Baxhatod a mikrométered mikor ez egy kónuszos öntvény nem egy sima kocka, de biztos nem lehetetlen lemásolni, viszont lehet bontóban kapsz egyet 4- 5 ezer ft- ért akkor megéri cumizni vele?
Evvel csak az a baj hogy utána marad körülötte lyuk amin meg befolyik minden. Anno a rendszerem úgy lett megcsinálva, hogy vettem egy bontott kapaszkodót, és azt farigcsáltam át..
Köszi. Pont ilyen platni van a dobozom alatt. Én valami olyasmi megoldásra gondoltam, hogy a kapaszkodó két szára helyére gyártok tartót, ami tartja a platnit, esetleg kimerevítve a hátsó csavarhelyekhez. Persze úgy, hogy az ülést ki lehessen nyitni tőle.
Bevallom én sem teljesen értem teljesen a kommentjeidet, sokszor úgy érzem hiányzik bennük a kohézió. Persze aztán lehet, hogy én vagyok csak hülye. Amúgy széles utat!
Kárpitos témához, én még a Somoto-ról hallottam hogy jók (és viszonylag olcsók), ők kifejezetten motorülésekkel foglalkoznak, mondjuk szerintem akkor érdemes hozzájuk fordulni, ha valami átalakítást is szeretnél az ülésen (pl. gélbetét, szivacsátszabás stb.). Mondjuk ők helyileg mesze vannak tőled, de talán üléspostázással működik a dolog... http://somotokarpit.hu/
Nem tudom, mi a célod, ha csak egy kiszakadt részt akarsz összevarratni, akkor fölösleges elpostázni az ülést, gondolom megoldja bármelyik helyi kárpitos, ha komolyabb átalakítás kell, akkor érdemes lehet profibbakhoz fordulni.
Sőt, valahol egy Youtube videót is láttam, hogyan kell átbőrözni az ülést otthon házilag, nem olyan nehéz, de most nem találom, de Youtube-on szerintem meglesz ha kicsit keresgélsz.
Vagy azóta upgradelted?
A képet azért szúrtam be, hogy legyen valami kawasaki feeling, semmi különös, nem a hibákat kell keresni.
http://somotokarpit.hu/
Nem tudom, mi a célod, ha csak egy kiszakadt részt akarsz összevarratni, akkor fölösleges elpostázni az ülést, gondolom megoldja bármelyik helyi kárpitos, ha komolyabb átalakítás kell, akkor érdemes lehet profibbakhoz fordulni.
Sőt, valahol egy Youtube videót is láttam, hogyan kell átbőrözni az ülést otthon házilag, nem olyan nehéz, de most nem találom, de Youtube-on szerintem meglesz ha kicsit keresgélsz.