Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na mi van megvan a vas?
Üdv.Van egy eladó Kawsaki KLR 600 henger és dugó.A henger nagyon jó állapotban van.A dugó gyürü cserére szorul.
üdv. semmi menet nem maradt! ilyenkor mi a teendö?
köszi szia..
Bár ha jól emlékszem nemis a f.tengelyen van héé....
húú ha !az első KLR-emnek uez volt a baja, azértis mondtam h nézzél rá ha ott a gond meglátod...tőbből leszakadt a csavar? az a f.tengelyen van ha minden igaz!nem maradt semmi menet?
üdv.. megtaláltam a hiba okát..levettem a vizpumpa deklijét, és amin van a terelölapát annak a végén van egy hatos csavar ,ami lényegében fogja a terelölapátot , az le van szakadva. hogy lehetne azt a tengelyt kicserélni? az a vizpumpának a tengelye amugy?
Üdv.Lenne valakinek KLR 250 4T-hez szerviz könyve?Köszönöm
kössz
Gyári új 47700ft
Hát menetközben lehet is h kicsit bekeményedik...őő pont ez e lényege h nem keveredik viz olajjal..nézd meg h látni e olajat! forgasd átt a f.tengelyt párszor(leszedett cuccok nélkül h lásd a szimeringet) hátha látni valamit(olaj..)fogy a víz a hűtőből? mert ha igen akkor inkább a tömítés...DE ESZT ÍGY CSAK MONDANI TUDOM HA LÁTNÁM MÁS LENNE...Nézegessél át mindent
Hát én 89-es 600-as KLR-hez kérdeztem, arra mondtak ennyit...hát megköszönném ha tudnál mondani 1 megközelítő árat
milyen klr adok rá árat ha kell
üdv..igen,járó motornál keményedik a csö. ha leállitom a motort,és lehül a viz akkor puha a csö. vizpumpa szimeringet még nem néztem (de megnézem)..azt honnan lehet tudni hogy rossz? esetleg csepeg a viz mellette, vagy valami ilyesmit keressek? köszi üdv..
az jó ár...nekem klr-hez 45-50 között montak dugót...
Szia! keményedik? hát fura, annyira nem kering a viz se gyorsan benne h keményedjen(lehet a hengerfej töm a ludas,és azért keményedik de nem tuti, megkell nézni lehet szétégett)...(járó motorral nézted?)a szimeringet megnézheted ha leveszed a kis deklit(meg a kis propellert is:) ) lent ahol van a vizpumpa...elvileg látod is ha rossz (szerintem megéri cserélni még ha jónak tűnik is, nem drága dolog
Köszönet!...továbbítom!
Szia!

27000ft
Szia kawazsolti!....nem a kawasaki témakör!..de!..88 as xt-600 dugó+gyűrűt tudnál beszerezni?...és ha van,vifil forint?..Köszi
üdv.. a termosztát az müködik, kiróbáltam forró vizben.. a rendszert vizkötelenitettem(valami hütötisztitó folyadékkal).
a ventilátor müködik. az miért van,hogy keményedik a csö? a vizpumpaszimeringet,ha meg akarom nézni, le kell vennem a berugókar felöl az egész oldaldeknit? köszi szia.
Az előttem szóló jól írta! de! előszöris nézd meg a vizpumpa szimeringet ha tényleg olajos a víz,attól is lehet.Meg lerakódott vízkő is csinálhat feszkót ,meg a retek lerakódás a hűtőben stb.. Csövekben (kipucolni/tisztítani mindent )termosztátot megnézni,ventilátorod műkszik? utána a tömítés sztem....
üdv..ha el van repedve a hengerfej, azt szabad szemmel lehet látni? vagy csak valami müszerrel lehet észrevenni? köszi a választ szia..
Két dolog lehet szerintem:
1. Hengerfejtömítés átégett, ezért a víz oda is eljut, ahova nem kéne. Tömítéscsere.
2. Hengerfej megrepedt, ezért a víz oda is eljut, ahova nem kéne. Új hengerfej, esetleg használt, esetleg meghegeszteni a régit, de akkor köszörülni is kell és bármikor előjöhet.
3. Hengerlehúzó csavarok lelazultak :-))
Üdv.Lenne valakinek KLR 250 4T-hez szerviz könyve?Köszönöm
üdv. azt vettem észre a mocinál,hogy főzi a vizet,a vizcsövek kemények, a kiegyenlitö tartályból nyomja a vizet kifelé, és a hütöviz is mintha olajos lenne..hengerfejes a motorom? ilyenkor elég csak tömitést cserélni? vagy lehet más gond is?válaszotokat előre is köszönöm....üdv..
Lehet, hogy a benzincsap szűrője van eldugulva. A KLR tankja hajlamos a rozsdásodásra.
Ma voltunk Lepence környékén egy nagyon jót gurulni, ketten kipróbálták a mocit és elképesztően vigyorogtak utána. Már gondolkodnak, hogy második motornak kéne nekik ilyen :-)