Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

No megkegyelmezek, egye fene!

Az új ezres Versys leírása

És képe:
Zolikám, ott vala az fejed felett, és ha vissza keresel a hírekben itt, akkor megtaláloda kkicsit is, ami már nem is olyan kicsi mert 650- rol 800- ra növekszik ahhengerűrtartalom!
Képet vagy linket légyszíves az új Versys-ről.
Hajrá Kawa !:))

Olvasgatjátok az új cikkeket !?
Nagyon baro az új Versys , végre kapott egy méltó arcot, stb. Na és a titkos újdonság a H2 is fincsi lesz!
D.2 ER 500 A tipus

P.5 EX500AE motorkód
Helló!

Most ebből melyik jelöli a motorkódot?
EX500AE

EX vagy AE?

Az ER5-nek hogy van a motorkódja?
Rajta vagyok.. csupán hetek kérdése :)
Úgy is bukót kell vennem, Csacsit szervizbe vinni, így lesz tavaszra itt minden, mi szem s szájnak ingere :)
Nálam meg a kmspirál halálozott el. Mehetek a bowdendoktorhoz
De azért van amikor az első index egyáltalán nem felesleges. Pl. körfogalomból kijövetkor vagy kereszteződésben állva nem árt, ha tudja, merre megyünk, aki előlről néz.

100 szónak is 1 a vége: Mona, hozd rendbe az indexet! :)
Igazán ha előzöl biztosan nagyon biztos,hogy a partner nem vesz észre.Innentől az első index sajnos hiábavaló.
Autóval mindig motorral nagyjából soha indexelek
Előre muszály sasolni.
Akit meg hátulról tolnak meg annak eggyüttérzésem.
Meggyőzően tudom alakítani az ártatlant!
Régen is bejött, első mocimnak mindig kiégett a hátsó lámpája, akkor tökélyre fejlesztettem a technikám
Csak nehogy kifogj egy buzgómócsing sünt.
Egyébként engem, ahogy a mellékelt kép is mutatja annyira nem zavart, simán túrázgattam így is...
persze a fránya bót sosincs nyitva, amikor arra járok! Szegény kis Csacsmakkom :)
Na igen, mert az már nem várta meg Apuci, hogy megszáradjon a festék! Csak PUFF! Leragasztotta!
Az én első benyomásom: egy nagyon elrontott tükörtojás egy nagyon elrontott serpenyőben.
Én azt hitem valami részeges smyle.
JAjj, tudom. Nem spúrkodás, egyszerűen időm nincs 3 hete elmenni és venni majd felszerelni... :)))) inkább motorozom helyette
Ha nem olvasom a sztorit, nem jövök rá hogy mi az a képen...
Basszus Mona!
Nagyvasnal van utángyártott index 3 ezer forint vagy mennyiért.
Örömmel jelentem, hogy szüleimnek adományozom az "Év kreatívja" címet. Anyukám nem bírta már nézni, h nincs indexem így egy sima izzót rakott a régi helyére. De mivel ez így nem a legjobb, gondolta befesti vízfestékkel sárgára. Majd jött apám, aki közölte, hogy ezt így lemossa az eső ezért becelluxozta az egészet. Én meg a röhögéstől sírva, fetrengve vonyítottam a kertben
Ja, én is úgy nőttem föl, hogy a 250-es az már nagymotor, manapság meg a 600-700-asokat hívják kezdő-/tanuló-/"belépőszintű" motornak. Az én 250-esem presztízse valahol a roller és a bicikli alatt van 2-vel, hiába megy 180-nal. 1000-es motorossal már szóba sem merek állni. Persze ez utóbbi csak vicc; de tény, hogy fordult egyet a világ...

Mondjuk most imivater hsz.-ából én se arra gondoltam, hogy a motor kicsi, fel se tűnt, amíg nem mondtad. :)
Értem.De ezeket nem kell becézni. Max akkor ha rád dől vagy ha kakiban hagy.(Akkor meg máshogyan) Utóbbit ez a típus nem szokta.Az itt fórumozók közül nekem van meg már bő tíz éve ugyanaz a bicaj.Nekem bevált pedig sokkal nagyobbat néztem ki.Sok km,pár ország,minimál költség.Kell több?
A kis kawa inkább becézés mint kicsinyítő képző