Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha esetleg nem találod a relét, akkor indulj visszafelé a hűtőventillátortól. Nekem a jobb oldalon van az ülés alatt, de persze ez motoronként változik.
Remélem bejön a tipp.
Okafogyottá vált a fórumtagságpm, Domi legyőzte Klárit :-)
Aggódni nem kell, azért maradok itt is (néha) :-)
Ok koszi ez jonak hangzik megkeresem azt a relet az oninsitoet meg tudom hol van.
hogyne lenne...nezd at a releket, valoszinu az lesz az...

nem tudom hogy oninditos-e a gep, de alltalaban az onindito es a huto ventillatornak ugyanolyan releje van...az en gepemen ugy szoktam ellenorizni hogy az onindito relejet bedugom a hutoventillator helyere es megnezem hogy megy-e?

Ilyen releket meg az autosboltokban kapsz par szaz forintert.
Üdv skacok KLr 650 emben nem akar bekapcsoalni a hűtőventilátor, pedig maga a ventilátor motorja jó azt leteszteltem.
Van ennek valami biztositéka mi lehet még a hiba mondjatok valami okosat.
Itt a legutobbi benazasom...vasarnap verseny, remelem hogy akkor mar nem fog olyan k***ra csuszni, mint itt a videon...

http://youtu.be/M2opGQNe5qA
Mi ujsag Onoknel?
14 Ah-ás kell. Én két darab szünetmentes tápba való 7 Ah-ás akksit kötöttem párhuzamba és pont befért.
Segítségeteket kérném mekkora akksit vegyek kawasaki klr 600 asomba,12V os kell azt tudom csak azt nem hogy hány amperos legyen
légyszives, nagyon kéne nekem az a hűtő, ezen múlik h motorozhassak:D
Van hűtöm,de nem merem eladni mert,soha nem lehet tudni,hogy mikor lesz szükségem rá
Jah és köszönöm de dugattyú már nem kell az már megvan
mégegyszer köszönöm
Hello
esetleg egy eladó hűtőd nincs klr 600-hoz?
Fontos lenne
Mekkora dugó kell?Nekem azt hiszem van egy dugóm amibe kb 1000 km van.Ez egy KLR 600-as 1986-os évjáratú motorba az első tulméretű dugó.Nekem nem kellett mert addigra márvettem egy újat mire sikerült megszereznem a másik motort alkatrésznek,tehát erre nincs szükségem.Ha érdekel akkor megmérem,hogy mekkora és megegyezünk.
Hellosztok lenne egy eladó KAWASAKI KLR 600 asom akit érdekel írjon msn címem lancergyuri@hotmail.com
Van 2 db (első és hátsó ) vakszelepem, ha esetleg kell szóljatok.
3eFt lenne az ára. (+posta)
Van hűtőm. 650-es. hívjál megbeszéljük 20/9928111
sziasztok esetleg valakinek van egy eladó klr 600 hűtője?vagy ha a 650 esé jó rá akkor az is megfelel.
Vagy ha tudtok tippet h melyik idegen motoré jó rá akkor azt is megköszönném:D
Törött, sérült KLR/KL hűtője nincs valakinek? Esetleg melyik bontóban keresgéljek?
Szevasz!
Találtál Komlón Honda MT5-öst?
Megveszed?
sziasztok
esetleg valakinek nincs egy klr600 hatso villaja?
sziasztok ELADNÁM KAYABA KAWASAKI márkájú központi teleszkópomat....kdx-klr-kmx tipusokhoz jó de nemtudom pontosan melyikhez a hossza felfogatás csavar középponttól csavarközéppontig ha jól emlékszem 38 cm! az ára 7000 ft plusz posta
30 605 6883
miinden négyütemű karbi olyan 10 és 25000 között mozog--ki mennyit kér érte--nekem drzm van 2003 as de tudok hozzá karbit 25 ért----klr-é sem lehet drágább----bontóban biztosan találsz---
Szia4 Tudok jó áron ha érdekel! Adatlapomon elérsz!
Kawasaki klr 600 ashoz keresek aksit!akinek van lécy írjon,előre is köszi szépenn:)