Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

1988
Üdv.Egy kis segítséget szeretnék kérni tőled.Arra lennék kíváncsi hogy a motorom milyen évjáratú.Nem találtam, meg rajta.Csak egy ilyen váz számot. ( KLR 600B 019212 )vízhűtéses és öninditós.Ha meg tudnád mondani azt megköszönném.
Ja bocs azt hittem a dugóra gondolsz.
Az évjáratra gondoltam, azt meg tudja mondani.
Oké.Köszi.De neki csak új alkatrészei vannak.nekem pedig most elég lenne egy használt de használható dugó gyűrűvel is.Azért köszönöm.
Keresd Kawazsoltit.
Üdv.Arra lennék kíváncsi hogy a motorom milyen évjáratú.Nem találtam, meg rajta.Csak egy ilyen váz számot.Ha valaki ebből meg tudná mondani akkor azt megköszönném.( KLR 600B 019212 )
Vízhűtéses,önínditós.
Üdv.Mindenkinek.Keresek Kawasaki KLR 600 hoz.Használt de jó állapotban lévő dugót gyürükkel.Ha valakinek van akkor kérem irjon.Köszönöm.
Sajnos elkezdte engedni az olajat az első teleszkóp.
Remélem csak szimering baja lesz.

Milyen olajat javasoltok bele (SAE 10W20 a gyári)?
Gondolom jó sűrűt érdemes rakni bele, hogy ne liftezzen annyira.
köszi, de elöször megpróbálom kipucolni hátha csak dugulása van..ha meg nem,akkor majd kereslek.. köszi ..üdv..
Ha kell tömités van raktáron4 Adatlapomon elérsz!
Nem akarlak elkeseríteni, de anno nekem az off burgmanomban is fortyogott a víz, akkor a hengerfejtömítés engedte el magát.
köszi.. üdv.
Nekem nem rég volt szerelőnél beállításon.
Gondolom ért hozzá, meg mondta volna ha gubanc van vele.
Egy fúvókát cserélt a karbiban, mert nagy volt benne, most kevesebb üzit kap.
Szerintem ez normális jelenség. DR 750-nél is olvastam hasonlóakat, az se szeret 2500 alatt pörögni.
vÍzkőtlenítés?
szerintem egy karbi beállítást és ellenőrzést lőjetek a gépen.(benyaszint,fúvókaméretek)Valszeg az átmeneti keverékképzéssel lesz a gubanc...
üdv... minap kimentem motorozni a klr-el, mikor hazamentem és leállitottam a gépet, a hütöviz elkezdett buborékolni a hütöbe. olyan mintha valami dugulása lenne valahol a hütö környékén,és csak lassan megy át rajta a viz. szerintetek nagy a baj? köszi üdv.
ok.. megnézem.. köszi!
Üdv.Igen.Ha leszeded az oldal deknitt ott a vízpumpa tengelyen van egy szímering.Azt kell kicserélni.Utána jó lessz.
üdv.. érdeklödnék, hogy rájöttél-e,hogy mitöl fojik ott az olaj?
csak azért mert nekem is folyik. üdv..
Inkább vegyél egy újat (22 mm-es a legtöbb), valami ALU-t, abba nincs benne a kor (5eFt-tól indulnak).
Ha jól tudom csak ki kell fúrni 1-2 helyen a kapcsolók miatt és jó lesz.
Meg is tuningolhatod egy pár kormányvéggel.

Amúgy nem hiszem hogy különbözne, ha ugyanazok a kezelőszervek.
Mit gondoltok, sok különbség van KLR 650 és KL650 Tengai kormány között? Valamelyiket keresnék bontottan, ha esetleg tud valaki, vagy megválna az otthon elfekvőtől...
Valakinek esetleg elfekvőben egy feszültségszabályozó?
Győr mellett...