Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi de nincsen ilyen motor ott..
szia azt ajánloom neked hogy vagy menj be egy motorszervizbe és kérdezz rá hogy milyen moci vagy van a sportmotor fórumnak egy oylan linkje hogy BONCTEREM a lap tetején jobbról a 4 dik klikk! ott megtalálod szerintem és olvashatsz a motorról hogy mennyit eszik és hogy myilen vélemény van róla--sok sikert
eladó supermoto szett 33 000ft postával együtt..a tárcsákat vásárlás esetén kipolírozom..30 605 6883 más ilyen felni 50 000ft ért megy , rs vagy mito felnik--
sziasztok egy 250-es kawasaki klr-t néztem ki.érdekelne h fogyasztás erő milyen.illetve 180-ezerért megéri e megvenni? alkatrész van e hozzá? megbízhatóság milyen?
Sziasztok!
Kawa KLX 650 R -hez keresek idomokat.('93) Sajnos sem gyárit, sem után-gyártottat nem találtam. Tudna valaki segíteni?! Az is érdekelne, hogy más típusokhoz gyártott idomokból melyiket lehetne a legszebben ráfabrikálni.
A segítséget előre is köszönöm! Max
nincs valakinek elkopott h. lánckereke? átalakításhoz kellene!valaki segítsen! köszi!
sziasztok nem tudjátok véletlenül
hogy miért van 2 gomba a klr 650c hűtőjén.?
egy a hűtó alján egy meg a tetején. vagy ez csak a klr 650 c modellen van igy?
mert azon nincs hőfokjelző csak egy piros lámpa ami jelzi ha túlmelegszik a motor.
a másik gomba meg gondolom a hűtőventilátort kapcsolja gondolom.
a gyari szerviz konyv 10w40 vagy 10w50-et ir ra..

A KL 600 A1-be lehet tenni 10w40,10w50, 20w40-et egeszen 20w50-ig..

Ha erdekel es tudsz nemetul atkuldom neked a komplett szervz konyvet
SZevaa meg van a gond szét volt csúszva egy kábel:(jó lett végre:)azt megtudod mondani nekem mien fajta olaj kell a blokkba?előre is kösz hello
Ha kattog, akkor zarlatos vagy a rele vagy valahol testet kap a vezetek.
Lehet hogy hulye kerdes, de cserelted mar a relet?
Alltalaban autos boltban kapsz par szaz forintert, de a gyari sem draga.

Ha a rele jo, akkor sajnos marad a vezetek kezzel valo atnezese (ami faradsagos) vagy kimerese muszerrel.
Ha nem talalsz semmi szakadast a vezeteken es a rele is jo, akkor jobb ha elektromos szakamber nezi at...dragabb de sokkal-sokkal gyorsabb megoldas.
sziasztok eladó teló kayaba kawasaki 30 605 6883
Hello nekem is ott van az önindító reléje az ülés alatt jobb oldalon,csak azt nem tudom mikor indítom akkor csak kattog,nem akarja meg pörgetni az önindítót valamiért:( nem tudnál segíteni mi lehet a baja?önindító az jó az biztos le teszteltem,akksi is jó,nem tudom mi lehet a baja:(:/
tudok segiteni! Adatlapomon elérsz!
Sziasztok!
94-es KLR 600-hoz keresem azt a 2 csillagkereket ami a főtengely végén van . Minden megoldás érdekel.
segítséget kérnék!
van egy kawasaki endúró kerekem,17es felnivel.nem tom a tipusát,de 8 csavaros a lánckerék felfogatás.kéne nekem kukába szánt,rávaló lánckerék.aki tud segítsen! köszönöm
ok akkor letestelem előbb az egyik utána a másik gombát és meglesz a relé, remélem ezzel kárt nemtudok okozni
Na, ezt nem tudtam. A gombák testet adnak, amikor kapcsolnak, ezért van egy vezeték. Testet kell adni rá.
buta kérdésnek tünhet de melyik hűtőgomba mert a hűtő alján, és tetején is van gomba, egy egy vezetékkel. akkor a kettőt zárjam össze az alsó és a felső gomba drótját?
Szerencses vagy , van munkad... Ahogy hallom, egyre lehetetlenebb a helyzet otthon. Sajnalom az Otthoniakat, nem bantam meg azota sem hogy kijottem.
Viszont az itteni idojarasbol kezd elegem lenni, 2013-ban koltozunk Del-Franciaorszagba..akkor lesz a lanyom iskolas, az ovit meg megvarjuk.
Zárd rövidre a hűtőgombát és hallgasd meg, hogy melyik kattog.
A moci szinte karcmentes, valós 19 e km van benne.
Két hónaja egy suliban vagyok gondnok, a harminc éves munkaviszonyom miatt feltornázták a béremet bruttó 107-re :-) Egyébként tetszik, 20 év programozás után illik váltani :-) Sok a szabadon felhasználható idő.
na próbáltam megkeresni a relét, a hutőventilátor kábele belemegy a főkábelkötegbe ami elég vastag aztán szerte ágazik. Igy sajna nem jutottam el a reléig.
Viszont elől a tank alatt a hűtővel ellentétes oldalon van két relé, vagy lehet több is
Az öninditóé az a fekete műanyag házas, vagy a gumiba burkolt azt kéne tudni.
Hívd fel ezt a számot. 06308557633 Troják Zoltán neki van hűtője.
Szép motor, gratulálok!
Melóhely megoldódott? Akkoriban lett valami új melód, amikor utoljára itt jártam..