Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látom nem tiszta :-) A jobb láb vénájában keletkezett egy vérrög. A szervezet elkezdte kitágítani az eret, hogy helyet csináljon a véráramnak. Eközben megduzzadt egy picit a láb, de nem fáj. Kb. 1 hónap után jöttem a dokihoz, hogy nem múlik a dagadás. Rögtön befektetett, mert ha elszabadul a vérrög, az tüdőembóliát okoz, az meg halálos szokott lenni. Az sem fáj, csak meghalsz :-) A véralvadáscsökkentő feloldja a vérrögöt és megakadályozza az újbóli kialakulást.
...még jó hogy önindítós a géped...berugni úgysem kell, váltani meg tudsz bal lábbal..
Na jó...ez rossz vicc volt.
Jobb láb, de nem vészes :-) Véralvadáscsökkentő 1 évig, majd felülvizsgálat. Ekkor dől el, hogy életfogytig vagy abbahagyható :-)
Uhh, basszus, az nem gyerekjáték!
Hol , melyik részeden volt/van?

Ha vérrög volt, akkor jó, mert azt szét tudják bombázni...ha érszűkület, az már komolyabb, de még gyógyítható...

Remélem hogy minél hamarabb felépülsz!
Majdnem én is segítettem a kihalásban :-) Kórházban vagyok, de sajnos nem motorbaleset, pedig az olyan elegáns lett volna :-) Mélyvénás trombózis, ami nem fáj, csak életveszélyes. Motorozni lehet majd, ha túlélem. Dokinak mondtam ultrahangon, ha talál valamit, nyugodtan szóljon, Photoshoppal el tudom tüntetni. Úgy röhögött, hogy majdnem feldugta a műszert :-)
nagyon meg van halva ez a topik, gyerekek...
Ha nem tudom hogy eltelt-e már egy hét, csak ide nézek...ha van valami új hozzászólás, már tudom is hogy eltelt 7 nap...

Egyébként itt minden okés...rájöttem hogyha van már egy terepmotorom, amit itt csak pályán tudok használni, akkor már csak vennem kell hozzá egy vonóhorgos kocsit, meg egy utánfutót...

Szóval most ezeket keresem a neten...hát nem egy olcsó kis sport ez a miénk?
Gázkarnál a visszahúzó gázbovden végénél lévő két tartófül egyike letörött. Hogy lehet ezt a problémát orvosolni? Kell kompletten rendelni, venni egy olyan kapcsolószekrényt, amin az önindító, lámpa kapcsoló, biztonsági leállító van?
KL 650-hez bontóban ilyesmit érdemes keresni? Ugyanolyan, mint a KLR-eké?
Szia! Gyáriban jó áron tudok segiteni! Adatlapomon megtalálsz
Köszönöm, beszélek velük!
Szia Amti!

3 óra körül nekem is jó lesz. Csörögj rám és majd megbeszéljük. Gépközelbe ma már nem igen leszek!

06 30 292 8794

Üdv.!
Sajnálom az esetet és örülök, hogy ennyivel megúsztad. Esetleg a gerecsemotor.hu is szóba jöhet, sok cuccuk van.
Ma belenyomtam vagy 400 kilit, tök jó volt. Brennbergbányán voltam, de nem a sima úton, hanem kis kerülőkkel. Tata, Nagyigmánd, Osli, Fertőd, Sopron, unoka, Brennbergbánya majd haza. Itthon még Tata felől elmentem Tardosra, hogy némi kanyarhoz is jussak :-) Osli környékén még a KLR sem ment 80 fölé, olyan rossz az út, de nagyon tetszett :-) Ideális ez a motor az itthoni utakra :-)
Szia

Pénteken 1-kor megyek Bajra a rendőr temetésére, utána viszont jó lenne összefutni. Gondolom 3-ra már Tokodon leszek. Hol találkozzunk ? Emilben esetleg elküldhetnéd a számodat, bár lehet, hogy megvan, csak nem tudom milyen néven :-)
Sziasztok!

