Nem tudom ti hogy vagytok vele, de egy vezérmű lánc cseréhez ugye szét kell kapni a blokkot. Ha meg már szét van kapva akkor gondolom érdemes legalább a szelepeket, szelepfészkeket, stb ellenőrizni. Ha meg már valami kétséges, akkor jobb azt is javítani. Szóval ez egy bazi drága mulatság?
Hmmm. Jól hangzik . Akkor mint új, szerveződni vágyó tag szívesen csatlakoznék majd hozzátok ha nincs ellene kifogásotok. Persze majd valamikor a jövőben, ha lesz mivel.
(Kész a nyergem. Dolgozni akaró emberek alázatos munkája.)
A "műszerfalat" egy csavar tartja, meg mégegy egy kis loctite repedt műanyaggal. Majd kiderül, hogy ez mire elég. Legalább az éjszakai világítás talán jobb lesz, de ez a műszerfal most gondolhatjátok, ahogy egy oktatómotor lecsattant párszor. Balra is jobbra, is csihálódás a fémen, repedt műanyagok.
Én magam is majdnem lecsattintottam egy SV650-est anno. Ott volt velem szemben az oktatóbácsi. Majdnem megszült ijedtében.
Vezérmű-lánc cserére visszatérve:
Emlékszem a szerelő azon munkálkodott, hogy meghúzza a láncfeszítőt.
Amikor odavittem, én is hallottam egy csattogó hangot, ezt akarta a szerelő enyhíteni, hogy meghúzza a láncfeszítőt (az eladó azt mondta, hogy ugye milyen szép a hangja: és tény arra nem gondoltam, hogy azért ilyen különleges a hangja, mert laza a lánc).
Utána mondta a szerelő-koma, hogy "hamarosan lánccsere", és miután ez oktatómotor volt számomra is evidens volt: "biztos elhasználódott". Utána szétszedtem. Egyébként soha nem szedtem volna szét Kawasakit.
(a műszerfal képe helyett nőszemély képét) Tessék a műszerfal képe:
Ja, még a program.
A szezonnyitó beszélgetős.
A fő-fő tali valahol kempingezés és egy nagy motorozás együtt.
A szezonzáró (ami idén elmaradt) is általában beszélgetős, bográcsozós.
Az itteni fórum alapján annak idején szerveződött egy kis csoport- persze eleinte szinte csak Er-5 vasakkal. Egyszer lett egy kis tali, ami kinőtte magát immáron évi 3- bár idén lehet csak 2- talivá. Minden évben van egy elő talink , ahol megbeszéljük a fő tali helét, illetve azt hogy ki vállaljka a szervezését, amibe persze besegítünk ha kell. Volt itt diszeli Mágika- tanyás vetélkedős banzáj, ausztriai szerpentin és még sok sok minden. A csoport neve valami ezsement ötlet folytán TKB lett- azaz Tróger Kawasakis Banda- nem én voltam a kiötlő!
Van banda pólónk, is meg sok jó arc a csapatban.
Minden új , szerveződni vágyó tagot szívesen látunk, de legalább illeik egy két talira eljönni.
Hát ennyi lenne.
Folyt.
Szóval gyűjtőfogalom. Eredetileg ER5 fórum találkozó.
Lassan mindenki lecseréli a vasat, de a barátság megmaradt.
Szezonnyitó bográcsolás 2015 tavaszán, Tiszakécskén.
A többi majd elválik.
Én benne vok!
A "műszerfalat" egy csavar tartja, meg mégegy egy kis loctite repedt műanyaggal. Majd kiderül, hogy ez mire elég. Legalább az éjszakai világítás talán jobb lesz, de ez a műszerfal most gondolhatjátok, ahogy egy oktatómotor lecsattant párszor. Balra is jobbra, is csihálódás a fémen, repedt műanyagok.
Én magam is majdnem lecsattintottam egy SV650-est anno. Ott volt velem szemben az oktatóbácsi. Majdnem megszült ijedtében.
Vezérmű-lánc cserére visszatérve:
Emlékszem a szerelő azon munkálkodott, hogy meghúzza a láncfeszítőt.
Amikor odavittem, én is hallottam egy csattogó hangot, ezt akarta a szerelő enyhíteni, hogy meghúzza a láncfeszítőt (az eladó azt mondta, hogy ugye milyen szép a hangja: és tény arra nem gondoltam, hogy azért ilyen különleges a hangja, mert laza a lánc).
Utána mondta a szerelő-koma, hogy "hamarosan lánccsere", és miután ez oktatómotor volt számomra is evidens volt: "biztos elhasználódott". Utána szétszedtem. Egyébként soha nem szedtem volna szét Kawasakit.
(a műszerfal képe helyett nőszemély képét) Tessék a műszerfal képe:
A szezonnyitó beszélgetős.
A fő-fő tali valahol kempingezés és egy nagy motorozás együtt.
A szezonzáró (ami idén elmaradt) is általában beszélgetős, bográcsozós.
Van banda pólónk, is meg sok jó arc a csapatban.
Minden új , szerveződni vágyó tagot szívesen látunk, de legalább illeik egy két talira eljönni.
Hát ennyi lenne.
Tényleg- idei záróra javaslatok?
Szóval gyűjtőfogalom. Eredetileg ER5 fórum találkozó.
Lassan mindenki lecseréli a vasat, de a barátság megmaradt.
Szezonnyitó bográcsolás 2015 tavaszán, Tiszakécskén.
A többi majd elválik.
Ne reklamájjá!
Srácok mik ezek a talik? Gyakran szervezitek? Mi a program?
Legalább er5-ös is lesz a vasak között!
(már alig van)
Különösen úgy, hogy egy csirkeszárnyas vasat hajtok.