Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt könnyebb pucolni, mint a 150 küllőt!
Hát nem tudom.. Ilyet legutóbb egy kínai boltos kisbiciklin láttam, próbáld vagy egy rendes kiosztású- de inkább küllős kerékkel elképzelni..
No az ádázabb szerintem
Mi bajod a küllőkkel? Szerintem pont passzolnak az összképhez. Az összkép meg ádáz.
A kardán mániámat is félredobnám ezért a gépért.
A kiput nem lesz nehéz lecserélni, de azt az ótvaros küllőjű kerekeket...
Most valahogy zöldben talán picit még jobban is tetszik!
Na végre, grrr
Persze a képet nem tölti fel mobilról
Bocs, hogy még 1x feltolom a képet, de ez a Vulcan S eszméletlen!
Dehogynem, a japánok már kifejlesztettek erre is egy megoldást:http://popecpost.hu/huvelyujj-...

Amúgy meg én sajnálni fogom, Fisi és a T9 sok vidám percet szerzett itt a fórumon...
Köszi!

Közben gépen nézem a Kawákat.
Kíváncsi voltam a z300-ra és a z250sl-re.
Jaaa... Mobilon nem néztem, de szerintem valóban nem kifejezetten jó az ilyen sok képes-videós, egyszerre sok információt megjelenítő nagy méretű honlapokhoz. Kell a felület. :)

Boldog névnapot!
Azt már tényleg nem fogod egy kézzel kezelni!
Majd kiderül, hogy fogsz gépelni.
Qrva T9!
Érte tényleg kár lenne, meg amúgy is csontos
Ezért jön nekem pénteken egy 6.4 collos Sony! :) remélem már nem fogok félre kalapálni utána! :)
Neked is köszi!
Köszönöm!
Lacikám! Ne feledd, hogy eryk is melletted lesz a bográcsban, így már elegek lesztek! :)
Köszi, a mobilomon nehéz kibogozni, hiába 5 hüvelyk a kijelző átló.
Csatlakozom! Boldogat Zimi!
Boldog névnapot Zimre!:)
Igen, a magyar oldal általában késik egy kicsit (gondolom itthon csinálják a fordítást, oldalszerkesztést stb.). Azért szoktam inkább az .eu oldalt nézni, ott frissebbek az infók. Mondjuk nem is tudom, hogy nálunk is mindent forgalmaznak-e, lehet nem kerül fel minden EU piacos modell.
Egészséges vita volt, semmi bántás, én pl. csípem azokat az embereket akik kiállnak a véleményük mellett, mer'hogy én is az a fajta vónék aki azt mondja amit gondol, nem pedig amit a másik akar hallani.
A kannibalizmus egyébként nekem is feltünt, így aztán mivel az étkezési igényeket nekem kell kielégíteni nem is fogyózok tavaszig... mondjuk így is elég lesz egy kisebb bogrács.