Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem sokan vannak úgy mint én,hogy szeretek csak benézni ide és olvasgatni a hozzászólásaitokat.Bár én csak nagy ritkán tudok hozzászólni újat az adott témához,de sok mindenben segített a fórum amikor elakadtam itthon.
Úgyhogy ne izgulj itt vagyunk, csak mi vagyunk a szurkoló tábor...
Itt vagyunk...
Szerintem sokan vannak úgy mint én,hogy szeretek csak benézni ide és olvasgatni a hozzászólásaitokat.Bár én csak nagy ritkán tudok hozzászólni újat az adott témához,de sok mindenben segített a fórum amikor elakadtam itthon.
Úgyhogy ne izgulj itt vagyunk, csak mi vagyunk a szurkoló tábor...
Nahat, mennyi KLR tulajdonos van, megis milyen kevesen irkalnak ide !
Üdv.Keresek KLR 600 ra tankot és a hozzá tartozó idomokat(ami a két hűtőt védi) 600B lenne a Dakaros tank az túl nagy kisebbet szeretnék rá.Ha van valakinek akkor írjon.Köszönöm.
sziasztok a képen látható kawasaki kayaba teló eladó.....
akár postai utánvéttel is...... postával együtt 9000ft!
nem csak kawasakiba rakható bele!
30 605 6883
gabó
En akkor mergeltem fel kisse magam, amikor a 4 honapja vasarolt motorom olajpumpaja megallt erdelyben es utana kovette a blokk is...520.000 Ft-omba kerult a mutatvany...
Üdv.
Semmi gond. Igazad van csak, azért nem mozdultam még rá, mert reménykedem hátha meg lesz valahol.
Haver rakta be a kereket, és még nem is láttam ezt az alkatrészt.
Csak menetközbe derült ki hogy nem forog a km óra, a szerelőm meg mondta hogy hiányzik belőle a fogaskerék.
Gondolhatod milyen kellemetlen, mikor nem te rontod el a saját motorod.

A hétvégén megpróbálom feltúrni a műhelyt.
Köszönet. Kipróbálom.Akkor ezek szerint nincs baja a motornak.
Ezt már én is hallottam, de eddig nem okozott gondot. Gázfröccsös leállítással szoktam kivédeni, próbáld ki.
Üdv.Van egy KLR 600b motorom.Amikor leállitom valami fémes hangja van.Olyan mint ha a hajtókar állna meg.De nem mindig.Főleg hidegen csinálja.Szerintetek ez normális.
http://www.sportmotor.hu/motor...

Lehet, hogy fejlesztenem kéne a KLR-t ? :-)))))
Keresd Kawazsoltit, steelhorse.hu Eddig még volt mindene és általában eredeti gyári. Néha még akciók is vannak.
Kawasakihoz vennék alapméretes 100-as dugattyúgyűrű készletet. Merre keressek ilyet? Lövésem sincs, milyen boltokban árulják...
Sziasztok készítek egyedi hullámos féktárcsákat bármilyen elképzelés alapján ha valakit érdekelne az adatlapomon van elérhetőség árak meg egyezés szerint ha valakinek esetleg kellene tárcsa de nincs rá pénze csere-bere meg oldható szintén meg egyezés tárgya
Köszönöm.
Találtam sokféle kawasakihoz service manualt, nézzetek szét van e valami hasznos benne! http://www.manualedereparatie....
Üdv.Keresek 17" cross gumit eladót.
Verpe, ez nem feltétlenül neked szólt és ha esetleg megbántottalak, akkor ne haragudj rám, egyáltalán nem az volt a szándékom.

Egyébként meg tisztában vagyok hogy legnagyobb ellenségünk a saját pénztárcánk.. ...nekem speciel már 35 éve..

60/40...persze enyém a 60%

De tényleg, SENKI NE ÉRTSEN FÉLRE.
Nem okoskodom és nem arcoskodom..de 5000 Ft mi manapság?
Nagyon sokszor olvasom hogy valaki spórolás miatt sajnált 3-4000 Ft-ot..
Sajnos aki motort vesz, annak költeni is kell rá. Saját bőrömön tapasztaltam hogy amikor spóróltam, akkor sokkal többe került a dolgo a végére, ráadásul 2x kellett szétszedni a motort..

Meg most is látok a képek között olyan gallériát hogy a srác kiesztergáltat valami fémből olyan fék alkatrészeket, amin az élete fog múlni, ahelyett hogy venne bele gyárit, de használtat.

Nem szabad spórolni, akkor inkább le kell rakni a vasat arra az időre és nem menni vele.

Csak segíteni akarok, nem leszólni senkit!

Arra is rájöttem hogy akkor soha nincs jó lehetőség,amikor van az embernek pénze.
Ha van alkalom venni pót alkatrészt, valahogy meg kell oldani és azonnal rácsapni, nem várni vele.
Már el is felejtettem, hogy mekkora jutalékban is egyeztünk meg :-)))))
En nem szolok bele, de szerintem meg vedd meg Amti-tol..ez nem egy olyan motor, amihez meg a sarki piacon is talalsz alkatreszt.

Oszinten szolva nem tudom, mit jelent most 5000 Ft otthon, de en reszemrol azt csinalom hogy amint latok az enyemhez jo aron alkatreszt, azonnal megveszem...az enyem is 2001-es, raadasul ritka tipus meg a ritka modellnel is..
Most nezek komplett blokkot, bar az enyem szepen muzsikal.
Köszi, ha nem lesz más kereslek.
Üdv.