Gyapi, hasidom nekem is kellene, ha nagyon ráérsz és jó óccó. Én a helyedben csak örülnék, hogy csak Ausztráliában lesz kapható, így lesz egy egyedi motorod idehaza
sziasztok.
Most tervezem uj Z 750es vásárlását ,és egy nagy kérdésem lenne hozzátok.,mégpedig h 2 személlyel milyen ez a motor?Elöre is megköszönném mert mielőtt 2mill kifizetek ezt jo lenne tudni.
gyapi, mikorra lesz hűtő oldalelemed és mennyiért? Első sárvédőt is tudsz készíteni és mennyiért? Tudod a télen át akarom szabni a kicsikém festését. De amit lehet meg akarok tartani eredetiben.
Igen velem találkoztál, reggeltől 18 óráig riogattam az autósokat, most meg mindenem fáj, hát már 3 hete nem moccoltam, talán ma is megyek, ezek az utolsó meleg napok, ki kell használni.
Az én voltam
A benzinkútnál nyomtam egy kürtöt .Kékesröl lefelé jövet(álltam a motoron)ti pedig fölfelé jöttetek.
Azt hiszem még mantassal is találkoztam(legalábbis olyan motor volt mint az övé).
Hazaértem,ebéd,majd 2óra veretés még terepen .Öcsém kipróbálta az XR-t és fel is szentelte egy jobbosban.Szerencsére nem lett komolyabb baja neki meg a motornak sem
Teljesen megértelek Robis. Én is most értem haza. "Csak" 350 km-et mentünk a haverokkal, de nekem is kivan mindenem. Viszont ezt a távot egy tank benzinnel tettem meg. Nem nagyon húztuk neki.
Agentbulu, Panyo. Véletlenül nem Veletek futottam össze Zirc határában? Mostanában nem voltam net közelben és csak most olvastam, hogy arra a környékre terveztetek gurulást. Egész véletlenül mi is Csesznek, Zirc környékén jártunk.
Na végre aljutottunk a Mátrába. Lenyomtunk 400 km-ert, a Cserháton keresztül oda és vissza. Hulla fáradt vagyok. Pásztón találkoztunk Tozsóval is. Jó kis nap volt. Most értem haza.
Igen érdekelne.infót kérek róla.köszi
Most tervezem uj Z 750es vásárlását ,és egy nagy kérdésem lenne hozzátok.,mégpedig h 2 személlyel milyen ez a motor?Elöre is megköszönném mert mielőtt 2mill kifizetek ezt jo lenne tudni.
A fekete fehér z750 2010-től kapható,eddig úgy néz ki hogy csak ausztráliában.
A benzinkútnál nyomtam egy kürtöt .Kékesröl lefelé jövet(álltam a motoron)ti pedig fölfelé jöttetek.
Azt hiszem még mantassal is találkoztam(legalábbis olyan motor volt mint az övé).
Hazaértem,ebéd,majd 2óra veretés még terepen .Öcsém kipróbálta az XR-t és fel is szentelte egy jobbosban.Szerencsére nem lett komolyabb baja neki meg a motornak sem
Agentbulu, Panyo. Véletlenül nem Veletek futottam össze Zirc határában? Mostanában nem voltam net közelben és csak most olvastam, hogy arra a környékre terveztetek gurulást. Egész véletlenül mi is Csesznek, Zirc környékén jártunk.
Gyere!
(70/339-46-83)