Igen a Hando féle dobból ki lehet venni a killert.Gyanítom rajtam kívül senki nem hagyta benn..Killerrel átmegy a műszakin.(Mikor le vágtam a gyárit meghallgattam milyen a natúr csővel,)Szomszédok nem szerették.A chopperes (Traktoros sokkal zajosabb.)
Ugyanígy látom, megvettem mert hogy legyen tutira vízálló... 3év alatt szétrohadt benne a bizti pedig a nyereg alatt volt az akksi mellett. Most egy sima lengőaljzatot szereltem fel helyette, olyat mint amit évekig használtam a CB-n gond nélkül.
Csatlakozva Fisi tesómhoz:erre egy forintot se.Egy Hando auspuff többe kerül mint Katepox de én vissza nem tenném a gyárit.Az enyémről leszedett az ép (ciripel azért vágtam le)Ha ragaszkodsz a rosszhoz neked adom ingyé.Hegesztened viszont kell.
Szeva Fisi! Vizzáró gumírozott lengőaljzat... ja ba..meg! a betét aluminium feje szétrohadt olyan jól bezárta a vizet...
tettem rá egy sima lengőaljzatot és műkszik minden
Erre már nem költenèk a helyedben. Úgyis szétesik majd hamarosan és tücsök zenekar kezd játszani benne.
Beszélj inkább te is HANDO- val, és turj rá egy db killeres dobot!
A kipufogócsövet tuti újrafújták, mert gyárilag nem ilyen árnyalatú a festék, hanem kicsit lilásabb a régieken és az újakon is. Azt is látni hogy a dob is ugyanilyen fekete, tehát le lett fújva.
Tudunk privát, valahogy? Email?
Van ahhoz műbizonylat?
Az csak dob, tehát fűrész/bilincs?
Ára?
Egyelőre az enyém nem ciripel.
Ingyen nem kérem, de valamit adnék érte. Citromossör?
Hol vagy te?
így se?
tettem rá egy sima lengőaljzatot és műkszik minden
Beszélj inkább te is HANDO- val, és turj rá egy db killeres dobot!