Most kukkantottam be. Amti Péntek délután,vagy Szombaton össze tudjuk hozni már végre! Persze ha neked is jó!

Üdv.!

U.I.: A zölit becsuktam! :( Ma volt a végkiárusítás. Más után kell néznem!

Szép napot mindenkinek!
Meg kérdezem! köszönöm!
Szia!

06-70258-3547ezt a számot hivd fel.Pár motort már szétbontott és elképzelhető,hogy van neki.Én is vettem már tőle ezt-azt a mocimhoz.
Sziasztok! Klr-esek!
Tegnap nem kaptam meg az elsőbbséget 1 "hölgy" autós társunktól! Így sikerült 120Km/h-ról megállni 0-ra 40m csúszás után! Klárim bal első idomja meg semmisült! Hűtő enyhén sérült(nem folyik).
keresek még jobb hátulsó idomot mert kiégett ebay-en találtam!
Csizmám ruhám használhatatlan.. 1-2 zúzodásal,lázzal-meg úsztam!
Ha bárkinek lenne ötlete honnan tudnék be szerezni első idomot, esetleg hűtőt is kérem segítsen! Ebay.com-on sincs! Más szín nem probléma! Válaszokat előre is köszönöm!
Sikerült ma vagy 150 kilit a környéken összemotorozni, már nagyon hiányzott. Tompított kiégett, vehetek másikat. Mindíg a kőccség :-)) Unokát sajna elvitték, pedig a három hét alatt nagyon összehaverkodtunk. Kisilo, ha olvasod. Valamelyik délután DRZ kontra KLR ? Tudom, hogy sokat melózol, de egy 10 perc is elég lenne.
...na, hogy beszéltünk róla: ma elkezd kiabálni hogy "kaka jön", gyorsan rádobtuk a wc-re és már pottyantott is!
Nagyszerű, gratulálunk!
Én még csak a kislányommal tartok itt...illetve őnála valahogy kimaradt a bilizés, csak a WC-szűkítős, babaülőkére tudtuk rászoktatni...
Most már boldogan pisil, de azért ott kell vele lenni.Sajnos még nem kakil bele, de talán nemsokára.
Nem motoros hír, de nekem fontos. Két hete itt az unokám és azóta próbáljuk a bilire szoktatást. Ma reggel is próba volt, majd örömmel újságoltam a lányomnak: képzeld, a fiad ma lesz@rta az új alkotmányt a preambulummal együtt :-) Sikerült a bilibe kakálni :-)
Húú, visszaolvasva nagyon sznobul hangzik, amit írtam de higgyétek el hogy a Puntóra a pénzt 3 nap alatt megkeresi az itteni jóember.
Na, ezért is maradok én itt.....
Szia!

Meg. Úgy hogy eladtam.
350-ért vettem, ráköltöttem 100-at, de el is vitték 450-ért. Szóval kiszálltam belőle és még pénzemnél maradtam.

Ma vettem egy 2000-es évjáratú ELX Puntót.Olyan, mintha nem is használták volna, eltekintve néhány horpadástól a motorháztetőn. (mert a paraszt nem engedi lecsapódni, nyomkodja)
Központi zár, elektromos ablakok, city szervó, Cd-s rádió.
Nincs rajta műszaki, de az itt cakkpakk 28 euró, tahát farzsebes kérdés.

Nem magamnak vettem, remélem hamar elmegy. A legutóbbit 150 euróért vettem és 1150-ért adtam el.
Remélem hogy ez is így lesz.

Mi a véleményetek a Renault Scenicről?Szerintem veszek egyet.
Mi lett a Kymcoval ? Megjavult ?
Van nekem egy Opel Astram, a G-s modell, már a kockabb kivitel, 99-es, ingyen kaptam.Asszem azt fogom használni, csak vennem kell motorháztetőt, egy féltengelyt, meg első lökhárítót...

Holnap viszik a Kymcot is, kinéztem helyette egy Piaggio X9-et (250-es) vagy ha az nem jön össze, akkor egy Honda Pantheon 125-öst.