Hali mindenkinek.Tudom sokszor volt már téma a Z-ékbe valo motor oil,de nincs kedvem keresgetni.Asszem Fuchs-ot ajánlottak,de milyen,és mennyi kell bele,úgy,hogy olajszürőt is cserélek? a mocim Z750 2005-ös,ha ez számít. Elöre is köszi.
Hello!
dome74 mondta,hogy a te volt GasGas-odat sikerült megvennem:)
Te voltál az első tulaj?Volt valami baja a motornak vagy miért adtad el?Km valós?:)
Szia:Gábor
Sziasztok,
Köszi mindenkinek a kommenteket a táskákról.
Gyapi, Panyó, ha minden jól alakul, akkor leugranék én is szombaton, ha szabad...
Majd telefonálok, ha már tudom, hogy mi a stájsz.
Mikor gondoltátok az akciót?
Nem ócso bakker, fene a fajtájukat!
Régen voltam autóval, de nem akarok hülyeséget írni, csak emlékszem hogy SOKK volt .
Jövőhéten ha összefutunk ne lepődj meg,
én Vír szigeten leszek ,
sajna nem motorral, családdal
2004-es zére csináltam oldaltáska-tartót(Louis)lábtartó-rendszámtáblatart
ó felfogatással,8-as rozsdamentes köracélból.2007 Z-hez fel kell próbálni a tatyókat,mit lehet kihozni...
Hello Agent, ahogy én rögzítettem, úgy nem fér el utas, szerintem nem utas kompatibilis, de ha kíváncsi vagy, Pesten meg tudom mutatni, fel tudod próbálni megnézni mik a rögzítési lehetőségek.
dome74 mondta,hogy a te volt GasGas-odat sikerült megvennem:)
Te voltál az első tulaj?Volt valami baja a motornak vagy miért adtad el?Km valós?:)
Szia:Gábor
Racefit, annak aki ilyen hangra vágyik.
Meg mindig van egy-egy par vegdobom gyari elado Z1000-hez
http://www.kepesmotor.hu/olaj_...
Köszi mindenkinek a kommenteket a táskákról.
Gyapi, Panyó, ha minden jól alakul, akkor leugranék én is szombaton, ha szabad...
Majd telefonálok, ha már tudom, hogy mi a stájsz.
Mikor gondoltátok az akciót?
Itt megtudod nézni az árakat http://www.jadrolinija.hr/pdfs...
Jó utat nektek!
Nem ócso bakker, fene a fajtájukat!
Régen voltam autóval, de nem akarok hülyeséget írni, csak emlékszem hogy SOKK volt .
Jövőhéten ha összefutunk ne lepődj meg,
én Vír szigeten leszek ,
sajna nem motorral, családdal
FIGU
Barcsnál ki, Kutinánál autópálya, Zuta Lokva-nál le és át RAB ra.
Nem tudod véletlenül mennyi lesz a komp?
ó felfogatással,8-as rozsdamentes köracélból.2007 Z-hez fel kell próbálni a tatyókat,mit lehet kihozni...
Holnap hívlak!
(megint beindúl a sorozatgyártás)