Én 14 óra után érkeztem haza.
Mire mindent bepakoltam, meg még vissza is fordultam a bogrács állványért, ami ott maradt a kerti zuhany mögött.
Mindenkinek köszönöm a segítséget: a pörkölt előkészítésben, a szakácsművészet oktatásában, a hangulat fokozásában, a pálinka utánpótlás-, bevásárlás intézésében, a végén az összepakolásban!
Már délben sikeresen haza érkeztünk- köszönjük Nektek ezt a felejthetetlen 3 napot! Jó társaság, kaja, pia, buli- jól éreztem, éreztük magam- magunkat!
Jövő hónap azaz Június 27- 29- én mindenkit újra várunk Orfün a Napsugár campingben!
TKB fő buli, a megszokott hangulatban, kis motorozással, fürdéssel, eszmecserével, kirándulással fűszerezve!
Esetleges csatlakozni kívánó emberkék se fogják vissza magukat, vagy ha csak szeretnének kikapcsolódni velünk azt is szívesen fogadjuk!
A többi tagnak pedig kívánom, beleértve magamat is, hogy kapjunk szabit, legyen időnk eljönni, és legyen jó időnk, hogy élvezhessük majd a szép tájat amikor ott leszünk!
Lenne egy kis elektromos gond a géppel. Ha több fogyasztó egyszerre működik, elhalványul a műszerfal világítás, és a tompított is. Pl. indexelek és fékezek igencsak lehet látni. Ezen a héten este járok haza, most vettem észre. Húzom a gázt akkor szépen világítanak. Tehát töltés van. Szar az aksi? Bár könnyen indít. Nemtudom. Az lehet még, hogy a műszerfalban erősebb izzók vannak, ez bezavarhat ennyire? Lehet, hogy a hátsó is erősebb, azt nemtudom.
Szia, én is használom a cuccot, illetve használtam, nekem is úgy adta a legjobb eredményt, ha nem töröltem le. Próbáltam törölgetni, de csak bénáztam, általában kitöröltem a karcból is az anyagot. Ha viszont csak simán rákentem és hagytam a fenébe, akkor szép lassan magától szétterült (szóval nem maradt sávos, nem látszik a széle, vagy bármi átmenet az eredeti lakk meg eközött a réteg közt), aztán igen, szét kell süttetni a napon, mert baromi lassan köt meg. Én ezt betudtam az általános felhős időjárásnak, de tényleg néha még napok múltán se mertem hozzáérni. :) De aztán csak megkötött, van ahol tökéletesen működik és eltűntek a karcok, de van olyan mélyebb karc, amire már hiába kentem akár többször is.
Valószínű ha nem 200 Ft alatt rendeltem volna Hongkongból, vagy honnan, akkor többet várnék tőle... De nekem annyit megért.
Én még ott tartok, hogy lehet nem lesz kész addig a gép. Minden csúszik és itt van a péntek a nyakamon. Kocsi jelenleg nincs... Livi be van sózva és nekem is szükségem van egy kis lazulásra.... Így marad a bizakodás...
Ja, a Kawa sisakok is amúgy átcímkézett HJC-k, szerintem elég jók, ha minden igaz az Ivanicsnál vannak akciós darabok, úgy elég jó áron vannak, csak korlátozott és elég mérethiányos a készlet, szóval nem árt rákérdezni, van-e még olyan amit szeretnél. Írj a Pálesz nevű felhasználónak.
Ha keresgetsz a fórumban, biztos találsz véleményeket... Én is írtam, HJC-vel meg Marushin-nal van tapasztalatom, mindkettőt szerettem, bár az utóbbi szerintem jobb, viszont Magyarországon nehéz beszerezni, és próba nélkül meg nem szabad bukót vásárolni. És mindkettő a megfizethető és jó kategóriába tartozik, bár kinek mi a megfizethető...
SHARP: iránymutatásnak jó, az 5 csillagos valószínű jobb, mint az 1, de a 3 és 4 csillagos közt valószínű nincs különbség... Kritizálható a tesztelésük, pl. hogy modellenként csak egy bukót tesztelnek, és azt törik sokszor, holott egy bukó egy becsapódásra van hitelesítve. Szóval nem tekintem abszolút érvényűnek. De még mindig a legkorrektebb támpont, mondjuk kicsit régi is már, újabb típusok nincsenek benne.
Azért a Marushin elég jó a SHARP szerint.
Hát épp ez az, hogy nem felesleges, de a vödör vizes vezió nálam csak előmosáskor játszik. Szóval, nehezen szedem össze épp ezért utálom ha esőben kell menni, nem az zavar hogy vizes leszek- hanem a "következmények " zavarnak...
Honnan van neked ennyi felesleges időd?Hat-nyolc órát több év alatt összesen se tisztogattam.Ha nagyon dzsuvás akkor két vödör víz meg kefe és tíz perc. Max,
Én sem a motorert vagyok de nem bírom koszosan nézni egy percig sem. Tehát sokáig minden ponton attorolgetve takaritom le. Mivel ez általában 6-8- óra, és kurvára nem szeretek már pepecselni vele, így ha lehet még a helyzet kozelebol is elhuzok...
No ezért!
Csak vigyorogni lehetett benne.