Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hozzám meg ma jött a Mikulás...
Üdv.SOS kellene egy kis segítség.Van egy Kawasaki KLR 600B motorom.Vízpumpa szímering méretére lennék kiváncsi,ami az olaj és a víz között van,nem ami a vízpumpa lapáton van,hanem ami az olaj felőli oldalon.Köszönöm.
Állítólag fentről meglátta a pilóta a Klárikát és inkább leszállt itt, hogy közelebbről is szemügyre vegye :-)
Amilyen szépen pöfög, olyan jól is megy :-) Vez. lánc és szelepcsere után megjött az ereje. Most már néha dombon felfelé is vissza kell vennem a gázt :-) Gondolkodtam kisebb lánckeréken, mert most elbírná, de akkor meg túl gyors lenne :-) Nem bírom én már a száguldást.
aaa, ez semmi...olyat akarok latni toled, mint amit egy videon lattam: te ugratsz at a gep felett

Nagyon franko kep!
Jeee, egy legcsavaros Malev gep!

Nagyon szepen pofog a "kis" masinad!
Na, még egyszer, ehhez mit szóltok ?
Ehhez mit szóltok ?
Ma is voltam csavarogni egy picit :-)))

http://www.youtube.com/watch?v...

http://www.youtube.com/wa
tch?v...

Megnéztük a Ferihegyi, pardon Lisztreptér (ugye milyen könnyű kimondani, főleg egy külföldinek a taxiban :-) Andris, vedd fel, ahogy egy francia kollégád kimondja "Lisztreptér" :-)) környékét.
Képek később....
Hogy en is adjak valami hirt: tegnap ossze lett rakva a blokk, hihetetlen kompresszio van benne....vettem hozza meg matrica szettet, elso-hatso sarvedot...jovo heten kap egy komplett hatso kereket, mert a mostaninak a felnie halott...olcsobb volt egy komplett kerek, mint egy felni ujonnan!

Kepeket majd teszek fel a hetvegen...
Na vegre, valaki vegre kepet is tett fel + eletjelet adott magarol!

Amti, hagyd.. meg mindig a jobbik eset (sot, tanacsolt) ha valaki lassan kezdi.
Gondolj csak a strandpapucsos, 16 eves kolkore, hitelre vett GXR-eken, 200-al a szentendrei uton...
Kinyitott a büfé Tardoson a Malomvölgyben, jó a hekk, bár én nem szeretem a halat :-) Azt az XJ-t kipróbáltam és elég jó, de megfájdult a vállam, nem jó az üléspozíció nekem. Tulajnak tetszik. Elég kezdő még, egyenesben már 80-ig ki meri huzatni :-) Nem bántom, mert én is így kezdtem a GSX-el. (bár ott kanyarban 40, egyenesben 190 volt a kezdet :-) )
Sziasztok.Stellhorsenál biztos van szabadonfutó 21 papir körül.
nem neztem..:)..valahogy ha lehetne..minden ajanlat erdekel
Remélem, hogyha két éve volt raktáron, akkor most is lesz :-) Dátumot nézted már ?
szia zo..engem is erdekelne egy szabadonfuto..kawasaki klr 600 ..94 es..ha van es mennyi?..postan lehetseges az elkuldese?..legyszi valaszolj e mail cimre..zoltanv78@freemail.hu..koszi
Üdv.Oké.
Köszönöm, most erősen gondolkodok azon, hogy 25x400 Ft-ot honnan teremtek elő tankoláskor, mint munkanélküli :-)))) Festeni is kéne, szóval amint lesz munkahelyem jelentkezem. Most kettő is kilátásban van, csak nehogy a kettő közé essek :-)
Szia! 4 van benne
Üdv.Kb 26 literes.Van hozzá normál tank is ezért akarom ezt eladni.3000 ft ért elvihető + posta.
Hány literes ez a tank ? Van hozzá neked normál méretû tankod is ?
Üdv.eladó egy Kawasaki KLR 600B Dakaros tank.Csere is érdekel Gyári Kawasaki matricára.
Szívesen.

Én most itt tartok..ilyen volt - ilyen lett (eddig):
Köszönöm!Azért is érdeklődöm hátha van valakinek konkrét ötlete,hogy a legcélszerűbb megoldani!