Üdv., régen beszéltünk.
Sok örömöd lesz benne :-)
Sokszor bánom, hogy eladtam a Klárit, de próbálok 17-es kereket szerezni a Domira, hátha megközelíti a Klárit.
Segítségeteket kérnéém!Kawasaki klr 600 asom van,és mikor hidegen el indítom,megvárom még üzemi fokra felmelegszik,el indulok és rá egy 5 percére,azt csinálja hogy húzom a gázt nyélig és egyszerűenn nem akar menni,vissza engedem a gázt akkor meg el kezd durrogni mint az állat,aztán utána egyet gondol és megjavul:)olyan mintha nem kapna akkor anyagot vagy nem tudom mi baja lehet,karbi tiszta pedig,gyújtása jóó,szikraa jóó,gyertya jóó,úgyhogy nem tudom mi lehet vele
Nem tudom mi lehet vele nekem melegen ha jól eltalálom első rugásra indul hidegen még nem próbáltam be rugni csak önindítóval da akkor is max3-4et forgat a motoron
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem:
KLR 250 vezérlése sehogy sem akar összeállni.
Ha a service manual szerint rakom jelekre a vez. tengelyeket, (kipufogó veztengely jele ugye síkban a hengerfel felső élével 9 óránál, a szívó veztengely jele 3 óránál ez is uyancsak a sík felett kb 3 fokkal, lendkerék T-jele a dekli hasításánál) akkor alsó holtpontról felfelé jövő dugattyúnál a szívószelepek még mindig nyitva vannak. Ha a szívó veztengelyt elraknám a 3 óráról kb 1 óra állásába (4 fogat) kb. akkor működne rendesen a motor.
KACR nincs rajta!
Valaki találkozott már hasonlóval?
Hali!
Azért érdeklődöm mert nekem is van egy ilyen mocim egy 84-es és 86-os évjáratúból lett összerakva és csontra felújítva az egész blokk.Ez annyira nem is lényeg,csak felújítás előtt visszonylag könnyen indult,de a kompresszió is kisebb volt.Most amióta kész van melegen nem tudom beindítani csak hosszas rugdosás után.Hidegen nincs gond,ráhúzom a szivatót 3-szor lenyomom a berúgókart úgy hogy a dugó az alsó holdponton legyen 4-dikrúgásra már röffen is.Melegen próbáltam sokféleképp és nem nagyon jön össze.Tudnál esetleg pár tippet adni?Sokat segítenél vele.Előre is köszi
Sziasztok lenne egy kerdesem. Egyik baratomnak van egy Kawasaki KLR 600-a es amikor beteszed sebessegbe megall motor uresben megy minden jol es mikor beteszi sebessegbe leall mi baja lehet?
Szia!
Ha Törökbálintra el tudnál menni az RMC motorboltba, ott tudnál próbálni idomokat a motorodra. A Polisportnak mi vagyunk az importőrei ergo rengeteg idomszettünk van. Épp ma áraztuk le őket:-)
Most néztem a fényképeidet. Ritka szép az a moci. Érdekes, de pont van egy piros fejidomom is, amit még az enyémhez vettem, de nem raktam fel mégsem. Az esetleg érdekelne ? Pont olyan, mint a tied. Egy csomagba bele is férne, így csak egy posta jönne rá :-))) Én 8-ért vettem, de a 10+postába beleférne a pufóval együtt.
Sok örömöd lesz benne :-)
Sokszor bánom, hogy eladtam a Klárit, de próbálok 17-es kereket szerezni a Domira, hátha megközelíti a Klárit.