Kerüld az F-betűs autókat (Ford, Fiat, francia, fóccvágen) :-) Ma végre ráülhettem a Klárikára, de 20 km után megsértődhetett, mert leengedett az első :-( Haver, utánfutó, haza. Ráadásul szénné is áztam :-)
Sziasztok
Itt vagyok Sopronban, mert beteg az unokám (nem komoly szerencsére) és csak vasárnap megyek haza. Soproni olvasó motoros megszánhatna, mert lassan két hete nem ültem motoron és nagyon viszket :-) Jelige: már egy Babetta is megfelel :-)
Sziasztok tudtok valamit mondani klr 600 berúgókart hol merre lehet kapni rendelni? vagy inkább nézzek szét használt után?!nemrég letapostam és eltört...
en felnek a kovektol...mert ha nagyon veri belulrol, akar meg is pattoghat a festek a kulso reszen...bar fene tudja, meg nem probaltam...a muanyag tankomat hiba probalnam..
Van az amatőr és van a profi megoldás. Szerzel hegyes fehér kavicsot egy fél vödörrel, betekered a tankot egy nagykabátba és beteszed a betonkeverőbe fél órára. A profi megoldás a veterán motoros boltban veszel tankrozsdátlanítót. Úgy emlékszem 10 fölött van egy tankra való.
Vagyogatok én is de sajnos időm nulla. Motorozni főleg. Bár most a kánikula miatt amúgy sem volt rá alkalom. Tegnap végre voltunk kint egy kicsit. DownHill verseny volt Tokodon ott tátottuk a szánkat. A fasza endurós utakat ugy benötte a sok gaz hogy alig lehet elvergődni rajtuk.
Szóval itt a kis Magyarországon semmi extra. Az Ír pályáról meg nyomasd a képeket had lássuk mi van ott! :)
Bizony kevés, aki itthon ír :-) Sajna nincs miről :-( Vagy nagyon meleg van (38 fok) vagy esik :-( Hetente 2-3 alkalommal szoktam menni 1-2 órát, azt is kora reggel, mert déltől már motoron sem jó az idő. Tegnap kicseréltem a műszerfalat, mert nem számolta km-t. Elkopott. Most viszont mintha jobban menne a gép :-) (régi óra 180-ig mért, ez 160-ig, gyorsabban mozog a mutató :-) )
...és ha már lépekért reklamáltam, itt van pár darab, még a multkori szopásomról, amikoris nagy örömmel kivittem a frissen összerakott gépet és ba**ott beindulni...de azért szép motor, nem?
(lakókocsi haveré, meg a két motor is..azzal az öreg YZ-vel szokta leverni a vadi új 40-eseket...azt persze nem mondja el nekik verseny előtt hogy tizenvalahányszoros magyar enduró bajnok volt otthon )
Ja, sajnos az elmúlt 2 hétben nem tudtam kimenni motorozni, mert haver nem ért rá és Ő az aki fuvarozza a vasamat....de most hétvégén mindenképpen kimegyek, ugyhogy lesz kép és on-board videó is a szerencsétlenkedésemről!
Hátmiarepedtretkesvéreshere van veletek?
Senki nem ír? (csak én...éééérteeeed ÍR... )
Ennyire kurva unalmas az az ország vagy ennyire nincs kedvetek képeket feltenni, élmény beszámolni, stb?
Én nem reőltetek senkit, de nekem napi program hogy felnézzek ide, tőletek értesülök az otthoni dolgokról, motoros életről! (ami mellesleg nagyon hiányzik, mert itt azért nem ugyanaz, sokkal szűkebb keretek között lehet élvezni az endurózást)
Most hogy az asszony is dolgozik, elhatároztam hogy jövőre megszerzem életem egyik nagy álmát: egy BMW GS 1150-est!
Annyiért már autót is lehet kapni, tudom, de amióta láttam az Ewan McGregor féle filmet, amikor körbe utazzák a földet, nem megy ki a fejemből hogy én is csináljak egy ilyet!
Szóval jövőre ráragtapaszozom magam egyre, kerül amibe kerül
Nem néztem az otthoni árát, de itt már 1 millió Ft körül kapni.
Itt vagyok Sopronban, mert beteg az unokám (nem komoly szerencsére) és csak vasárnap megyek haza. Soproni olvasó motoros megszánhatna, mert lassan két hete nem ültem motoron és nagyon viszket :-) Jelige: már egy Babetta is megfelel :-)
en felnek a kovektol...mert ha nagyon veri belulrol, akar meg is pattoghat a festek a kulso reszen...bar fene tudja, meg nem probaltam...a muanyag tankomat hiba probalnam..
Nem jobb a kis szemű aprókavics/gyöngykavics?
Itt egyebkent fasza az ido, kb 20 fok van, nem esik az eso, idealis a motorozasra!
Vagyogatok én is de sajnos időm nulla. Motorozni főleg. Bár most a kánikula miatt amúgy sem volt rá alkalom. Tegnap végre voltunk kint egy kicsit. DownHill verseny volt Tokodon ott tátottuk a szánkat. A fasza endurós utakat ugy benötte a sok gaz hogy alig lehet elvergődni rajtuk.
Szóval itt a kis Magyarországon semmi extra. Az Ír pályáról meg nyomasd a képeket had lássuk mi van ott! :)
Na jók legyetek!
(lakókocsi haveré, meg a két motor is..azzal az öreg YZ-vel szokta leverni a vadi új 40-eseket...azt persze nem mondja el nekik verseny előtt hogy tizenvalahányszoros magyar enduró bajnok volt otthon )
Hátmiarepedtretkesvéreshere van veletek?
Senki nem ír? (csak én...éééérteeeed ÍR... )
Ennyire kurva unalmas az az ország vagy ennyire nincs kedvetek képeket feltenni, élmény beszámolni, stb?
Én nem reőltetek senkit, de nekem napi program hogy felnézzek ide, tőletek értesülök az otthoni dolgokról, motoros életről! (ami mellesleg nagyon hiányzik, mert itt azért nem ugyanaz, sokkal szűkebb keretek között lehet élvezni az endurózást)
Most hogy az asszony is dolgozik, elhatároztam hogy jövőre megszerzem életem egyik nagy álmát: egy BMW GS 1150-est!
Annyiért már autót is lehet kapni, tudom, de amióta láttam az Ewan McGregor féle filmet, amikor körbe utazzák a földet, nem megy ki a fejemből hogy én is csináljak egy ilyet!
Szóval jövőre ráragtapaszozom magam egyre, kerül amibe kerül
Nem néztem az otthoni árát, de itt már 1 millió Ft körül kapni.