Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A bázisnál 28 rugó de már itt pesten.
Kb. ennyi. Illetve anno itt valami 240/ szár vagy mennyi volt. Nem tudják mit kérjenek érte. Elég dühítő..
igen, pont ezt néztem. köszi
Mire gépem lett megtaláltad.
Telóról nem tudok linkelni.

Ezaz.

Méreteket ellenőrizd nehogy lukra fuss.
megvan, köszi
Louis.de.
180 milis.
80 euro.
Köszönöm. Mi az a Lajos?
Gondolom olyasmi lehet, mint amit az ebayen láttam. Kínai utángyártott. Ugyanaz a fazon.
Fene tudja. Hál istennek nem tartok ott. 100 mondjuk simán lehet egy javítás ekkora motoroknál. És nem biztos, hogy emiatt cserélni kellene.
Ha egy kerek motorkerekpar lampa hibadzik a lajosban kaphato egyen japo vodorlampa tokkal vonoval 25 rugoert.
Gyakorlatilag cb500 tol a gs-sv nat az er ig mindre passzol meg stilusban is.
Rendes crom kerettel.
Van egy összeg ami után nem alkatrészt hanem komplett technikát cserélünk .ER--nél én nem ad nék 100-at semmire.
Mégse vonattam ki.Nem nagyon éri meg.
Amúgy brutál: egy első villa pár (eredeti) 1115 euró. (oemmotorparts.com) nem tudom új korában mennyi volt egy ER5, de ez akkor is durva. Magyarországon is ilyen árakon szerzik be az eredeti alkatrészeket?
Hát, ha lenne 130 euróm egy újra........
Nem tudom, hogy megy ez a kivonatási ügymenet, de végül is mindegy.
Ideiglenes az max 6 hónap.Nem igazán éri meg. Spórolhatsz pár ezret.Tényleg pár ezer. Tizen év alatt háromszor vonattam ki.Idén már nem tettem pedig akku sincs benne.
Naná,hogy megéri.De használt alkatrészt ?(Kevés kannak kell használt fészek)
Persze, nyilván ez is lehet. De ha valamit pl. kivonatsz a forgalomból azután nem kell semmit fizetni, vagy tévedek?
Kössz a tippet, egy próbát megér!
Mellékes de Rosinante is 04-es.
Hívd fel a Sugo motor bontót Baján, nekik ha jól emlékszem van több Er5-ük is bontva, hátha..
Azért kerül bontóba(Ha jól tudom)mert amíg nincs leadva hivatalosan bontóba addig fizetni kell utána pár forintot.A súly/teljesítmény adótól nm könnyű megszabadulni.Ha eladni nem lehet akkor jön a bontó.Az nekem sem világos,hogy bontva árulhat é magánszemély.
Hát megoldás lenne bőven, de eredeti fazonban tetszik legjobban a gép. Mindegy, azért köszönöm. Még nem adtam fel Bár most elgondolkodtam: Tényleg, miért kerül bontóba egy motor? Valszeg azért mert törött, vagy kuka.
Esetleg egy uni fejidom?Persze nehéz olyat találni ami pölö nekem megfelel.A mini túra plekóhoz képest szóba jöhet.
Igen, ebben igazad van. Én is azért keresek első lámpát, meg szerintem műszerfalat is
B verziónak azt törpöltem ki, hogy 12 e -ért rendelek kínából utángyártottat (olyan univerzálisfélének tűnik) és ha egyszer rábukkanok egy jó állapotú eredetire, akkor lecserélem. Mondjuk a németeknél akad egy pár bontott,de ha 5000 Ft-on múlik, akkor majd egy eredeti új inkább.
Minek jársz a GS5 fórumra?Ingermentes környezetben élsz?Megkeressük deepshittet?Egyszer már szétszartátok a topicot.