Hát nem tudom.. Ilyet legutóbb egy kínai boltos kisbiciklin láttam, próbáld vagy egy rendes kiosztású- de inkább küllős kerékkel elképzelni..
No az ádázabb szerintem
Jaaa... Mobilon nem néztem, de szerintem valóban nem kifejezetten jó az ilyen sok képes-videós, egyszerre sok információt megjelenítő nagy méretű honlapokhoz. Kell a felület. :)
Igen, a magyar oldal általában késik egy kicsit (gondolom itthon csinálják a fordítást, oldalszerkesztést stb.). Azért szoktam inkább az .eu oldalt nézni, ott frissebbek az infók. Mondjuk nem is tudom, hogy nálunk is mindent forgalmaznak-e, lehet nem kerül fel minden EU piacos modell.
Egészséges vita volt, semmi bántás, én pl. csípem azokat az embereket akik kiállnak a véleményük mellett, mer'hogy én is az a fajta vónék aki azt mondja amit gondol, nem pedig amit a másik akar hallani.
A kannibalizmus egyébként nekem is feltünt, így aztán mivel az étkezési igényeket nekem kell kielégíteni nem is fogyózok tavaszig... mondjuk így is elég lesz egy kisebb bogrács.
No az ádázabb szerintem
A kardán mániámat is félredobnám ezért a gépért.
Amúgy meg én sajnálni fogom, Fisi és a T9 sok vidám percet szerzett itt a fórumon...
Közben gépen nézem a Kawákat.
Kíváncsi voltam a z300-ra és a z250sl-re.
Boldog névnapot!
Majd kiderül, hogy fogsz gépelni.
Qrva T9!
A kannibalizmus egyébként nekem is feltünt, így aztán mivel az étkezési igényeket nekem kell kielégíteni nem is fogyózok tavaszig... mondjuk így is elég lesz egy kisebb bogrács.