Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miért sírnék?Nekem még ER-5-van.Semmi nem gátol,hogy cseréljek.De marad Kell a zsé a gyermekeseim elhelyezésére.
DE!Aki tud motort csinálni az minek csinál futkosó sámlit?(Robogó)
A Kawasaki nagyobb fémeket csinál.Hajók,mozdonyok és vadászrepülők.A lista itt nem ér véget.Robogó NINCS!
Kawa a világ végéig és még egy nap.
Több mint egy hónap után Yuasa teker mint mozambo.Csütörtökön viszem vizsgára.Holnap meg osztrákiába.Lesz talán 2-300Km.
Idén nem lesz meg a kötelező 6000.
A családi cirkálónak ehhez elég volt húsz nap.
Dehogy köpködünk.De az üléspróba nem elég.Ilyesmit nem így veszünk.Meglátom-kell-van e rá zsé.Nekem ott van a nagy Ő akarom és persze lehetne de mi a szarnak?Rosinante idén csak Kécske oda-vissza teljesítménnyel szerénykedik..
Az .Wartburg azaz varjú.Ifjú titánként azzal a szarral megjártam Bulgáriát.Mégpedig nyugattól keletig,déltől északig és haza.Az volt a kaland nem Spanyolország.Oda már haza járok és alkalmas eszközzel.
Már miért sírnák?Rosinante pünkösd óta nem ment egy centit de most teker mint mozambó.Kécskén meg eljátszottuk a csattogós lepkét.Életemben még nem féltem úgy motoron.
Utcakép Barcelonából
Azért a csirkeszárnyasok tudnak motort csinálni. No nem mintha a többié rossz lenne.
Köpködni fognak rám itt, de én japán motorban gondolkodom, nem csak a Kawasakiban.
Van néhány típus a tarsolyban, megnézem, ráülök, de nem egyedül, hanem az asszonnyal, esetleg kipróbáljuk, ha lehet, és azt veszem meg, amelyik mindkettőnknek bejön.
Ja, hát a vásárlás az más kérdés... :) Ez csak olyan elméleti lista nálam, szerintem kb. minden nagy márkától fel tudnék sorolni 1-2 modellt, ami kéne, hogyha végtelen pénzem lenne. De persze a realitás úgysem ez, meg ha véletlen mégis motorvásárlásra adnám a fejem mostanában, akkor úgyis Kawát vennék, mert hiába tetszenek egyes modellek másoktól, szinte mindenből van jobb Kawa.
Mondjuk ha már K-sorozat, akkor a többségnek jobban bejön a K75-ös, mivel jóval könnyebb a K100-asnál (1 henger mínusz sokat tud csökkenteni az összsúlyon), emiatt "játszósabb", sokkal inkább döntögethető. Igaz, az "csak" 75 lóerős, 68 Nm-rel, az enyém meg elvileg 90 körüli, 85 Nm-es nyomatékkal, de hát a plusz súlyt kell is mozgatni
Á.. sírni fogsz..
Mégsem Zündapp. Benéztem.
Megtetszett.Napokig nézegettem a telken a parkolóban.Csak a lámpája ne lenne olyan rusnya.
Az a gyanúm,hogy ez nem R75 hanem Zündapp.
Szépek, csak egy bibi van:
F800GS - 3.898.000 Ft
F800GT - 3.328.000 Ft
Persze vadi újként. A használt piac egyelőre nincs tele ezekkel a modellekkel.
Nekem is tetszenek a BMW-k amúgy, a régiek is, ahogy Fisi mondta, megvan bennük a retró báj, közben meg kimennek a világból. De valahogy nekem pont nem a boxerek jönnek be, pedig nincs semmi kifogásom a hengerelrendezés ellen, csak mindegyik olyan modellben van, ami nekem nem tetszik annyira. A sor4-es K sorozat és a sor2-es F-ek nekem sokkal jobban bejönnek. A mostani kínálatból ha kalandmotort akarnék akkor biztos nem az R1200GS-t venném, hanem az F800GS-t, ha meg sporttúrát, akkor meg az F800GT-t. Ez a kettő vezeti nálam a BMW listát. :)

Egyébként helyesbítek, van olyan boxer BMW motor, ami mindennél jobban kellene: az R75. Természetesen oldalkocsival és MG42 géppuskával.
Én is ilyesmire gondoltam, vagy másik ötlet a dízeles izzítás, de az legföljebb a Royal Enfield Taurusánál lehetne lehetőség
Alágyújtott...?
Mi az hogy raizzitottal!?
Hát az enyémen aztán van idom bőségesen, gyári hátsó doboz is akad, bár nem sokat ér (korai szériás), viszont van két színre fújt oldaldobozom is, szóval innen nézve megelőztelek
Akkor jól eltaláltam, mint szarva közt....

Én is nézegetem a túra motorokat, de eleve olyat keresek, amin legalább hátsó csomagtartó, fejidom van. Oldal doboz szett előny. :)
Az a W 353w véletlenül nem egy kelet-német kétütemű? Apámnak volt ilyenje, meg az utódja is, érdekes jószág mindkettő.
Pannóniám volt, de "csak" egy T1-es, a P20 engem is érdekelt volna korábban, de egyelőre jobbnak érzem ezt a túrabálnát Ha majd 20 év múlva lecserélem, valószínűleg boxer lesz helyette
Van valakinek ER-5 a tulajdonában?Tippem szerint Zarárdok Genosse Gusztija az utolsó a régi gárdából.