Szeva panyó11!ha holnap jöttök csesznek felé csörgess meg légyszi.elgurulunk mi is arra és elviszem hasidomot.ha úgy jó. vagy nem? küldök egy tel számot az emiledre. köszi
Vájjá most nézem!
"Szeptember 19-én motorosbörzét rendez az Érdi Motoros Egyesület. A nyitás reggel 07.00 órakor lesz. A helyszín az Érdi Stop-Shop bevásárló központ parkolóházának második emelete. Mindenkit szeretettel várunk. A belépés díjtalan."
Ide elmennék találkozzunk itt 10.00 kor!?
Érden a Tesconál van a kút(Jet/lukoil mellet elmész be a körforgalomba a tesconál ki és ott a kút Lehet,hogy shell mert asszem átvette az összes tesco kutat.
Helo Mindenki.Aki tud az ne hagyja ki a holnapi túrát,egy hete voltam arra egy túra keretében nagyon jó az út Holnap dolgozok nem tudok menni de érdemes.
Én hívtalak,de telefonközelben sem voltál!
Holnap ki jön?
Csesznek környéke lessz az uticél!
Indulás 10:00 körül!
Szóval...............................
Én sem leszek már ma csak 22:00 után(mozi)
Gyapi kolléga a fekete fehér 750es képét honnan szedted? Egyedileg legyártott motor? Vagy netán a 2010es szín? Az jó lenne mert tavasszal tolnám ki az új motorom és fehérben nagyon gyilkos lenne...
8-9 felé odamegyek
én átmegyek, ha nem esik
FIGU
"Szeptember 19-én motorosbörzét rendez az Érdi Motoros Egyesület. A nyitás reggel 07.00 órakor lesz. A helyszín az Érdi Stop-Shop bevásárló központ parkolóházának második emelete. Mindenkit szeretettel várunk. A belépés díjtalan."
Ide elmennék találkozzunk itt 10.00 kor!?
10kor Érden Jet kút? Gondolom Te 0son jönnél...
Akkor holnap nem jön senki?
Az már lassan R1 vagy CBR1000R végsebesség!
Egy 126LE motortól azért már kicsikét soknak tűnik!
Holnap ki jön?
Csesznek környéke lessz az uticél!
Indulás 10:00 körül!
Szóval...............................
Én sem leszek már ma csak 22:00 után(mozi)
Köszi válaszod előre is...