Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mar keso...feltettem a keped az osszes tarskereso oldalra!
jaja, pont akartam mondani hogy olyan magas vagy, mint egy szelmalom!
Egyébként most be vagyok tojva, hogy tele lesz a mailboxom szerelmetes lányok pucér képeivel meg szerelmes leveleivel :-)))) Férfiak ne írjanak !
Én meg majdnem akkora vagyok, mint egy szélmalom széltében és hosszában :-)
Nem vagyok en akkora, csak nagyit a kep...

Pont akartam kerdezni toletek hogy szandekosan nem vagytok rajta egyik kepeteken sem vagy csak veletlenul?

Soha nem lattam meg a "torzstagokat"
Azt a quadot nagyon kipróbálnám. Terepre nem merek motorral menni, de quaddal bármikor, sőt.
Gyúrunk, vazze :-) Ez most itthon menő mondás by Gálvölgyi Show:-)))

Jók a képek, bár téged kisebbnek gondoltalak :-)))
...és az alkaromat azóta sem érzem...

..ez meg már megérkezve az édes otthonba...
Na, ma végre én is kijutottam motorozni...először úgy volt hogy bányába megyünk, de az messze volt, így maradt a krosszpálya...hát nem sokáig bírtam, 3 év kihagyás után..na de sebaj.
Az idő nem volt szép, viszont szar..

De azért egyszer sem estem, ez már nagy szó!
...a lényeg hogz jobban vagy...tetszik ez a gép, mentem ilyennel...a legjobb a kispolszki 126 embléma..
Ezen jobban látszik, hogy milyan nagy gép a TDR. Tiszta nagymotor :-)))
Köszi kérdésed, jól vagyok. Alvadásgátlót szedek, meg buzis gumiharisnyát hordok, hogy elszorítsa a külső ereket.
Voltunk motorozni a másikkal.
sorozes meg all, csak gyere ki...vagy en megyek hozzad, ha visszementel Svedbe...ott meg ugy sem voltam ;-)
meg meg soroznuk is kell
Hello szoritok! milyen motoral indulasz stb infokat
Labad hogy van? Azota semmi baja?
Azért a ZZR-t néha indítsd be, nehogy berozsdáljon :-) Úgyis a Klárikán fogsz lovagolni mindíg !
Az a helyzet, hogy a KLR tulajának nagyon kellene a KMX-em, de nincs lókesz...!
Kérdezte, hogy nem -e cserélnénk el értékegyeztetéssel, nekem meg megtetszett a KLR, aztán belementem, de remélem össze is jön...!
Remélem összejön a dolog. Már megijedtem, hogy az én gépeimet akarjátok ketten :-)
Na azt nem tudom, miért ferdén rakta be a képeket...!
Köszönöm, de csak nyugtával a napot!
Remélem, hogy nem jön közbe semmi, és akkor már jövő hét végén sikerül az üzletet összehozni!
Egyébként a 2692-es hozzászólásban szereplő szépségről van szó...!
Cserélem a KMX-re, Diora, +200.000 Huf-ra...de rendszámos, és csodaszép...!
El fog férni a ZZR mellett, remélem nem fognak összeveszni!
En gartulalok akkor neked elsokent...
Latom mar van egy KMX-ed..az en elso endurom az volt, nagyon szerettem.
Patika allapotban vettem, nem sokat hasznaltam, de nagyon szep pillanatokat adott...meg is keresem majd a regi videokat, fenykepeket.
Nagyon kihalt a fórum, ne már, lehet, hogy én is csatlakozom pedig a KLR-esek nem túl népes táborához. Ha pedig összejön, akkor sok infóra lesz szükségem.... !
Homokos,"mely" terepen nagy gaz, hatra ulsz es elvezed a suhano tajat...

Ha nyomvonalba esik az elso kerek, tilos fekezni...hagyd hogy mindket kerek beessen aztan egy kover gazzal kirantod az elejet..ha nem, akkor neked annyi, biztos az eses.

A sok erdelyi tura alkalmaval lattam mar mindent, ami elkepzelheto, nezzetek meg a www.gasgas.hu oldalon, a galleria menupontnal.