Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de egy vezérmű lánc cseréhez ugye szét kell kapni a blokkot. Ha meg már szét van kapva akkor gondolom érdemes legalább a szelepeket, szelepfészkeket, stb ellenőrizni. Ha meg már valami kétséges, akkor jobb azt is javítani. Szóval ez egy bazi drága mulatság?
Gyere csak! Szívesen várunk! Tagoknak zárt csoport van a faszbúkon.
Hmmm. Jól hangzik . Akkor mint új, szerveződni vágyó tag szívesen csatlakoznék majd hozzátok ha nincs ellene kifogásotok. Persze majd valamikor a jövőben, ha lesz mivel.
Nyeregről kép- esetleg?
Akkor szervezzük hozzátok!
Én benne vok!
Jobban jársz ha nem ragasztgatod, hanem elviszed műanyagoshoz! Sokkal tovább fogja bírni!
(Kész a nyergem. Dolgozni akaró emberek alázatos munkája.)

A "műszerfalat" egy csavar tartja, meg mégegy egy kis loctite repedt műanyaggal. Majd kiderül, hogy ez mire elég. Legalább az éjszakai világítás talán jobb lesz, de ez a műszerfal most gondolhatjátok, ahogy egy oktatómotor lecsattant párszor. Balra is jobbra, is csihálódás a fémen, repedt műanyagok.

Én magam is majdnem lecsattintottam egy SV650-est anno. Ott volt velem szemben az oktatóbácsi. Majdnem megszült ijedtében.

Vezérmű-lánc cserére visszatérve:

Emlékszem a szerelő azon munkálkodott, hogy meghúzza a láncfeszítőt.

Amikor odavittem, én is hallottam egy csattogó hangot, ezt akarta a szerelő enyhíteni, hogy meghúzza a láncfeszítőt (az eladó azt mondta, hogy ugye milyen szép a hangja: és tény arra nem gondoltam, hogy azért ilyen különleges a hangja, mert laza a lánc).

Utána mondta a szerelő-koma, hogy "hamarosan lánccsere", és miután ez oktatómotor volt számomra is evidens volt: "biztos elhasználódott". Utána szétszedtem. Egyébként soha nem szedtem volna szét Kawasakit.

(a műszerfal képe helyett nőszemély képét) Tessék a műszerfal képe:
Hát...sajna, amíg a gyerekek nem nagyok, és nem mennek saját szervezésű buliba, mi velük szilveszterezünk.
Dehogy is!
Direkte ilyen kicsiben a logó nem kell hogy troll köcsögök átszerkesztgessék..
Én még azért a tavaly előtti példáján egy közös szilveszterezést nem zárnék ki...
Ja, még a program.
A szezonnyitó beszélgetős.
A fő-fő tali valahol kempingezés és egy nagy motorozás együtt.
A szezonzáró (ami idén elmaradt) is általában beszélgetős, bográcsozós.
Az itteni fórum alapján annak idején szerveződött egy kis csoport- persze eleinte szinte csak Er-5 vasakkal. Egyszer lett egy kis tali, ami kinőtte magát immáron évi 3- bár idén lehet csak 2- talivá. Minden évben van egy elő talink , ahol megbeszéljük a fő tali helét, illetve azt hogy ki vállaljka a szervezését, amibe persze besegítünk ha kell. Volt itt diszeli Mágika- tanyás vetélkedős banzáj, ausztriai szerpentin és még sok sok minden. A csoport neve valami ezsement ötlet folytán TKB lett- azaz Tróger Kawasakis Banda- nem én voltam a kiötlő!
Van banda pólónk, is meg sok jó arc a csapatban.
Minden új , szerveződni vágyó tagot szívesen látunk, de legalább illeik egy két talira eljönni.
Hát ennyi lenne.

Tényleg- idei záróra javaslatok?
Folyt.
Szóval gyűjtőfogalom. Eredetileg ER5 fórum találkozó.
Lassan mindenki lecseréli a vasat, de a barátság megmaradt.
Szezonnyitó bográcsolás 2015 tavaszán, Tiszakécskén.
A többi majd elválik.
TKB=Tróger Kawasakis Banda
Nem szó szerint értendő!
Fent sem vagy Naderóbert!
Ne reklamájjá!
Főtróger.
TÖRZSFŐNÖK !
Erre az ős tagok tudnának válaszolni, én még nem voltam. Bár Fisihez már volt szerencsém, Ő jó fej!
Úgy ahogy mondod!
Srácok mik ezek a talik? Gyakran szervezitek? Mi a program?
Vigyázz magadra Mona, különben hogy jössz el (végre) egy talira!?
Legalább er5-ös is lesz a vasak között!
(már alig van)
Pedig jól nézett ki az az index.
Akkor ezt kitüntetésnek veszem!
Különösen úgy, hogy egy csirkeszárnyas vasat hajtok.
Igazad van.DE!Így sohan nem fedezték volna fel ámerikát meg a holdat és a többi.Kockázat az ára a változtatásoknak.