Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az enyém pont így néz ki csak fekete. Szövegnek nyoma sincs.
Ha jól értem a krómozott lemez szélének látszani kellene, mert csak hátul van hegesztve?
Ezt erről a képről sem tudom eldönteni.
Magában ebbe az emlitett lemezben van az E jelzés és a K beütve. Ha a dob elejét és a végét feketén hagyva a középsó részt ezüstre fújod, úgy jól néz ki, Majdnem teljese egyezik a motor szinével, jól néz ki. És ez a legegyszerűbb, legolcsóbb megoldás.
Én is így gondoltam, csak találtam pár képet, amin fekete volt a dob. A bal oldali egy -talán- francia hirdetésből van, a jobb oldali az enyémnek a hirdetése, aztán találtam még egyet, ami pont ilyen, ezért kezdtem gyanakodni.
Majd kitalálok valamit, mert ez a fekete nem túl szép.
Amúgy ha ez gyári, akár festett, akár nem, kell lennie beleütve némi szövegnek, ami legalább tartalmazza azt hogy "Kawasaki", az engedélyezési számot (pl. "e7") meg az alkatrész sorszámát.

Ez a képen egy amerikai modell, de ilyenre gondolok:
Ezért mondtam azt, hogy jó lenne ha olyanok szólnának hozzá, akiknek régebbi típusú kipufogó rendszere van. Amúgy én a formát néztem, és azért mondtam hogy gyári a dob. A lemez leszedésben valószínűleg igazad van!
Persze a hegesztések lecsiszolásával le is vehették utólag ezt a lemezt. Minden esetre én ilyen megoldást gyáriban még nem láttam.
De ha jól megnézed, látni lehet az utólag ráhajtott és hegesztett lemezt a festék alatt, ha igazam van.
Szerintem nincs. Gyárilag a feketére festett dobra egy krómozott lemez van ráhajtva, és az a belső , kerék felüli részén szakaszos hegesztéssel rögzitve. Ez a lemez sem saválló, csak krómozott, mert ha mélyebben megkarcolódik, láthatóvá válik alatta a réz réteg, amire aztán króm réteg kerül. Az enyémen is egy eséstől le lehetett nyúzódva a krómozás, mert ez a lemez hőálló ezüsttel volt lefestve, amikor vásároltam. Szerintem ezt a kipufogót is telibe festették feketével, mert lenyúzódott a krómozott lemez. Megjegyzem, az enyémnél alkalmazott ezüst szin, jól ment a szürke festésű motorhoz, jobban mint ez a teljesen fekete kipufogó.
Szerintem igen, az.
Tehát létezik gyárilag festett kipu?

Íme:
Csinálhatnál egy közelit a tiédről. Inne gyárinak látszik, bár nekem 2005- ös volt annak más a dob kidolgozása. Majd a festet kipus szériás tulajok megmondják az -e? Amúgy én úgy hiszem a festett dobosnak a külső burkolata hátul az rozsdamentes acél, sajna a többi része az nem..
Szerintetek ez gyári kipuff? Mert az enyémen is pont ilyen van és fekete.
Vagy csak lefestették, hogy ne látsszanak a karcolások.
Egyébként a köpeny rozsdamentes?
Igazán nincs mit!
Felhívtam! Köszi!
Köszi
Új kapcsi 14- vagy 18 ezer ft
Tudom hogy fél megoldás, de most egy 1 hétig így közlekedek vele és ha produkálja korábbi bajokat, akkor az lesz a probléma. Majd ha tényleg kiderült hogy ő a ludas, akkor lesz kicserélve/kitakarítva, attól függ hogy mennyibe fog fájni az új kapcsoló. Kinézetre is odavan, télen-nyáron-esőben is közlekedtem vele
Nem csúszik, ki is emel rendesen, úgyhogy nem piszkálom.
Meg kell szokni. Még csak 250 közös kilométernél tartunk.
A kint fogást tudod állítani, de ez kicsit random!
Nekem is kint fogott, a többieké meg beljebb. Azt hiszem valamit az alsó csavarnal kell allitgatni . De csak óvatosan!
Nem, ez egy ilyen nyers állat!
Kawa sajátosság, ez nem kis műszerke Honda! Nem mellesleg meg erő is és nyomaték is van benne bőven! Meg egy pár oktavval nagyobb lendtömeg is!
Szóval semmi para!
Ami engem eléggé zavar a kis Hondához képest (előző motor), hogy egyesbe rakáskor bazi nagyot szól és ránt, Majd kettesnél iskattan egy nagyot.
Ezt a kuplung beállítás (eléggé kint kezd fogni és hirtelen) vagy esetleg nem jó minőségű olaj teszi?
Ha csak tényleg pár csepp volt, akkor az úgy rendben van!
Kiszedtem a dugot a csobol ahogy.mondtad es igen kifolyt valamennyi piszkos benzin.. De nem sok. Par csepp. Akkor az azt jelent hogy megfolyt a benzinem?
Hando Peti
+36 30 243 0034
Nekem is volt vele problémám!
Finom csiszoló vászonnal megtakarítottam a porvédő alatti részét, ráolvastam WD40-el illetve megwoodoztam azóta nincs semmi baja
Valaki meg tudná adni Handó telefonszámát?Rászánom magam a dobcserére és elűzöm a tücsök hadat!