Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én megnéztem. A zene nem annyira hiányzott alá. Amúgy a motor patika.
A videómat nem nézte meg senki?
Egyformán jó volt mindkettő.
Én is szeretnék nyomtatni, de ez a sz@r se akar semmit sem csinálni. Folyamatosan hibaüzenetet rak ki, sárgán villog és nem működik. Ebbe nem drága a patron, de úgy látom már nem nagyon kell többet venni bele.
Az első, mégis csak jobb volt!
Igen, mert közben szenvedek az utángyártott tintával, meg annak töltésével. Végre épp csak a tö..m nem kék, összerakom, erre már a 20- ik papír megy a kukába. Még hogy olcsóbb az utángyártott tinta...
Ez se sikerült sokkal jobban.
No ez elég magyartalan lett. Szóval havi ezer ft havonta, azaza évi 12 ezer, hadd ne költsek már erre ennyit.
Az a baj evvel az oldallal, hogy csak 14 napig ingyenes, után meg már havi 1000 ft- erre meg sorry hadd ne költsek már évi 12 ezret
Linket biztosan. Amúgy meg miért ne lehetne, ezek nem lopott anyagok, közzé vannak téve a neten. Fisi sem eladni akarja, nem is állítja, hogy ő a szerző, csak megosztja. Szerintem semmilyen jogi akadályba nem ütközik.
Szerintem elég sok ingyenes blogszolgáltató van.

Én a wordpress-nél szórakoztam egy időben, nagyon egyszerű oldalt, lapokat létrehozni, szerkeszteni. Van millió beépített design-juk is, külön szöveges blog-ra, fotógalériásra stb. stb. optimalizálva, végtelen a választék, minimál design is van. Én ajánlom őket, egyszerű blogot/weboldalt létrehozni tökéletes.

(Egyébként bonyolultabb dolgokat is tud, de annyira nem mélyedtem el benne, nekem is csak egy minimál oldal kellett.)
Vannak blog oldalak, de nem tudom lehet-e feltölteni fotón kívül mást is, főleg legálisan...
A régi valóban nem jön le a másik kettő jobb egér gomb hivatkozás mentése más néven módon lejön. Az a baj hogy annyira régen csináltam a weboldalt és akor még értettem is hozzá , mert az ELO- nál tanultam a webtervezést, most meg már be sem tudok lépni hogy újra feltöltsem. Nincs valamiféel ingyenes blog oldal ahová tudás nélékül is fel lehetne tölteni ezeket, egy aprócska weboldalt létrehozva?
Nekem sem. Valami 7 kByte-os kis semmi töltődik le.
Tudd ám mit beszélsz!
(Mellesleg, kíváncsiságból felnéztem az oldaladra, és csak szólok, hogy a régi ER5 manual már nem érhető el azon a linken. Vagy legalábbis nekem nem ment.)
Így van, kell az olvasás, ismeretek beszerzése, mielőtt nekikezdünk valaminek - én is igyekszem mindig gondosan utánajárni mindennek, mielőtt nekilátok. Kérdezni is akkor kérdezek általában, ha már vannak ismereteim, csak valahol elakadtam, és magamtól nem találok rá megoldást.

Viszont a másik oldala a dolgoknak, hogy csak képekből/leírásokból nem mindig lehet megérteni a dolgokat. Jó példa a Fisi által említett műanyagok szétszedése, nekem van bőven... :) És most már megvan a technikám, hogy mit merre kell húzni milyen erővel és hol megtámasztva, esetleg merre elforgatva, de elsőre én is megszenvedtem vele, szerintem csak a szerencsén múlt, hogy nem törtem őket össze. És ez persze nincs benne a service manual-ban, én se nagyon tudnám elmagyarázni, csak megmutatni, ezt érezni kell.

Aztán meg tényleg ott van, hogy ha az ember vesz egy használt gépet, megtanulja a Manual-t, madj szétszedéskor jön a meglepetés, hiányzik ez-az, bele van kókányolva típusidegen alkatrész - na onnantól megint nem sokat ér a tudás, jöhet az improvizáció...

Egyébként, hogy haladjak a korral, videókat is egyre többször nézek, ha elakadok, tudom ajánlani mindenkinek. Szerencsére az én motorom elég népszerű és gyakori az USA-ban is, dögivel van róla angol nyelvű videó - és ha egy kép többet mond ezer szónál, akkor egy videó sokszor többet mutat ezer képnél.
Miért lenne valószínűtlen!?
Zimivel beszéltem a Tkecskei kezdő fix ,ott megbeszéljük a fő talit is!
Eljossz meg Laci is, és máris sörözhettek, meg beszelhettek!
- mi..

Folyamatban egy 6 collos tepsifon beszerzése kiirtando a félre gepeleseket...
Ha zavarunk akkor szólj vagy mi menjetek szobara!
Tuti hogy jössz mert így is kihúztad a gyufat hogy nem jöttél lé hozzám! :)
Meg eryket is tervezem meghívni illetve a nagy talira ha összejön jó lenne a cb topic embereit is akár viszont látni. Hátha végre rájönnek hogy a Kawa a legjobb és vesznek maguknak legalább egy Er 5-6- ot!
Nem véletlenül reklámozom a service manualt, Naderóbert!

Ugyanis manapság sok minden műanyagból van és kurvára drága!
Én pl. a Zénel már ott majdnem elakadtam volna hogy a tankot hogy szedjem le, és még így sem igazán volt tiszta mit hogy. A Fejidomnak a leszedeset pl ha úgy láttam volna neki ahogy mondod akkor csináltam volna faxa plusz munkát meg egy csomó plusz költséget magamnak mert ott elég sok minden tort volna .Az Er nél nincs ennyi de pl lehet úgy járni mint én hogy az oldal dekli egyik pöckét bele törtem a Zébe. A műanyagos úgy hegesztette meg hogy lett a egy gödör benne. Új ára 39 ropi bontva tudtam egy pico bellot szerezni 4 ezerert. Van aki úgy hagyta volna nincs evvel baj. Csak a végén úgy járnak ezek a gépek is mint az Mz - k, a vége mindíg az hogy a fél Motor eltunik és egy kokany szar lesz. A közel múltban annyi szarra baxott Er5 öt láttam hogy ha ilyet vettem volna akkor valószínűleg a egy olyan kocka is ember lett volna belőlem mint csaba600 kartarsbol.
És olyan szinten ahogy o szopott még lehet meg is értem vhol .Csak azt nem, hogy az ő szart fogtam ki de van 20 millió ember aki dicséri de nem baj mert az Er akkor is egy gáz motor felfogását nem.
No de hagyjuk mostanában legalább tényleg csend van.
Na, ma ráértem.
1.0 version.
http://youtu.be/DsZqNiMwjq8
Valószínűtlen.
A mi fajtánk nem mérgezi többiek lelkét.Mivel is tehetné?
Már bölcs vagy barátom.Tavaly óta tudom.