Én benne vagyok egy ilyenben, ha lehetséges. De nektek mikor lenne jó? Mondjuk most hazavittem a gépet, de ha előre megbeszéljük addigra felhozom Pestre!
Basszus, ha előbb mondod ezt a vasárnapi dolgot, akkor haza sem megyek!
Szívesen csatlakoztam volna arra is. Ha legközelebb lesz ilyen, természetesen a lime partyn kívül, akkor szóljatok légyszíves.
Viszont a mostani Kawa napon voltak Z1000es testvérek is, és volt köztük egy akinek volt blokk védő gombája a blokk oldalán. Esetleg valakinek van valami linkje, hol tudnék ilyet venni. A pénteki móka után, egy kicsit jobban védeném a gépet!
Sziasztok srácok!
Megjöttem a Hringes vasárnap esti moccolásról, láttam 2 tejtestvért, egy tavalyi zöldet meg egy régi ezüstöt de nem voltak ismerősek. Nagyon jó volt, de péntek esti kawanap után még 1× nem megyek vasárnap, mert nagyon kifárasztott, nincs kondícióm. Jól kibaxtam magammal a lábtartóban a koptatócsavart sikerült úgy elkoptatni, hogy nem tudom kiszedni. Röviden ennyi.
Sziasztok!
Megkaptam végre én is a linket, úgyhogy üdv mindenkinek!
Nagyon jó volt a ring, de a csúcspályázás majd a Lime-party lesz, tavaly nagyon jó volt, csatoltam egy képet, hogy mennyire!
Nagyon bejött, inkább 1 Hringes nap, mint 3 Mátrázás. Mostantól a minőségre megyek nem a mennyiségre Akinek van a Z-n alsó idom, pályázásra vegye le, mert leér. Ering érdekel engem is, mondjuk ez a pálya nekem nem nagyon jött be, de majd kamerázok meg vigyázok a csomagokra
Sziasztok!
Hring 2009. augusztus 9. (vasárnap):
Vasárnap Esti motorozás 17:00 – 20:00 óráig.
Időterv: 2 csoport, „A” (lassú és „B” (gyors/licences) mindegyik 3 x 20 perc pályára lépéssel, 10400 Ft. Jön valaki? Ne egyedül legyek már Z-s!
Jaja, most cseréltem hátsó gumát az útra és a szerelő baszott meghúzni a csavart Nem voltam ideges egyáltalán amikor észrevettem...
Ha véletlenül kellene akkor majd megkereslek az után gyártottal kapcsolatban... Köszi
Szevasztok!
Teebee, én szintén így jártam. A gumis nem húzta mega kontraanyát...
A kawánál a gyári 6900Ft. Szóval felejtős.
2500ért csinálta meg nekem Varga Robi Debrecenben. Tök olyan mint az eredeti...
a Steeve képeit már néztem, sőt amin rajta vagyok már át is küldte még tegnap
A fehér aszfalt miatt biztos, h nem egy hring, de egy összeröffenésnek jó
Szívesen csatlakoztam volna arra is. Ha legközelebb lesz ilyen, természetesen a lime partyn kívül, akkor szóljatok légyszíves.
Viszont a mostani Kawa napon voltak Z1000es testvérek is, és volt köztük egy akinek volt blokk védő gombája a blokk oldalán. Esetleg valakinek van valami linkje, hol tudnék ilyet venni. A pénteki móka után, egy kicsit jobban védeném a gépet!
Üdv: mater
próbálj ebayen lesni
méret, típus?
Megjöttem a Hringes vasárnap esti moccolásról, láttam 2 tejtestvért, egy tavalyi zöldet meg egy régi ezüstöt de nem voltak ismerősek. Nagyon jó volt, de péntek esti kawanap után még 1× nem megyek vasárnap, mert nagyon kifárasztott, nincs kondícióm. Jól kibaxtam magammal a lábtartóban a koptatócsavart sikerült úgy elkoptatni, hogy nem tudom kiszedni. Röviden ennyi.
Z1000-rest vennék fiatalt, ha tud valaki esetleg.
Mellesleg van egy kiváló állípotú z750-esem, ami eladó.
Köszi.
Megkaptam végre én is a linket, úgyhogy üdv mindenkinek!
Nagyon jó volt a ring, de a csúcspályázás majd a Lime-party lesz, tavaly nagyon jó volt, csatoltam egy képet, hogy mennyire!
Részvétem.
Meg mindenki vigyázzon magára!
köszi panyó és janika
ja, és a világítás természetesen kékes :D
Hring 2009. augusztus 9. (vasárnap):
Vasárnap Esti motorozás 17:00 – 20:00 óráig.
Időterv: 2 csoport, „A” (lassú és „B” (gyors/licences) mindegyik 3 x 20 perc pályára lépéssel, 10400 Ft. Jön valaki? Ne egyedül legyek már Z-s!
Ha véletlenül kellene akkor majd megkereslek az után gyártottal kapcsolatban... Köszi
Hétfőn megcsörgetlek aztán megbeszéljük a részleteket, köszi.
Teebee, én szintén így jártam. A gumis nem húzta mega kontraanyát...
A kawánál a gyári 6900Ft. Szóval felejtős.
2500ért csinálta meg nekem Varga Robi Debrecenben. Tök olyan mint az eredeti...
Hétfőn csörgess meg. Pesten van a cucc, de magamhoz veszem és jövet-menet odaadom.
A fehér aszfalt miatt biztos, h nem egy hring, de egy összeröffenésnek jó