szia azt ajánloom neked hogy vagy menj be egy motorszervizbe és kérdezz rá hogy milyen moci vagy van a sportmotor fórumnak egy oylan linkje hogy BONCTEREM a lap tetején jobbról a 4 dik klikk! ott megtalálod szerintem és olvashatsz a motorról hogy mennyit eszik és hogy myilen vélemény van róla--sok sikert
eladó supermoto szett 33 000ft postával együtt..a tárcsákat vásárlás esetén kipolírozom..30 605 6883 más ilyen felni 50 000ft ért megy , rs vagy mito felnik--
sziasztok egy 250-es kawasaki klr-t néztem ki.érdekelne h fogyasztás erő milyen.illetve 180-ezerért megéri e megvenni? alkatrész van e hozzá? megbízhatóság milyen?
Sziasztok!
Kawa KLX 650 R -hez keresek idomokat.('93) Sajnos sem gyárit, sem után-gyártottat nem találtam. Tudna valaki segíteni?! Az is érdekelne, hogy más típusokhoz gyártott idomokból melyiket lehetne a legszebben ráfabrikálni.
A segítséget előre is köszönöm! Max
sziasztok nem tudjátok véletlenül
hogy miért van 2 gomba a klr 650c hűtőjén.?
egy a hűtó alján egy meg a tetején. vagy ez csak a klr 650 c modellen van igy?
mert azon nincs hőfokjelző csak egy piros lámpa ami jelzi ha túlmelegszik a motor.
a másik gomba meg gondolom a hűtőventilátort kapcsolja gondolom.
Ha kattog, akkor zarlatos vagy a rele vagy valahol testet kap a vezetek.
Lehet hogy hulye kerdes, de cserelted mar a relet?
Alltalaban autos boltban kapsz par szaz forintert, de a gyari sem draga.
Ha a rele jo, akkor sajnos marad a vezetek kezzel valo atnezese (ami faradsagos) vagy kimerese muszerrel.
Ha nem talalsz semmi szakadast a vezeteken es a rele is jo, akkor jobb ha elektromos szakamber nezi at...dragabb de sokkal-sokkal gyorsabb megoldas.
Hello nekem is ott van az önindító reléje az ülés alatt jobb oldalon,csak azt nem tudom mikor indítom akkor csak kattog,nem akarja meg pörgetni az önindítót valamiért:( nem tudnál segíteni mi lehet a baja?önindító az jó az biztos le teszteltem,akksi is jó,nem tudom mi lehet a baja:(:/
segítséget kérnék!
van egy kawasaki endúró kerekem,17es felnivel.nem tom a tipusát,de 8 csavaros a lánckerék felfogatás.kéne nekem kukába szánt,rávaló lánckerék.aki tud segítsen! köszönöm
buta kérdésnek tünhet de melyik hűtőgomba mert a hűtő alján, és tetején is van gomba, egy egy vezetékkel. akkor a kettőt zárjam össze az alsó és a felső gomba drótját?
Szerencses vagy , van munkad... Ahogy hallom, egyre lehetetlenebb a helyzet otthon. Sajnalom az Otthoniakat, nem bantam meg azota sem hogy kijottem.
Viszont az itteni idojarasbol kezd elegem lenni, 2013-ban koltozunk Del-Franciaorszagba..akkor lesz a lanyom iskolas, az ovit meg megvarjuk.
Két hónaja egy suliban vagyok gondnok, a harminc éves munkaviszonyom miatt feltornázták a béremet bruttó 107-re :-) Egyébként tetszik, 20 év programozás után illik váltani :-) Sok a szabadon felhasználható idő.
na próbáltam megkeresni a relét, a hutőventilátor kábele belemegy a főkábelkötegbe ami elég vastag aztán szerte ágazik. Igy sajna nem jutottam el a reléig.
Viszont elől a tank alatt a hűtővel ellentétes oldalon van két relé, vagy lehet több is
Az öninditóé az a fekete műanyag házas, vagy a gumiba burkolt azt kéne tudni.
Kawa KLX 650 R -hez keresek idomokat.('93) Sajnos sem gyárit, sem után-gyártottat nem találtam. Tudna valaki segíteni?! Az is érdekelne, hogy más típusokhoz gyártott idomokból melyiket lehetne a legszebben ráfabrikálni.
A segítséget előre is köszönöm! Max
hogy miért van 2 gomba a klr 650c hűtőjén.?
egy a hűtó alján egy meg a tetején. vagy ez csak a klr 650 c modellen van igy?
mert azon nincs hőfokjelző csak egy piros lámpa ami jelzi ha túlmelegszik a motor.
a másik gomba meg gondolom a hűtőventilátort kapcsolja gondolom.
A KL 600 A1-be lehet tenni 10w40,10w50, 20w40-et egeszen 20w50-ig..
Ha erdekel es tudsz nemetul atkuldom neked a komplett szervz konyvet
Lehet hogy hulye kerdes, de cserelted mar a relet?
Alltalaban autos boltban kapsz par szaz forintert, de a gyari sem draga.
Ha a rele jo, akkor sajnos marad a vezetek kezzel valo atnezese (ami faradsagos) vagy kimerese muszerrel.
Ha nem talalsz semmi szakadast a vezeteken es a rele is jo, akkor jobb ha elektromos szakamber nezi at...dragabb de sokkal-sokkal gyorsabb megoldas.
94-es KLR 600-hoz keresem azt a 2 csillagkereket ami a főtengely végén van . Minden megoldás érdekel.
van egy kawasaki endúró kerekem,17es felnivel.nem tom a tipusát,de 8 csavaros a lánckerék felfogatás.kéne nekem kukába szánt,rávaló lánckerék.aki tud segítsen! köszönöm
Viszont az itteni idojarasbol kezd elegem lenni, 2013-ban koltozunk Del-Franciaorszagba..akkor lesz a lanyom iskolas, az ovit meg megvarjuk.
Viszont elől a tank alatt a hűtővel ellentétes oldalon van két relé, vagy lehet több is
Az öninditóé az a fekete műanyag házas, vagy a gumiba burkolt azt kéne tudni.
Melóhely megoldódott? Akkoriban lett valami új melód, amikor utoljára itt jártam..