Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KLR 600: Valakinek a segítségét kérném.Mégpedig az automata dekompresszorral kapcsolatban. Nagy baj ha nem rakom vissza?
Vagy a hiánya miatt vannak vagy lesznek e hibák esetleg késöbbi gondok?
Szia!Engem a hátsó érdekel!..130/80 17"-es?Küldenél fotókat?Köszi!..Ja,és posta megoldható?
Nincs valakinek véletlen egy 17-es első kerék ami passzol a KLR-600-hoz?
Esetleg érdekel-e valakit egy 21-es (első)cross gumi kb 90%-os és egy 17-es(hátsó)cross gumi 99%-os.Az elő azt hiszem michelin a hátsó mefo.
..Sziasztok!Klr-600 hoz keresek dobot!(...nem túl drága dologra gondoltam mert csak hobbi motorként használt..)érdekelhet az összekötő cső is!Köszönet
Helló!
Érdekelne a bontott motorodról a csomagtartó.
Ment mail.
Ez lemaradt:
Van hozzá 14-es is, a 16-tól még több lenne a végsebesség, a 14-38-al a mostani és a gyári között lennék félúton.

Hétköznap még jobb is mint hétvégén.
Azt hiszem előre nincs 14-es, csak nagyobb, de neked az kell és olcsóbb is. Hétköznap is tudnánk találkozni vagy csak hétvégeken ?
Mosonmagyaróvár és Győr között félúton lakom, Mosonmagyaróváron dolgozom, munkaidőben jobban ráérek , de járok néha Győrbe és Sopronba is.
Nekem bejön ez a hosszú áttétel, terepre nem használom, sokat megyek országúton, hátránya annyi, hogy nem gyorsul valami jól és tovább kell csúsztatni a kuplungot elinduláskor, de nem bánom, mert nem forog sokat tempósabb haladásnál sem.
Most kell láncot cserélnem, mert gyalázatos állapotú, úgyhogy ha ki akarod próbálni, kicsit várjunk vele, mert én se merem már nagyon használni. Az áttétel marad, mert 38 után 42 fog a legközelebbi hátsó lánckerék, max. veszek egy 14-es első lánckereket is kipróbálni.
Ez lemaradt.
http://www.kepesmotor.hu/kawas...
De ezen kívül van a 600-as blokk.
Amúgy ezt a gépet bontom..
Szia.
Nekem van egy klr 600-as blokk egyben önindítóval. Karbi is van hozzá ha kell. Kintről hoztam, a tulaj szerint működőképes.
Baráti áron megkapod. Ide írjál ha érdekel. tityi@citromail.hu
Ja tengai tankom,fejidom,oldalidom is van.
Üdv.
Üdv.Mindenkinek.Keresek Kawasaki KLR 600 B (öninditos)Dugót gyürüvel + hengert használtat de jó állapotut.Ha van valakinek eladó kérem jelentkezzen.Köszönöm.
Látod Kisilo?

Már van egy DRZ-E is a családban. Nagyon tetszik.
Szevasztok!

Régen jelentkeztem már be.
Látom meg vagytok. Jáóóó van.
Jól néz ki a motorod Ádám. Szép.

Mi is voltunk tegnap egy kört az öcsémmel és a párommal. Tök jó volt:
Egyszer összefuthatnánk, érdekelne ez a hosszú áttétel a gyakorlatban. Merrefelé laksz ? (ha nem titok)
Na megszámolgattam a dolgokat, elől 15-ös, hátul 38-as! fogaskerék, 102 szemes lánccal. Ezért volt nekem fura, hogy milyen hosszúak a fokozatok, ellenben 3,8 l fölött még nem evett, igaz szinte csak hosszú utakon használom.
Köszi felhívtam őket de sajna nincs egyiknek se.
bocs a nemcsak klr nem ide ment..
Pár kép csak úgy(nem csak klr), h kicsit szííínesítsem a fórumot....
Bár sztem dugót érdemesebb ujjat venni..de legaláább a gyűrűtket mert a használt az háát....
Üdv.Mindenkinek.Keresek Kawasaki KLR 600 (öninditos)Dugót gyürüvel + hengert ha van hozzá de külön is érdekel.Ha van valakinek eladó kérem jelentkezzen.Köszönöm.
Nagyon szépen köszönöm a képeket, külön az unokádnak! :)
Sajnos ez KLR-re való, nekem meg KL650-re kellene idomzat, de ott is leginkább a két elől lévő burkolat, ami körülöleli a tankot, és ahhoz, valamint a vázhoz van rögzítve. Hátsó oldalidom is érdekelne, de elég ritka példány idehaza sajnos a Tengai. Bizonyos idomokat még a gyártótól sem lehetne rendelni, drágán.