egyszer csori anyam jart ugy hogy bennefelejtette a penzet az utlevelben, aztan a hataron mikor kinyitottak, a hataror szentul meg volt gyozodve hogy anyam saros es le akarja ot fizetni...
Megegszer, ha valakinek van kamionos ismerose, aki vallana hogy a platora plusszban feldobja a cuccainkat, legyen szives es szoljon!
Termeszetesen nem ingyen kerem.
Megvolt ma is a "műszak", 160 km jött össze :-) Hazafelé igazoltattak a rendőrök, nagyon csinos rendőrnő kérte a papírokat. Odaadom a forgalmit, szétnyitja, benne egy ötezres.
- Ez mi ?
- Intim betét, hogy a zasszony meg ne találja :-)
- Szóval maga dugdossa a zasszony elől a pénzt ?
- Csak ezt a keveset.
- Na, további jó dugdosást.
- Maga elől úgysem tudnék semmit eldugni.
- Férjnél vagyok.
mondta nevetve. Szóval vannak még normális emberek vagy csak én fogom ki ?
Akkor összefoglalom .-) 84 és 92 között olyan KLR-eket gyártottak, amin vagy volt berúgókar vagy nem és vagy volt önindító vagy nem
Szerintem az utcaiban volt önindító a krosszos verziókban meg nem.
Fillérb@szó projekt :-) Ma telenyomtam a Yamaha TDR-t (kétütemű) 85-ös etanollal, lesz ami lesz. Lett. :-)) Rángat, nincs alapjárat, motorfék üzemben olyanokat taszít a motoron, hogy majd leesek róla. Próbáltam a levegőcsavarral játszani, de nem hagyta magát. Egy állásban egész jó lett, hamar visszaesett a fordulat, volt sima alapjárat is, de nagyobb fordulatról megtartott egy kb. 3-ezres fordulatot, majd hirtelen leesett. Tudom, fúvókákat kéne cserélni, de annyit nem ér a dolog. "Felhigítottam" 50%-ban benzinnel, most jobb, de mintha gyengébb lenne a gép. Ja, és borzalmas piaszag lengi körül a gépet, kocsma mellett az alkeszek nagyon kacsintgattak :-))))
Nekem a központi rugó előfeszítését menettel lehet állítani, magán a száron van egy nagy koronás anya, amit csavarhúzó-kalapács kombóval szoktam tekerni, mert nincs spéci szerszámom. Nálam a leglágyabbon van, de még nem ütött föl a 120 kilóm ellenére :-)
Meg tudná mondani valaki, hogy lehet egy KL 650 hátsó lengéscsillapítóján keménységet állítani? Egy nagyobb huppanónál, pl magasabb padkáról "leugratva" a hátsó kerék már képes hozzáérni a sárvédőhöz még egy személlyel is.
Nagyon köszönöm a segítséget!
Srácok, nem tudtok valakit, aki kamionozik ide, Írországba!
Otthon van még az összes ruhánk, könyveink, cuccaink....szeretném kihozatni, de horor árakat kérnek érte...
Sokszor egy fél óra kanyargászás is sokat segít. Ma is csak egy 100-ast csináltam, mert kezdtem fázni, téli kesztyűben meg izzad a kezem :-) Már várom a havat, aztán jöhet a quad.
Azta! Visszaolvastam a kommentemet...jo sok hiba van benne...ez van, oregszem..
gondolkoztam mar 125-oson is, igen...de lehet hogy beregelem a gasgas-t, aztan radobok par SM gumit...erosen gondolkozom rajta.
Csak sikerült a tapsifülest kiugrasztani a bokorból : -) Szezon vége felé nyugodtan megírhatjátok ami van, akár az anyóslátogatást is :-)
Andris
Vegyél már egy 125-ös kis vackot rendszámmal, aztán ugrabugrálj az utcákban szupermotoként :-) Az is nagy élmény ám.
Kisilo
Állítólag nem lesz újabb gátszakadás, mert a buzgárok visszafogták magukat, csak ne jöjjön újabb eső.
...ja, IRA mar nem letezik, helyette lett CIRA.
A lenyege hogy az IRA letette a fegyvert, cserebe azert hogy partot alapithasson az Angol parlamentben.
De par evvel ezelott meg pancelozott autok kisertek a banki penzzszallitokat, mert az IRA allandoan kirabolta oket. Ilyenkor lezartak az utcakat, 12.7 mm-es geppuskaval ellatott pancelozott dzsippek alltak az utcakon, felul meg egy helikopter...de ennek mar vege, maradt a pancelozott penzszallito.
Nagy dolgok nem tortentek, csak anyosom volt itt 1 hetig, megmutattam neki minden szepet.
Motorozas teren eszem a kefet, mert vegre kint van a motor, kifizettem ra egy valag penzt, de azota sem nyulhattam hozza, mert kene egy vonohorgos kocsi meg utanfuto, hogy kivihessem palyara.
Pedig haverek jarnak minden hetvegen versenyezni, csak csatlakoznom kene...raadasul vannak endurocross versenyek is, biztos sikerle elcsipnem 1-2 jobb helyezest, latvan a helyi felhozatalt. bar fene tudja.
Latom, vannak, akik szep Magyar helyeken jarnak a motorjaikkal..
Ismeros ez a kap, jartam en is arra haverral par eve, nagyon hianyzik az az idoszak! Gondtalansag, csak a motorozas minden hetvegen...hjjaj, elerzekenyultem!
Könnyű a munkanélkülieknek! Csak azon kell filozni hogy melyik hegyre guruljak el éppen a klárival.
Na persze csak az írigység beszél belőlem. Igazából erre felé semmi érdekes nem történik. De úgy látom Íreknél is minden nyugis. Már az IRA sem a régi.......
Be nézek én minden nap de nem tok mit írni. Ja de! Ha megint átszakad a vörösiszap tározó akkor megyek sarat lapátolni!
Megegszer, ha valakinek van kamionos ismerose, aki vallana hogy a platora plusszban feldobja a cuccainkat, legyen szives es szoljon!
Termeszetesen nem ingyen kerem.