Az egész túrája nem ért szart se.Két nap után mindenki ment a maga útján.Mi csak bepróbálkoztunk manónál.Kár volt az időért.Magamtól jobb progit csinálok tíz perc alatt.Igaz nem keresek vele
Én is szeretlek.Emlékszel mikor Erdélyben otthagytál a gyagyás ismerőssel?Ezzel a balfék vén faxal a saját falumat se nézné meg.Jelzem: a túra előtt Téged kérdeztelek mit várhatok tőle.
Találtam egy szert amivel lehet tisztítani a kipufogót és tartós a hatás, kipróbáltam, nem színeződik vissza, egy szezonban kétszer kell kb használni állítólag. Jövőre már többet tudok.
Ez a csiki-csuki tényleg így megy.Nem is motorozok már egy ideje.Viszont most vettem egy olyan íjat hogy ihaj.44 font autentikus.GYÖNYÖRŰ.Holnap lőgyakorlat.Meneküljön akinek drága a szaros élete.
Szemüveg le, sisak fel, szemüveg máris párásodik.
Plexi fel, akkor is párásodik.
Elindulás, qrva hideg van, de a pára eltűnik.
Plexi le az első lámpáig, megállás, máris párásodik minden.
Plexi fel.
Elindulás, hideg van, plexi le a következő lámpáig, párásodás, plexi fel. stb. stb. stb.
Szóval motorozzon az akinek muszáj, de én gyalogolok a munkahelyig, pontosan 900 métert.
Spurit én is veszek a robeszba.
Ma is közlekedtem, de azt hiszem elég volt.
Takony idő és hideg. A sisak meg belülről olyan, mint a szauna ajtaja.
Nem látok ki rajta.
Egy 50ml-es orvosi fecskendő tökéletes ha nagyon pontos akarsz lenni, téli elrakáshoz duplázhatod az adagot.
Fisi! Neked meg írtam a CB500-on egy korábbi téma kapcsán, nézd meg ha érdekel.
Egyszerűbb megjegyzni úgy, hogy ahány litert tankolsz annyiszor 2 ml - azaz pl 10 liter benyához 20 ml Spuri. Gyakorlatilag meg sacc per kábé megdöntöm, azt amennyire sikerült annyi lesz benne +- pár ml nem a világ!
Én meg a középsőnek lánynak vettem téli cipőt, be-be-be!
Plexi fel, akkor is párásodik.
Elindulás, qrva hideg van, de a pára eltűnik.
Plexi le az első lámpáig, megállás, máris párásodik minden.
Plexi fel.
Elindulás, hideg van, plexi le a következő lámpáig, párásodás, plexi fel. stb. stb. stb.
Szóval motorozzon az akinek muszáj, de én gyalogolok a munkahelyig, pontosan 900 métert.
én is értettem amit a Para írt, voltam üttörő és egyszer apám mondta hogy ne fújogassam a sípot mert picsán leszek rúgva... szóval tud valamit az a T9
Válaszoltam!
Ma is közlekedtem, de azt hiszem elég volt.
Takony idő és hideg. A sisak meg belülről olyan, mint a szauna ajtaja.
Nem látok ki rajta.
Fisi! Neked meg írtam a CB500-on egy korábbi téma kapcsán, nézd meg ha érdekel.