Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok valaki megtudná mondani honan lehet rugót szerezni a hátsó telóhoz.
Sziasztok! KLR 600 hoz hengerfejet nem tud valaki kicsi pénzért?
Előre is köszi...
Hol vagytok klr-esek?Sehol senki!
Ok rendben! Megdumáljuk! És köszi a segítséget!
Majd leírod hogy mi lett a klr-edel.Én most nem érek rá megyek dolgozni 18-00-ra.Majd lehet hogy megyünk motorozni ki halasra nyáron majd összehozzuk hogy találkozunk.Jó lenne halasi motorosokkal is találkozni.Sok sikert a klr-hez.Kellemes hétvégét!
Féklámpa kapcsolom az nincs.Ha beindítod a klr-ert nagyon figyeld a kiegyenlítő tartályt mert ha fogy belőle a víz akkor megint bekerült a víz a blokkba.Én jártam már úgy hogy sok olajat öntöttem a klr-be és akkor is így nézett ki a légszűrő tartály mind a tied tele volt olajjal.Szerintem neked is a vízszívattyú tömítésed ment tönkre.Mert ha hengerfejes lenne akkor a hűtőbe is kellett volna olajnak lenni.
nem oda nem!
Köszi de tankom az van. de viszont ha van féklámpa kapcsolód vezetékekkel együtt az érdekelne.
Hűtőjébe is belefolyt az olaj?
Van még a klr-hez egy műanyag két benzincsapós 20-literes tank egy ülés is csak átkel húzni egy új bőrel.
Kitakarítom a blokkból a szutykot úgy amennyire tudom, aztán feltöltöm valami olcsó olajjal hogy jól kimossa magát. ha kész jöhet a rendes motor olaj. De remélem nem a hengerfej tömítésem szakadt át mert akkor én kapok szív infarktus! :D Tavaly nyáron cseréltem le vadonat újra.
Szerintem jól látod a dolgot úgy történhetett ahogy leírtad.De nekem a hűtőmbe nem került bele az olaj.Lehet hogy akkor hengerfejes lett a motorod.Én eladtam a klr-ert sok bajom volt vele inkább vettem egy 2t olcsóbb a fenntartása.Sok pénzemet feláldozott a klr amúgy jó kis motor volt a klr szeretem vele motorozni.Van még alkatrészem a klr-hez egy jó főtengely csak a csapszeget kell bele rakni, bovdenek majd az interneten eladom őket.
De nekem a vízszívagyúval volt a gond.Kívül a szivattyúnál van egy kis furat az ara szolgál hogy ha a szívagyúnak a tömítése tönkre megy ott elkezd folyni a víz onnan tudod hogy baj van a vízszívagyúval.De az a kis furat el volt tömődve és utána bekerült a blokkba a víz.Előte furatam fel a klr-elt majdnem szív ínfartust kaptam.
Én nekem is így nézett ki a levegőszűrő tartály tele volt olajos vizel.És a blokba került a sokk trutyi.
légszűrő doboz belülről. látszik is hogy tiszta olajos vizes :S
Innen jött fel az olajos víz a csövön keresztül a légszűrő dobozba.
Ezzel a csővel van össze kötve a blokk + a légszűrő doboz.
Már mint a lőtérre gondoltál? Nem nagyon szoktam arra járni. Nem tudok arról hogy valaki elkergeti az embereket.... Töltök fel képet a víz szivattyúról. Nekem a hengerbe a dugónál is volt víz. Mert a légszűrő doboz egy csővel össze van kötve a blokkal gyárilag hogy olajozza a szűrő szivacsot. És onnan jött fel az olajos víz a légszűrő dobozba onnan meg beszívta magát a karbin keresztül a hengerbe. Szerintem.
Karlan:Szia!Én is jártam így már a klr-el, nekem a szivattyúnál volt a probléma de nekem csak a blokkba fojt bele a víz.A hűtőbe nem azt hiszem a vízszivattyúnál a tömítés adta meg magát.Azt szeretem volna megkérdezni hogy halason a harckocsigyakorló pályán lehet e motorozni.Mert mi Szegedről sokszor voltunk ott de az egyik haverom mondta hogy most már nem lehet valaki mindig elkergeti őket?
Tudok segiteni alaktrészekben! Adatlap!
Szép, egyszer motorozhatnánk egyet! :) Nem tudod véletlen hogy olyan hátsó lámpa burát hol lehet beszerezni?
Köszönöm. Hát egyenlőre addig jutottam el vele hogy blokkot le engedtem, szivattyút szétszettem azzal láthatólag nincs gond. Tavaly nyáron cseréltem benne vadonat új hengerfej tömítést... nemértem mi okozhatta eszt az egészet?!
nekem is majdnem ijen gépem van
hengerfejtömités átszakadt és a viz belefojt a hengerbe azért nem fordul át. gyertyát kikell venni és ugy rugni. vizes olajat minél hamarabb leengeni . ha valami kérdésed van még ,adatlapomon van elérhetőség.remélem tudtam segiteni.Üdv.