfehér-black diablo....az elöbbire várnom kell mert még a labor piszmog rajta.Nem tudok dönteni szeríntetek?
ez a duma gondolom az egri auto dealertől jön.
Ha vissza nézed Panyo fotóit, akkor pont a fejed fölött van, egyébként milyen kölyökképű vagy azon a képen.
Egyszer ültem új Z1000en közvetlenül új 750 után és nem voltam elájulva, tulajdonképpen tök ugyanolyan volt abban a 10percben a 2 motor, persze városban nem érzi az ember, pályán gondolom odakúr. Bálint a ringen a régi Z1000el egyenesben csúnyán elnyúlt
szerintem a piros dobja fel
szerintem fekete , de ha az adot színekből kell választani
akkor fehér , feketével
FIGU
motorbontó link
Ha vissza nézed Panyo fotóit, akkor pont a fejed fölött van, egyébként milyen kölyökképű vagy azon a képen.
Egyszer ültem új Z1000en közvetlenül új 750 után és nem voltam elájulva, tulajdonképpen tök ugyanolyan volt abban a 10percben a 2 motor, persze városban nem érzi az ember, pályán gondolom odakúr. Bálint a ringen a régi Z1000el egyenesben csúnyán elnyúlt
És motorikusan milyen,alulról is jól tolnak,akár a 750 is?