Bocsanat, de kisse masfele jartam mostansag, meg el tudtunk vegre szabadulni nyaralni is...
Teszek majd fel kepeket, a TM eppen szet van szedve (elso telo szimering csere, uj kuplung munkahenger, stb), de ha minden igaz, akkor vasarnap megyek edzeni, majd csinalok par kepet!
Sziasztok!
KL 650 karburátorához szeretnék vásárolni tűszelepet, merre keresgéljek ilyesmit Budapest környékén? Tud valaki pontos adatokat mondani róla? Köszönöm!
Pécelen volt a Bikers Pubban, profi oktatóval 4e és ebben volt egy bográcsgulyás is. Szervezz be legalább 8 embert és akkor nektek is tartanak oktatást. Az oktató engem külön kiemelt, hogy nem az az ember megy haza, aki jött. Már voltam egy hasonlón, de ez jobb volt. 9-től 4-ig jól elfáradtunk.
Megcsiszolgattam a fékbetéteket, mert a tárcsa is meg volt már égve.
Ha réz szemcsék vannak a betétben az mennyire jó, nem árt a tárcsának?
Ez valami ragasztott cucc.
Középen nincs bereszelve a betét.
üdv.. én is kifurtam, vágni akartam bele menetet, csakhogy a menetfuró beletört.. próbáltam kifurni de semmi esély nem volt rá.. én ugy oldottam meg ,hogy hegesztettem egy 6-os csavart a tengelyhez.. eddig müködik, nem tudom meddig fogja birni.. majd meglátjuk.. ja és mostmár nem fözi a vizet. és a ventilátor is hamarabb bekepcsol.. köszi a választ , üdv..
üdv.. szétszedtem a vizpumpát,és a ventilátor alatt van egy rugós szimering. azt hogy kell visszarakni? a gumis vége legyen a blokk felöl, vagy a müanyagos része?
és van egy másik gondom is.. a vizleeresztö csavar mellett(a blokk alján) van egy kis luk.(ez gyárilag van ott) és ott nekem nyomja kifelé a vizet, ha jár a motor. mit lehetne azzal kezdeni? köszi üdv..
Üdv.Én ugyan így jártam.Csavar helyét kifúrod,fúrsz bele menetet és bele tekersz egy csavart.Én 3-as csavart raktam bele.Nekem bevált azóta semmi gondom vele.Én ezért nem cserélném le a tengelyt.De az nem a főtengelyen van.Van nekem egy külön tengelyem azon jó a menet.Csak a másik fele van összegányolva egy kicsit.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_kdx_1
25_sr-4785855
Üdv.: Bandita