Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szijasztok!Tekintsétek meg hírdetésem!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_kdx_1
25_sr-4785855
Üdv.: Bandita
Megcafollak....

Bocsanat, de kisse masfele jartam mostansag, meg el tudtunk vegre szabadulni nyaralni is...

Teszek majd fel kepeket, a TM eppen szet van szedve (elso telo szimering csere, uj kuplung munkahenger, stb), de ha minden igaz, akkor vasarnap megyek edzeni, majd csinalok par kepet!
Ok! Pontos vázszám kell kb 5-8ezer ft
Köszi, közben már megrendeltem valami utángyártott felújítókészletet.
Kawáéknál mennyibe került volna az ilyesmi? Valami 5e+-ért hozzák.
Szia!

Tudok segiteni!
Adatlapomon elérsz!
Ezért gondoltam, hogy megszünt a net Írországban :-))) Hátha hazatelefonál, hogy írjon már valaki az ő nevében is valamit :-))))
Hol olvastad? Ez kicsit durva hír lenne. Igaz hogy sziget,mint Kuba, de azért mégis más dimenzió...... bár Kelemen urunk nagyon eltűnt..
Most olvasom, hogy Írországban betiltották az internetet. Valaki cáfoljon már meg :-)
Sziasztok!
KL 650 karburátorához szeretnék vásárolni tűszelepet, merre keresgéljek ilyesmit Budapest környékén? Tud valaki pontos adatokat mondani róla? Köszönöm!
Pécelen volt a Bikers Pubban, profi oktatóval 4e és ebben volt egy bográcsgulyás is. Szervezz be legalább 8 embert és akkor nektek is tartanak oktatást. Az oktató engem külön kiemelt, hogy nem az az ember megy haza, aki jött. Már voltam egy hasonlón, de ez jobb volt. 9-től 4-ig jól elfáradtunk.
Tyű, merre voltál? Mibe fáj egy ilyen tréning? És főleg hogy érzed így utólag, megérte?Volt újdonság?
Voltam vezetéstechnikai tréningen, nagyon tanulságos volt. A 600-as gép nem szereti a lassú menetet, kétszer majdnem beblokkolt.
Hú, micsoda quick deal :-) Házat is el tudsz adni ilyebn gyorsan ?
elkelt a motor
Szeva!...engem érdekelne!...huszarjozsef-71@hotmail.com...fotót és valami leírást kérnék...köszi
Van valakinek eladó jobb oldali hűtője?(Amiben a menetek is jók)!
helló mindenki lenne egy klr 600 asom alkatrésznek kompletten egyben eladó 70000ezerért fix sürgős
Az úgy teljesen jó.
Megcsiszolgattam a fékbetéteket, mert a tárcsa is meg volt már égve.
Ha réz szemcsék vannak a betétben az mennyire jó, nem árt a tárcsának?
Ez valami ragasztott cucc.
Középen nincs bereszelve a betét.
üdv.. én is kifurtam, vágni akartam bele menetet, csakhogy a menetfuró beletört.. próbáltam kifurni de semmi esély nem volt rá.. én ugy oldottam meg ,hogy hegesztettem egy 6-os csavart a tengelyhez.. eddig müködik, nem tudom meddig fogja birni.. majd meglátjuk.. ja és mostmár nem fözi a vizet. és a ventilátor is hamarabb bekepcsol.. köszi a választ , üdv..
üdv.. szétszedtem a vizpumpát,és a ventilátor alatt van egy rugós szimering. azt hogy kell visszarakni? a gumis vége legyen a blokk felöl, vagy a müanyagos része?
és van egy másik gondom is.. a vizleeresztö csavar mellett(a blokk alján) van egy kis luk.(ez gyárilag van ott) és ott nekem nyomja kifelé a vizet, ha jár a motor. mit lehetne azzal kezdeni? köszi üdv..
Üdv.Van egy eladó Kawsaki KLR 600 henger és dugó.A henger nagyon jó állapotban van.A dugó gyürü cserére szorul.
Oké.Köszönöm.
itt nézzél szét de sajna angol de lehet hogy hasznos lesz nekem is ilyen mocim volt jó kis gépek!

http://home.earthlink.net/~klr...
Üdv.Én ugyan így jártam.Csavar helyét kifúrod,fúrsz bele menetet és bele tekersz egy csavart.Én 3-as csavart raktam bele.Nekem bevált azóta semmi gondom vele.Én ezért nem cserélném le a tengelyt.De az nem a főtengelyen van.Van nekem egy külön tengelyem azon jó a menet.Csak a másik fele van összegányolva egy kicsit.