Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Emil de nem itt.Privátba mehet.
Az legyen az én bajom...

Tudunk privát, valahogy? Email?
Ca.5-10kg nem mértem.Na de MINEK?Ha kell elküldöm. A félút esetleg tavasz.Én most akkut veszek.De az is csak tavasz.
Viccet félretéve, tényleg érdekel a dolog. A posta elhozza, nekem annyit megérne. Hány kiló lehet?
Rajtad kívül nekem is az esetek 95%- ban benne volt. Én sem szerettem ha hangos a gép.
Félúton találkozunk.
Igen a Hando féle dobból ki lehet venni a killert.Gyanítom rajtam kívül senki nem hagyta benn..Killerrel átmegy a műszakin.(Mikor le vágtam a gyárit meghallgattam milyen a natúr csővel,)Szomszédok nem szerették.A chopperes (Traktoros sokkal zajosabb.)
Közel.Győr.
Akkor a chat-es segítséget választom
Most vakon vagyok mint cigány a fájerban, de majd elmeséled!
A bistosíték aljzatról beszélek, a szivargyujtó csatlakozóm az tuti.
Ugyanígy látom, megvettem mert hogy legyen tutira vízálló... 3év alatt szétrohadt benne a bizti pedig a nyereg alatt volt az akksi mellett. Most egy sima lengőaljzatot szereltem fel helyette, olyat mint amit évekig használtam a CB-n gond nélkül.
Az az, amelyikből ki lehet venni imbuszkulccsal valami cuccot?
Van ahhoz műbizonylat?
Az csak dob, tehát fűrész/bilincs?
Ára?

Egyelőre az enyém nem ciripel.
Ingyen nem kérem, de valamit adnék érte. Citromossör?
Hol vagy te?
A visszadurrogást az újak kedvéért megemlítem.Nagyon sokan imádják.Ez nekem szerpentinen lefelé nem szimpi.
Hajósoknak fejlesztett aljzat van Rosinantén.Magán vélemény szerint xar.Nylon zacsi többet ér.Ez tesztelve volt Győr Krakkó Győr folyton zuhéban.
A HANDÓ dob 1 állat ne gondolkozz.
Amikor hívtál még tartott a hibakeresés...
így se?
?
Csatlakozva Fisi tesómhoz:erre egy forintot se.Egy Hando auspuff többe kerül mint Katepox de én vissza nem tenném a gyárit.Az enyémről leszedett az ép (ciripel azért vágtam le)Ha ragaszkodsz a rosszhoz neked adom ingyé.Hegesztened viszont kell.
Szeva Fisi! Vizzáró gumírozott lengőaljzat... ja ba..meg! a betét aluminium feje szétrohadt olyan jól bezárta a vizet...
tettem rá egy sima lengőaljzatot és műkszik minden
Erre már nem költenèk a helyedben. Úgyis szétesik majd hamarosan és tücsök zenekar kezd játszani benne.
Beszélj inkább te is HANDO- val, és turj rá egy db killeres dobot!
Gyárttatok rá ko lemezből és felpolírozom.
Gyanítottam,hogy simán lefaragták a dobról a borítólemezt.Feltehetően valamitől megcsúnyult.Ilyen Katepox feketén meg...(Ízlés dolga.)
A kipufogócsövet tuti újrafújták, mert gyárilag nem ilyen árnyalatú a festék, hanem kicsit lilásabb a régieken és az újakon is. Azt is látni hogy a dob is ugyanilyen fekete, tehát le lett fújva.
Na, megvan a válasz.