Üdv.Egy kis segítséget szeretnék kérni tőled.Arra lennék kíváncsi hogy a motorom milyen évjáratú.Nem találtam, meg rajta.Csak egy ilyen váz számot. ( KLR 600B 019212 )vízhűtéses és öninditós.Ha meg tudnád mondani azt megköszönném.
Üdv.Arra lennék kíváncsi hogy a motorom milyen évjáratú.Nem találtam, meg rajta.Csak egy ilyen váz számot.Ha valaki ebből meg tudná mondani akkor azt megköszönném.( KLR 600B 019212 )
Vízhűtéses,önínditós.
Nekem nem rég volt szerelőnél beállításon.
Gondolom ért hozzá, meg mondta volna ha gubanc van vele.
Egy fúvókát cserélt a karbiban, mert nagy volt benne, most kevesebb üzit kap.
Szerintem ez normális jelenség. DR 750-nél is olvastam hasonlóakat, az se szeret 2500 alatt pörögni.
üdv... minap kimentem motorozni a klr-el, mikor hazamentem és leállitottam a gépet, a hütöviz elkezdett buborékolni a hütöbe. olyan mintha valami dugulása lenne valahol a hütö környékén,és csak lassan megy át rajta a viz. szerintetek nagy a baj? köszi üdv.
Inkább vegyél egy újat (22 mm-es a legtöbb), valami ALU-t, abba nincs benne a kor (5eFt-tól indulnak).
Ha jól tudom csak ki kell fúrni 1-2 helyen a kapcsolók miatt és jó lesz.
Meg is tuningolhatod egy pár kormányvéggel.
Amúgy nem hiszem hogy különbözne, ha ugyanazok a kezelőszervek.
Mit gondoltok, sok különbség van KLR 650 és KL650 Tengai kormány között? Valamelyiket keresnék bontottan, ha esetleg tud valaki, vagy megválna az otthon elfekvőtől...
1988