Ha esetleg nem találod a relét, akkor indulj visszafelé a hűtőventillátortól. Nekem a jobb oldalon van az ülés alatt, de persze ez motoronként változik.
Remélem bejön a tipp.
hogyne lenne...nezd at a releket, valoszinu az lesz az...
nem tudom hogy oninditos-e a gep, de alltalaban az onindito es a huto ventillatornak ugyanolyan releje van...az en gepemen ugy szoktam ellenorizni hogy az onindito relejet bedugom a hutoventillator helyere es megnezem hogy megy-e?
Ilyen releket meg az autosboltokban kapsz par szaz forintert.
Üdv skacok KLr 650 emben nem akar bekapcsoalni a hűtőventilátor, pedig maga a ventilátor motorja jó azt leteszteltem.
Van ennek valami biztositéka mi lehet még a hiba mondjatok valami okosat.
Mekkora dugó kell?Nekem azt hiszem van egy dugóm amibe kb 1000 km van.Ez egy KLR 600-as 1986-os évjáratú motorba az első tulméretű dugó.Nekem nem kellett mert addigra márvettem egy újat mire sikerült megszereznem a másik motort alkatrésznek,tehát erre nincs szükségem.Ha érdekel akkor megmérem,hogy mekkora és megegyezünk.
sziasztok esetleg valakinek van egy eladó klr 600 hűtője?vagy ha a 650 esé jó rá akkor az is megfelel.
Vagy ha tudtok tippet h melyik idegen motoré jó rá akkor azt is megköszönném:D
sziasztok ELADNÁM KAYABA KAWASAKI márkájú központi teleszkópomat....kdx-klr-kmx tipusokhoz jó de nemtudom pontosan melyikhez a hossza felfogatás csavar középponttól csavarközéppontig ha jól emlékszem 38 cm! az ára 7000 ft plusz posta
30 605 6883
miinden négyütemű karbi olyan 10 és 25000 között mozog--ki mennyit kér érte--nekem drzm van 2003 as de tudok hozzá karbit 25 ért----klr-é sem lehet drágább----bontóban biztosan találsz---
Remélem bejön a tipp.