Sziasztok,
Nagyon is offtopic, de volna egy eladó videokamerám, ha esetleg valakit érdekel. Samsung VP-X300L típusú. Tavaj vettem, de rájöttem, hogy nem lettem tőle kreatív kameramann , úgyhogy csak porosodik. Viszonylag ritka típus, mert van hozzá egy külső optika és azt hiszem már nem is gyártják. Nem mondom, hogy zsír új állapotban van, de a fólia még az LCD-n figyel. Anno 100k-ért vettem, ha valakit érdekel esetleg szóljon!
köszi!
Jó estét!
Robis, nem tudom pontosan, mikor érek haza, de gondolom 7 után itthon leszek holnap. Petit nem láttam hónapok óta mindig csak ígérgeti a dolgot , úgyhogy a pénzt se nekem add majd oda. ezt beszéljétek le, csak ő is csörögjön rám, hogy rendben van/lesz így
a számomat tudod, mielőtt jönnél, csörgess meg
Hát lehet hogy igazad van CoRo!Igencsak csúszkál a moci már alattam is,pedig nemigazán merem még hajtani.De sebaj,jövőhéten rakatom rá a Dunlop Gp-t,csak sztem év végén új gumi kell, mert tuti hogy elkopik.A kiput még nem mértem le a db killer miatt,kis fáziskésésben vagyok, de majd infózok.
Halihó!
Persze,összehozhatunk egy gurulást,főleg így hogy itt laksz a szomszédban(m.szalka)!A motoros talira nem hiszem hogy megyek,mert szinte minden másnap járok pestre melo miatt.Majd infozz,és akkor megszervezhetjük a talit
Helló az enyém 2004-es 33000km-el a kötelező szerviz,a gumi illetve a tankolás kivételével semmi baja nem volt penge kis masina... most fogok láncszettet cserélni,gyertyát csakis ajánlani tudom... ha eldöntötted és megveszed ajánlom a MICRON dobomat ja és van egy BAGSTER ülésem is eladó!
Sziasztok!
Agent! Nem hiszem,hogy sovjet-et láttad,mert ő eladta a motorját,bár a kipufógót nekem igérte(meg is eggyeztünk az árba)azóta is várom a hívását,1.5 hónapja.
Nekem nem veszi fel a telefont,de másnak 2. csörgésre felvette
Legalább visszahívott volna,hogy valami vagy bármi
Ez van,nem vagyunk egyformák
hello,
érdekes régebben sosem találkoztam Z-vel, ha motoron ültem, de mióta fórumozom sokszor találkozom véletlenül 750esekkel.
Tegnap mintha sovjet kollégával muzsikáltunk volna, legalábbis a HP Corse dob ő rá utalt. Látszólag sietett valahová...
Ahány ember annyi féle, de legalább letisztázódott...
Töltöttem még utána tegnap du vagy másfél decit, így most kicsit feljebb esik a közepénél...
Elvileg semmi gondot nem okozhatott ez a kismértékű túltöltés.
Hát... remélem is...
Köszönön Knapet! :)