Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztokkérdezni,informálódni szeretnék!ha van tapasztalatok,kérlek,osszátok meg velem!a kle500-as érdekelne!motorvásárlás előtt állok és alakra,anyagilag is ez a típus az,ami érdekelne.
előre is köszönöm nektek,tudom,hogy ez nem az a fórum,de sajnos nem találok ilyet,és szerintem ti álltok a legközelebb hozzá!mégegyszer Köszi az infókat ELŐRE IS!
A kormánynál lévő kapcsoló okozza,én is átestem ezen.Valszeg meg kell igazítanod+pucolni és már gurulhatsz is.
hunter88!

Nekem a KMX csinált hasonlót, amikor rákötöttem az akksit (addig akksi nélkül ment, lendkerekes, mint a Simson), hogy üresben szépen beindult, pöccre, aztán ha betettem sebességbe, még mindig OK, de ha kiengedtem a kuplungot, akkor rögtön megállt. Mint kiderült, nem a sztender kapcsolója volt a ludas, hanem a kuplung karnál van fent (a KMX-nél) egy kis kapcsoló-érintkező, azt kitakarítottam és már rendben is volt a vasacska!
Nem állt meg, ha sebességbe tettem!
Nem biztos hogy ez a gond, de nézd meg, nincs e ott is ilyen kapcsoló, ha nincs, akkor viszont szerintem is a sztender kapcsolója lehet a ludas!
Az lehet az oldaltámasz jeladójától is, mert egyes tipusokon leállítja a motort, ha az oldaltámasz kint van. Előfordul, hogy nincs benyomva a kapcsoló, mert elmozdult vagy berohadt. Vezetékeket ellenőrizni.
Köszönöm a segitséget!
szétszedtem a karbit,kipucoltam,visszaraktam, most meg már az jött ki hogy ha berakom sebességbe és elalszik az üresjelző lámpa akkor leáll egyből.hát nemhiszem el... mi jöhet még?...:(
Valami tipp esetleg hogy mi lehet a baja?
Válaszát előre is köszönöm!
Két dolog is lehet. A leállás lehet attól, hogy a benzincsap eltömődött rozsdával, ezért nagyon lassan tud csak átfolyni az üzemanyag. A másik jelenség a tűszelep felakadására utal. Engedd le a benzint, szedd szét a benzincsapot, tisztítsd ki, ha van rozsda a tankba azt is pucold ki. Szedd szét a karbit is, nézd át a fúvókákat, a tűszelep is tisztítsd meg. Ellenőrizni úgy tudod, hogy belefújsz a benzincsőbe, közben mozgatod az úszót. Érdemes egy benzinszűrőt is venni, ha még nincs rajta.
Üdvözlet mindenkinek!
Van egy KLR 600 am de sajna valami gongya lett a kicsimnek... :(
kb 10-15 perc motorozás után minden szó nélkül megáll és nem indul be csak kb egy 30-40 perc múlva mintha semmi nem történt volna.:S a karbiból meg ha megáll folyik a benzin rendesen de vagy 2 helyen is ... :(
Tudna esetleg valaki segiteni hogy mi lehet a baja a drágámnak? Mitévő legyek?
válaszokat előre is köszi!
Most talaltam, ha valakit erdekel DID lanc:

http://www.kepesmotor.hu/lanc_...
Köszi, az marad akkora, ha lesz munkahelyem :-(
Ok intézem! a gyári balansz lánc 29900ft!
Küldtem mailt. A feladással ráérsz csak az ár ne változzon :-) Esetleg egy Steeelhorse matricát be tudnál csempészni a csomagba ? Szivesen felragasztanám a gépre. (két oldalára) :-) Fekete a moci, piros csíkokkal.
Vázszám kell a gyárihoz! Vagy a kawasaki @ steelhorsemotor hu elérsz
rendben, azért köszönöm szépen hogy megkérdezted!
Rossz hír, beszéltem a kamionos ismerőssel. Sajnos nagy kocsi nem megy, a kicsi meg közelítené a 200-at.
Szia Zsolti

Érdekelne a dolog, mit adjak meg ? (motorszám, alvázszám, lakcím) Kb. mennyi az átfutási idő ? Azért kérdem, mert nem sürgős, szóval minél később, annál jobb :-)
egyebkent nem tud valaki veletlenul kamionost, aki kihozna a cuccainkat Irorszagba es lehetoleg nem 200.000 Ft-ert?

Egy nagyobbacska mikrobusznyi cucc van. Kisszekreny is, egy kis kanape de inkabb jobbara dobozok, ruhak, konyvek...
Ha nyerek a lotton a héten egyefene választhatsz!
Zsolti, nekem az egyik KXf-et kuldd legyszives a keprol!
Egye fene, en fizetem a postakoltseget... :-D
Szia! Tudok gyárit most nálunk novemberben -30% kedvezmény van azt most tudom adni 11500ft és van Japán Morse utángyártottam 20000ft Adatlapomon elérsz!
ebay-en az arak az utolso 2 percben akar 100 dollarral is felmehetnek...

vagy nezz ki egy olcsobb, villamaras lancot vagy ulj a gep ele es vard ki az uccso perceket...meg persze egyeztess az eladoval h kuldi-e magyarorszagra? Meg h mennyi a postakoltseg...na azzal erdekes dolgok szoktak tortenni...
Úgy néz ki, hogy tavaszra vezérműéáncot kell cserélni. 23.5-ért lenne DID. Tud valaki ennél jobbat ? 92057 a cikkszám
http://www.bikebandit.com/hous...

Néztem ebay-en, ott már 35 euros árat is láttam, meg 107 dollárosat is.
ha versenyre megyek, igy fogok rajtolni:
"a kaliforniai bíróságon azt próbálják a cégre rábizonyítani, hogy a 4.0-s operációsrendszer-frissítés azért lassította a használhatatlanság közelébe a régi iPhone-modelleket pont az iPhone 4 megjelenése előtt, hogy ezzel kényszerítse ki az iPhone 4-re váltást a felhasználóktól. "

Ez hulyeseg a cikkirotol...ha egy windows 7-es, ij operacios rendszer meretet megnezed, sokkal nagyobb, mint az XP...es sokkal tobb memoriat is igenyel..
Sok szamitogep lefagyott vagy nehezkesen mukodott, az emberek legtobbsege (akinek nem volt szuper-hiper gepe) le is szedte es visszarakta az XP-t.

Ugyanez van az Iphone software-vel is: egy regi telefon nem tudja olyan gyorsan kezelni a jelentosen nagyobb es igenyesebb software-t...ezert lassabbak..erre is van megoldas: vissza kell rakni a regebbi software-t....persze ehhez tudni kell: hogyan...de ez is megoldhato par perc alatt, en mar nemegyszer csinaltam.