Nekem van egy fejidomom, még a Klárira vettem (10e), de nem jó rá, mert ezt a vázhoz kell fogatni vagyis nem fordul a kormány fordításakor. Kérsz esetleg képet is róla ?
Szia na erre voltam kíváncsi ...itt volt baráti körben klr több is (nekem 2-is)és nem úgy indulnak mint a sok 4t h holtpont stb..és indul....ahogy áll épp a berúgó mint a 2t-nél csak rárúgsz és indulnia kell mert nekemis mind a kettő olyan volt hogy ha holtpontozgattam nemakkart inndulni, simán viszont (szivató néha)1-2 rúgás és ment....de lehet álítanod kellene a porlasztón is...szivatóval indul vagy anélkül?próbáltad már csak szivatóval rugdosni addig amég nem indul.?lehet keveset kep...
szia.. olvasgattam fórumokon,hogy meg kell várni valami kattanást(gondolom a dekompresszornál valahol) és utána kell rárugni....ez lenne a hejes beinditás?
Szia hát visszarugdosás lehet attól is hogy elvan menve a vezérlésed, (nem lett jól beállítva)meg sokkal nehezebben is indul akkor.(meg SOKKAL nagyobbat rúg vissza is)de lehet a kis rúgó is a vétkes akkár....mert azért van ugye h könnyebb legyen a berúgás....am hogy rúgod? beállítod holtpontra és onnan?.....
szia.. de, néha ugy veszem észre mintha visszarugna egy kicsit. a dekompresszoron a rugót még nem néztem,(de megnézem) az miért van hogy visszarug? köszi szia..
ha a szelephézag jól belett lőve, akkor azzal nem lehet gond h bekopjon v ne... nem játszik szerepet az indulásban(ha jól van állítva)...nem rugdos vissza? dekompresszoron a rúgó fent van?.....
szia..ha bemelegszik szépen ketyeg, az alapjárat néha egy picit ingadozik. gázadásra nem ful le,pörög rendesen.. viszont melegen is csak 3-4 rugásra indul be. lehet hogy kopni kellene egy picit a szelepkorongnak? ez lehet a baj forrása? a csizma már elkelt...
üdv mindenkinek! végre összeraktam a klr-t, csak az a nagy gondom, hogy kb a 20-25. rugásra indul be....nem tudja valaki mi lehet ennek az oka? most cseréltem nemrég szelepkorongokat, uj balancerláncot kapott, uj gyürüsort, olaj, olajszüröt szintén ,uj. még egy km.se mentem vele azóta... (mert elég berugni) elöre is köszike ,,,sziasztok.. (a kipufogó még most van készülöben)