Zolikám, ott vala az fejed felett, és ha vissza keresel a hírekben itt, akkor megtaláloda kkicsit is, ami már nem is olyan kicsi mert 650- rol 800- ra növekszik ahhengerűrtartalom!
De azért van amikor az első index egyáltalán nem felesleges. Pl. körfogalomból kijövetkor vagy kereszteződésben állva nem árt, ha tudja, merre megyünk, aki előlről néz.
100 szónak is 1 a vége: Mona, hozd rendbe az indexet! :)
Igazán ha előzöl biztosan nagyon biztos,hogy a partner nem vesz észre.Innentől az első index sajnos hiábavaló.
Autóval mindig motorral nagyjából soha indexelek
Előre muszály sasolni.
Akit meg hátulról tolnak meg annak eggyüttérzésem.
Egyébként engem, ahogy a mellékelt kép is mutatja annyira nem zavart, simán túrázgattam így is...
persze a fránya bót sosincs nyitva, amikor arra járok! Szegény kis Csacsmakkom :)
Örömmel jelentem, hogy szüleimnek adományozom az "Év kreatívja" címet. Anyukám nem bírta már nézni, h nincs indexem így egy sima izzót rakott a régi helyére. De mivel ez így nem a legjobb, gondolta befesti vízfestékkel sárgára. Majd jött apám, aki közölte, hogy ezt így lemossa az eső ezért becelluxozta az egészet. Én meg a röhögéstől sírva, fetrengve vonyítottam a kertben
Ja, én is úgy nőttem föl, hogy a 250-es az már nagymotor, manapság meg a 600-700-asokat hívják kezdő-/tanuló-/"belépőszintű" motornak. Az én 250-esem presztízse valahol a roller és a bicikli alatt van 2-vel, hiába megy 180-nal. 1000-es motorossal már szóba sem merek állni. Persze ez utóbbi csak vicc; de tény, hogy fordult egyet a világ...
Mondjuk most imivater hsz.-ából én se arra gondoltam, hogy a motor kicsi, fel se tűnt, amíg nem mondtad. :)
Értem.De ezeket nem kell becézni. Max akkor ha rád dől vagy ha kakiban hagy.(Akkor meg máshogyan) Utóbbit ez a típus nem szokta.Az itt fórumozók közül nekem van meg már bő tíz éve ugyanaz a bicaj.Nekem bevált pedig sokkal nagyobbat néztem ki.Sok km,pár ország,minimál költség.Kell több?
Az új ezres Versys leírása
És képe:
Olvasgatjátok az új cikkeket !?
Nagyon baro az új Versys , végre kapott egy méltó arcot, stb. Na és a titkos újdonság a H2 is fincsi lesz!
P.5 EX500AE motorkód
Most ebből melyik jelöli a motorkódot?
EX500AE
EX vagy AE?
Az ER5-nek hogy van a motorkódja?
Úgy is bukót kell vennem, Csacsit szervizbe vinni, így lesz tavaszra itt minden, mi szem s szájnak ingere :)
100 szónak is 1 a vége: Mona, hozd rendbe az indexet! :)
Autóval mindig motorral nagyjából soha indexelek
Előre muszály sasolni.
Akit meg hátulról tolnak meg annak eggyüttérzésem.
Régen is bejött, első mocimnak mindig kiégett a hátsó lámpája, akkor tökélyre fejlesztettem a technikám
persze a fránya bót sosincs nyitva, amikor arra járok! Szegény kis Csacsmakkom :)
Nagyvasnal van utángyártott index 3 ezer forint vagy mennyiért.
Mondjuk most imivater hsz.-ából én se arra gondoltam, hogy a motor kicsi, fel se tűnt, amíg nem mondtad. :)