az a baj hogy elég messze vagytok,de a cimbim is műanyagozik+teljes hasidomot vettem hozzá.ha esetleg érdekel sablonnak el tudom küldeni,de előbb nézd meg a törött darabot.
sziasztok.én is próbáltam 1000 es hasidomot szerezni de sajnos égen földön sem találtam. ezért hajtottam rá a kis tesóéra.szerintem az is van olyan szép ,mint a nagyé.
Sziasztok zsiványok!
Nagyon megy a hasidom téma
Én is láttam egy jót,de sehol sem találom a képet z1000-es é csak két oldalon van idom és nem nyúlik előre
"Műanyagos Gyapi" ez jó!
Agentbulu mekkora a mérete az eredeti Mátrás vidiónak?
Sziasztok.2005-ös z750-hez kellene nekem bukógomba taró.Amit 3 csavar fog ívesen a blokk oldalára.Ha esetleg valaki tud valamit legyen olyan kedves hogy szól.Megtudnám csináltatni is csak kellene minta.Ha esetleg valaki tudna nekem adni 1 napra mintát az is megfelelne.Előre is köszönöm.
A elsőfék brutális lehet
Jó éjszakát mindenkinek!
Megköszönném,ha valahogy elküldenéd sablonnak(Gyapinak)persze oda vissza postát állom!
De megnézem előtte,ha készítessz róla fotót
Jó lenne,ha Gyapival megcsináltatnád(asszem beszélhetek a nevében )És le is tudná venni a sablont
Viszek egy üres Dvd-t ráírod?
Most nézem neked ilyen hasidomod van(volt)?
Nagyon megy a hasidom téma
Én is láttam egy jót,de sehol sem találom a képet z1000-es é csak két oldalon van idom és nem nyúlik előre
"Műanyagos Gyapi" ez jó!
Agentbulu mekkora a mérete az eredeti Mátrás vidiónak?
Remélem minden ok
ha tudok segíteni hívj
FIGU
Kingmidas komát tudom ajánlani a fórumról
az adatlapján minden elérhetőség meg van,
szervize Dunaújvárosban
FIGU