Ha egy kerek motorkerekpar lampa hibadzik a lajosban kaphato egyen japo vodorlampa tokkal vonoval 25 rugoert.
Gyakorlatilag cb500 tol a gs-sv nat az er ig mindre passzol meg stilusban is.
Rendes crom kerettel.
Amúgy brutál: egy első villa pár (eredeti) 1115 euró. (oemmotorparts.com) nem tudom új korában mennyi volt egy ER5, de ez akkor is durva. Magyarországon is ilyen árakon szerzik be az eredeti alkatrészeket?
Ideiglenes az max 6 hónap.Nem igazán éri meg. Spórolhatsz pár ezret.Tényleg pár ezer. Tizen év alatt háromszor vonattam ki.Idén már nem tettem pedig akku sincs benne.
Azért kerül bontóba(Ha jól tudom)mert amíg nincs leadva hivatalosan bontóba addig fizetni kell utána pár forintot.A súly/teljesítmény adótól nm könnyű megszabadulni.Ha eladni nem lehet akkor jön a bontó.Az nekem sem világos,hogy bontva árulhat é magánszemély.
Hát megoldás lenne bőven, de eredeti fazonban tetszik legjobban a gép. Mindegy, azért köszönöm. Még nem adtam fel Bár most elgondolkodtam: Tényleg, miért kerül bontóba egy motor? Valszeg azért mert törött, vagy kuka.
Igen, ebben igazad van. Én is azért keresek első lámpát, meg szerintem műszerfalat is
B verziónak azt törpöltem ki, hogy 12 e -ért rendelek kínából utángyártottat (olyan univerzálisfélének tűnik) és ha egyszer rábukkanok egy jó állapotú eredetire, akkor lecserélem. Mondjuk a németeknél akad egy pár bontott,de ha 5000 Ft-on múlik, akkor majd egy eredeti új inkább.
Telóról nem tudok linkelni.
Ezaz.
Méreteket ellenőrizd nehogy lukra fuss.
180 milis.
80 euro.
Gondolom olyasmi lehet, mint amit az ebayen láttam. Kínai utángyártott. Ugyanaz a fazon.
Gyakorlatilag cb500 tol a gs-sv nat az er ig mindre passzol meg stilusban is.
Rendes crom kerettel.
Nem tudom, hogy megy ez a kivonatási ügymenet, de végül is mindegy.
B verziónak azt törpöltem ki, hogy 12 e -ért rendelek kínából utángyártottat (olyan univerzálisfélének tűnik) és ha egyszer rábukkanok egy jó állapotú eredetire, akkor lecserélem. Mondjuk a németeknél akad egy pár bontott,de ha 5000 Ft-on múlik, akkor majd egy eredeti új inkább.