Sziasztok!
Valaki nem tud venetlenul Cegleden, vagy kornyeken kawa szakszervizet?
Penteken megyek ki es be kellene, hogy allittassak rajta dolgokat....
Segitsegeteket elore is koszonom!
Nekem is volt ac problémám.Sajnos ha gyengül a pumpa a konstrukciós hibának köszönhetően cserélni kell.De ha veszel feltétlenül nézd meg a szállítási mennyiséget,mert nekem is a harmadik pumpa lett csak jó.A konstrukciós hibát meg csak a tank szétvágásával lehet kiküszöbölni,de javítani lehet rajta.Hála istennek más mocik ac-ja is jó hozzá!
Szia Robi!
Ne haragudj a túra miatt,de értesíteni sem tudlak,mert teljesen galyra ment a telom,és a sim kártyán pedig nincs a számod.Nem tudtam volna menni,nagyanyámnál tatarozzuk a házat,ráadásul asszonypajtással is szakítófélben vagyunk.Augusztusban jövök fel pestre a mocival,ezenkívül megyünk egy kétnapos hegyi túrára.Egy talit akkor mindenképp beszéljünk meg.A számod majd küldd már el vmelyik elérhetőségemre.Remélem jól alakul a nyár.Ahogy mondanád:"széles utat,gumifákat!"
sziasztok!
Van egy kis problémám a motorral.Intenzív gyorsításkor,kb.8-9 ezres fordulaton elkezd rángatni,és egyszerűen alig akar gyorsulni,mintha nem kapna naftát,vagy kihagyna a gyújtás.Hasonlít kicsit a szabályzáshoz.Egyik tippem a gyertya,ezenkívül megfigyeltem,hogy akkor csinálta,amikor kevesebb volt benne a benzin.Előfordulhat,hogy a benzinszivattyú már nem tud elég benzint nyomni az injektornak?Mert ez a problem már akkor is fennt áll,mikor egy egységet mutat,vagy éppen kiirja a benzinhiányt(fuel).Észrevételt köszi!
hali nézegettem már dobokat rá,a tiedet is néztem már,de sajna most olaj csere,első gumi csere esedékes,meg az állandó visszatartó erő kevés a píínz szeritem majd szezon végén lepem meg a kis zét
Hali, ahány ember annyi féle olajszint...
Ha kell a service manual dobj egy mailt és átküldöm, abban le van írva, hogy a gyártó hogyan látja ezt a kérdést.
Én 10W50 Repsolt használok, de a szerelőm azt mondja felesleges ez a minőség. Megtenné egy 10W40-es olaj is.
Rajtad áll
A Kawa szereti a Fuchsot. Van a félszintetikus 10w-40 ez túrázni tökéletes, jobb, mint a gyári ajánlás. A legtöbbet használt a 15w-50 Racing ez teljesen szintetikus észter alapú. Az árkülönbség használat kérdése hogy megéri-e. Mind a kettőből 4 litert kell venned, hogy szűrőcserével mennyi megy bele az rajta van a dekni oldalán (de 3.3 litert ír a kezelési útmutató)
Valaki nem tud venetlenul Cegleden, vagy kornyeken kawa szakszervizet?
Penteken megyek ki es be kellene, hogy allittassak rajta dolgokat....
Segitsegeteket elore is koszonom!