Sziasztok itt a tavasz mindenkinek kész a motorja tapasztalatból tudom mindig a fék az utolsó ami javításra esetleg fel újításra kerül esetleg aki még nem nyúlt hozzá a fékhez azoknak kis segítség a jó fék megválasztásához mellesleg tárcsák gyártását vállalom bármilyen motorhoz nem csak a minták hanem saját elképzeléseitek alapján is elérhetőség az adatlapomon msn : kopaszfeju@hotmail.com
az nem jelent semmit, a viz konnyebb, mint az olaj, ergo a tetejen van, nem az aljan.
Bar ha tenyleg teljesen leengedted, akkor azert ki kellett volna jonnie a vegen a habnak/viznek is..
Na mindegy, ne is halgass ram, csak egy oregember beszel magaban..
Sziasztok!Nekem egy gumimembrán kellene a karburátoromba ha tud valaki irjon legyenszives!Klr 600 om van kb olyan 96-97 es évjárat előre is köszi a segítségetek!
Lehet hogy rosszul latom (es nem akarlak ijesztgetni) de nem habos az az olaj egy kisse?
Mikorcsereltel olajat benne? Rendesen leeresztetted?
Lehet, nem artana benezni a hengerfejbe , mert ha ott is habos, akkor esetleg hengerfejes a motorod...
Üdv.Egy kis segítséget szeretnék kérni.A blokknál (KLR 600)a vizpumpa mellet a víz le eresztő csavar mellet van egy kicsi luk.Gyári luk.Ott folyik az olaj ha jár a motor.Én szimeringre gondoltam hogy talán az lehet a rossz.Szerinted mi lehet ?Mitől folyik ott az olaj?Itt van pár kép hogy mire is gondolok.Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv.Mindenkinek.Egy kis segítséget szeretnék kérni.A blokknál (KLR 600)a vizpumpa mellet a víz le eresztő csavarnál van egy kicsi luk.Gyári luk.Ott folyik az olaj ha jár a motor.Én szimeringre gondoltam hogy talán az lehet a rossz.Szerintetek mi lehet ?Mitől folyik ott az olaj?Itt van pár kép hogy mire is gondolok.Előre is köszönöm a segítséget.
Az jó, ha beindul, mert akkor csak finomítani kell. A levegőcsavarral megkeresed a fordulatszám maximumot. Ezután az alapjáratival leveszel a fordulatszámból, majd a levegővel ismét megkeresed. Harmadikra jó lesz.
A levegőcsavart teljesen tekerd be, majd 1,5 fordulat kifelé. A alapjáratit sajna csak menet közben érdemes, de próbáld ki, hogy teljesen betekered, majd 2 fordulat vissza. Lehet, hogy nagyon bőgni fog, akkor még vissza. Beindul egyébként ?
Sziasztok!S.O.S.-"szana-szét"tekergettem a karburátort(klr-600),az összes létező csavart el....am!Esetleg valakinek valami okosság?...mit?..honnan-hová?...meddig?..Megköszönném a segítséget!
Bar ha tenyleg teljesen leengedted, akkor azert ki kellett volna jonnie a vegen a habnak/viznek is..
Na mindegy, ne is halgass ram, csak egy oregember beszel magaban..
Mikorcsereltel olajat benne? Rendesen leeresztetted?
Lehet, nem artana benezni a hengerfejbe , mert ha ott is habos, akkor esetleg hengerfejes a motorod...